Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136522 servisin dediği o..1.viteste 1.6 motor birim zamanda çok güç üretiyor ve hemen 2ye atmazsan silker motor güçlü diyor adamlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136523 servisin dediği o..1.viteste 1.6 motor birim zamanda çok güç üretiyor ve hemen 2ye atmazsan silker motor güçlü diyor adamlar... Silkeleme mesela 1200 devirde sabit tutmak istersen yapıyor. Arabayı serbest bırak 900 devirde rolantide silkelemeden yürüyor. Aşırı güçten değil düşük devirde yakıt akışının kontrolsüzlüğünden bahsetmek gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136524 bu motor sistemlerinden çok anlamıyorum.Ama aşikar bir sorun var ve buna birşey yapılmıyor,gördüğüm kadarıyla da yapılamıyor...Bu sorun için bir ben gitmedim elbet servise..ve şu an birşeyler feda etmeden bu sorunu çözebilen yok benim gördüğüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136535 servisin dediği o..1.viteste 1.6 motor birim zamanda çok güç üretiyor ve hemen 2ye atmazsan silker motor güçlü diyor adamlar... Vallahi bu servislerden duyduğumuz açıklamaları biraraya getirip yayınlasak güzel bir mizah antolojisi çıkar ortaya... Kendileri de inanıyorlar mı acaba söylediklerine? Engin'in de yazdığı gibi rölantiden yüke geçme sürecinde mazot akış kontrolunda bir sorun var belli ki. Bu yüksek olasılıkla yazılımla halledilecek bir sorun, performans karakteristiği değişebilir elbette böyle bir değişiklikte, o zaman da kullanıcı tercihini kullanacak. Ben kullandığım dizellerde yaşamadım hiç böyle bir sorun, demek ki hepsinde olmuyor. Bu konu yazılım ve ateşleme ile ilgili. Ayrıca birinci vites dişli oranı özellikle çok kısa sanıyorum Hangi ateşleme? Şanzıman oranının kısalığı bir yana motor devir bandı da kısıtlı. Aydın gibi yapın, hareket eder e tmez ikiye atın Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136536 Şanzıman oranının kısalığı bir yana motor devir bandı da kısıtlı. Aydın gibi yapın, hareket eder e tmez ikiye atın Hatta 2 ile kalkın Otobüsler 3le 4le kalkıyor o da dizel bu da dizel Ciddiyim Cmaxle çok 2 ile kaldırdım ben.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136543 Hatta 2 ile kalkın Otobüsler 3le 4le kalkıyor o da dizel bu da dizel Ciddiyim Cmaxle çok 2 ile kaldırdım ben.. Cmax ı alan adam bacandan koku gelsin diye betdua etmiş olabilir mi? :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136545 Cmax ı alan adam bacandan koku gelsin diye betdua etmiş olabilir mi? :D Cmaxi alan adam o kadar memnundu ki beddua edeceğini sanmıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201213 yıl Yazar comment_137242 Ford bu ve benzer sorunların hepsini zaman içinde çözer ve bizde bu aracı aldığımıza pişman olmayız diye umuyorum.. Bugün aracı bakıma verdim, bakalım sonuç ne olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl Yazar comment_137392 Aracın serviste yazılımını güncellediklerini söylediler, gerçi ben etis ten kontrol ettiğimde hala güncellemeler var gibi gözüküyor ama arabada çok problem olmadığı için bende üstelemedim.. Şimdilik 1. vitesteki dengesizlik giderilmiş gibi gözüküyor ama vites geçişlerinin sertliği konusu sanırım benim hassasiyetimden kaynaklanıyor çünkü bazen farketmiyorum bazen gıcık oluyorum ama alışıcam sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201213 yıl comment_137769 araç hareket halinde 1. vitese zaten geçmemesi lazım. en azından benim önceki araçlarım dahil bunda da öyle. geçmiyor. daha doğrusu zorlamamak lazım. durma derecesine kadar yavaşlayınca ancak geçiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20179 yıl comment_430575 Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var destek olmanızı bekliyorum. 2013 model otomatik benzinli focus sahibiyim. Aracı alalı 2 ay oldu. Bir sabah aracı çalıştırmaya çalıştım çalışmadı. Marş almadı. Ama tüm ışıklar yanıyordu. Vitesle oynayıp denedim araç çalıştı. İki gün sonra aynı problemi yaşadım. Tekrar vitesle oynadım çalışmadı. Çekici beklerken, yaklaşık 2 saat sonra denedim hiçbir problem yokmuş gibi çalıştı. Servise gittim. TCM arızalı değişmesi gerekiyor dedi. Servis kayıtlarına göre 1 yıl önce yine değişmiş. Garanti kapsamında değiştiği için aracın garantisi bittiğinden ücretli değişim olur dediler. Yaklaşık 4000 TL tutuyormuş. Bunun tamirini yapan birileri var mı? Veya başka bir arızadan kaynaklanıyor olabilir mi? Telefonla Balıkesirdeki bi ustayı aradım. "TCM ile bir alakası yok vites şalteri bozulmuştur o yüzden devre tamamlanmıyordur" dedi. Ankara'da tanıdığınız bildiğiniz iyi bir usta var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20179 yıl comment_430580 1 dakika önce, Mahmut C yazdı: . Servis kayıtlarına göre 1 yıl önce yine değişmiş. Garanti kapsamında değiştiği için aracın garantisi bittiğinden ücretli değişim olur dediler. Garantiden değişen ürünün de 1 yıl garantisi var diye biliyorum ben. Değişimin üstünden 1 yıl dolmadıysa ücretsiz değiştirmeleri gerekli sanırım.Bence biraz bastırın. Bu ne yahu yılda bir 4bin tl mi verecek millet. Yenisi takılsa 1 yıl sonra o da mı bozulacak yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20179 yıl comment_430627 Aynısını söyledim. Geçen yıl 6.ayda değişmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20179 yıl comment_430628 Yaz geldi TCM ler patır patır dökülüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl comment_431469 Bu TCM zimbirtisinin bozulmaması için alınabilecek bir önlem var mı acaba? Geçenlerde bir arkadaş akunun düşük amper olmasinin bozulmasına neden olacağını yazmıştı, doğruluğunu bilen var mı acaba?benim de dün değişti... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın