Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Direksiyon Metal Kısımda Soyulma Mevcut

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaslar direksiyonun krom olan kisminda soyulma oldu resimde net olarak gorunuyor sizce garanti kapsaminda olurmu?

Solved by Sinan Con

• Yanıt 89
  • Görüntüleme 42k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alemsin Yakup ne terimin niteliğini değiştirebilirim, ne de üretici nereyi tutup nereyi tutmayacağıma karar verebilir, kusurlu kullanmaktan çok kusurlu üretimden bahsetsek ya şeker kardeşim, benim eli

• Ben bunu sipariş ettim. Aslında sadece metal kısmı istedim ama ısrarıma rağmen ayrı satmadı. Gelsin bir inceleyeyim. Benimki çok kötü gözüküyor. Hatta kalkan kısım koptu. Arabayı silerk

• Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor. F2.5 da da öyleydi diyenlere sormak lazım 4 yıllık focus da niye böyle olmamış hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişil

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Resim yukleme yapamiyorum:D

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş Olsun Ben de İlk Gördüğüm Günden Bu Yana Kromunun Atmasından Korktum,Garanti Kapsamına Büyük Bir Olasılık Girer Ancak Bazı Durumlardan Bu Direksiyon Soyulmalarını Dış Etken Olarak Değerlendirebiliyor Otosan(Yüzük,Krem Vs) Ama Garanti İlk Seferde Halleder Bence...

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş Olsun Ben de İlk Gördüğüm Günden Bu Yana Kromunun Atmasından Korktum,Garanti Kapsamına Büyük Bir Olasılık Girer Ancak Bazı Durumlardan Bu Direksiyon Soyulmalarını Dış Etken Olarak Değerlendirebiliyor Otosan(Yüzük,Krem Vs) Ama Garanti İlk Seferde Halleder Bence...

Aynı durum bende de var. Bi ara bi uğramak gerek.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun...Çok erken başlamış renolarda ikinci yıldan sonra başladığını duymuştum...Umarım garantiye sokarlar........

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugun servise gittim serdar'da ordaydi karsilastik resimler cekildi p.tesi sonuc cikacakmis ustanin desigine gore o parca degisiminde hava yastiklarida degisecekmis...

Yanıtlama zamanı:

Bugun servise gittim serdar'da ordaydi karsilastik resimler cekildi p.tesi sonuc cikacakmis ustanin desigine gore o parca degisiminde hava yastiklarida degisecekmis...

Sankim seninkinde sorun olunca bendede oluyor anlamadım gitti :)

Yanıtlama zamanı:

aynı sıkıntı benim arabamda vardı ben serviste garantiden degiştirceklerini söylediler bekliyorum parçanın gelmesini

Yanıtlama zamanı:

Ben foto göremiyorum... :blink:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

foto yükleyemiyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Benim de aracımda, yol bilgisayarı kumandasının zeminindeki krom görünümlü plastik soyulmaya başladı. Sanırım aynı sorun var herkeste, çünkü bir tasarım hatası var. Garantiye sokuyorlarsa iyi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.