Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl comment_138183 Yeni focus 3 aldım(aracı karar verme konusunda yardımcı olan aydın barana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim).ocakta teslim alcam.karter muhafaza taktırmalımıyım ve sevisteki fiyatını bilen var mı?yok sa dışardamı taktırmalıyım.yardımlarınızı bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl comment_138185 Yeni focus 3 aldım(aracı karar verme konusunda yardımcı olan aydın barana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim).ocakta teslim alcam.karter muhafaza taktırmalımıyım ve sevisteki fiyatını bilen var mı?yok sa dışardamı taktırmalıyım.yardımlarınızı bekliyorum Fiyat olarak bilemiyorum ama aldığınız yere hediye ettirebilseydiniz keşke.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl Yazar comment_138186 bazıları taktır bazıları taktırma diyor . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl Yazar comment_138189 var ama plastik.bi zaman sonra en ufak şeyde kırılıyor.o yüzden demirden taktırıyorlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl comment_138194 Plastik konulmasının ana nedeni kaza sırasında motorun aracın altına düşmesini sağlamak, yani motor aksamının kabine olan baskısını azaltmak. Ben Kastamonu'da henüz aracın burnunu sürtmek dışına herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Zaten karteri vurmak oldukça zor, karteri vurmanız için baya kötü yol şartlarında kullanmak gerek. Evet, aracınızı sakınmak, korumaya çalışmak adına bunu yapmaya çalışıyorsunuz, ama bu düşüncede bir insanın ben taktırmış olduğu karter muhafazasını bile herhangi bir yere değdirmeyeceğini düşünüyorum, Aracınızın altını özellikle iki tekerlek arasını sürtmek ise kaçınılmaz bir durum, (ben 3-5 kez sürttüm, ) buna da yapılabilecek bir şey yok. Dikkat etmekten başka. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl comment_138199 Plastik konulmasının ana nedeni kaza sırasında motorun aracın altına düşmesini sağlamak, yani motor aksamının kabine olan baskısını azaltmak. Kesinlikle doğru Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl comment_138200 bence gerek yok. kaldırıma çıktım lastik yarıldı davlumbaz kırıldı radyatörün altındaki plastik kırıldı ancak karter korumaya hiç birşey olmadı. plastikte olsa yeterli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl Solution comment_138204 Yazmaktan yorulmayacağım: Önden çarpmalarda aracın ön kısmının enerjiyi emecek şekilde deformasyonu sürecinde motor aşağı doğru hareket etmekte ve takılacak gerçek anlamda koruyucu bir parça bu düşüşe engel olacağından ciddi bir kazada motoru kucağınızda bulmanızla sonuçlanacaktır ve eminim bunu yaşamak istemezsiniz. Bozuk köy yollarında bile akıllı kullanılırsa karter teması olmuyor, karter çarpma konusunda sabıkalı iseniz daha yüksek bir araç baksaydınız keşke... Son söz: TAKTIRMAYIN, taktırmadığınızı da unutmayın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl comment_138209 Yeni focus 3 aldım(aracı karar verme konusunda yardımcı olan aydın barana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim).ocakta teslim alcam.karter muhafaza taktırmalımıyım ve sevisteki fiyatını bilen var mı?yok sa dışardamı taktırmalıyım.yardımlarınızı bekliyorum Hayırlısı olsun; sakın elletme; plastik takılıyorsa bir sebebi var( Üst mesajda Cem Bey açıklamış) Metal taktırıp motoru koruyacağına plastik olsun seni korusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl comment_138298 Evet daha öncede çok konuşuldu ve genel kanı taktırmamak...Bencede doğru olan bu......... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20197 yıl comment_494316 Benim aracın karter koruma parçası yanlış anlamadıysan keçe olan parça sarkma yaptı. Zigana geçidinde yolda ufak kaya parçası vardı. Geçer dedim ama aracın altına vurdu. Biraz ilerde durdum ve kepçenin sarktığını gördüm. Metal kartel koruyucu taktırmak niyetindeydim ama burayı okuyunca vazgeçtim. Ne yapmalıyım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20197 yıl comment_494320 Sebebi onceki mesajlarda cok guzel izah edilmis. Bu durumda bozuk zeminde dikkatli kullanimdan baska seceneginiz yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20197 yıl comment_494321 22 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Benim aracın karter koruma parçası yanlış anlamadıysan keçe olan parça sarkma yaptı. Zigana geçidinde yolda ufak kaya parçası vardı. Geçer dedim ama aracın altına vurdu. Biraz ilerde durdum ve kepçenin sarktığını gördüm. Metal kartel koruyucu taktırmak niyetindeydim ama burayı okuyunca vazgeçtim. Ne yapmalıyım? Focus 2’de fabrikasyon plastik koruma kullanılıyordu Focus 3’te keçeye geçildi. Ancak keçe olan zamanla kullandıkça motorun sıcağı, dış etmenlerin vs etkisiyle sarkıyor ve dağılıyor. Orjinal Ford logolu plastik muhafaza ile değişim yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ocak 27, 20197 yıl Koray Demir tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın