Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201213 yıl comment_137250 Merhaba arkadaşlar yeni aldığım fiestada hız lastiği mevcut hem kışa uygun değil ve ince yanak, jantın eğilmesinden de açıkçası korkuyorum önerebileceğiniz en uygun lastik ebadı ve markası nedir yardımcı olursanız sevinirim. Herkes şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201213 yıl Yazar comment_137258 Göksel hocam öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim lastiği inceledim yazında kullanılabilecek bir lastik gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201213 yıl comment_137261 araba 2. el herhalde..Uzun zamandır titaniumlar bu jantla gelmiyor da .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201213 yıl comment_137264 Göksel hocam öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim lastiği inceledim yazında kullanılabilecek bir lastik gibi... Rica Ederim... Ben size bir kış Lastiği önerdim... Yazın kullanmanızı pek önermem bu lastiği.. Yaz kış kullanacağım diyorsanınız Yokohama C Drive 2 öneririm... Islak zemindeki performansı ve kurudaki başarısı ile Adac testinde en iyi dereceye sahip... Tecrübe ile sabit... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın