Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Adnan Akçakaza

Üye
  • Toplam İleti

    48
  • Katılım

  • Son ziyaret

Adnan Akçakaza tarafından yazılan her şey

  1. teşekkürler, dediğiniz gibi sadece camlar tekl tuşla açılıp kapanmıyordu, onuda dediğiniz gibi kalibre etmiştim, sunroof olmadıgı için sıkıntı olmadı.
  2. yok herhangi bir hata almıyorum, akuyu değiştirmeden belki 10 tane servisi aradım, hepsi kapalı idi, bayramdan sonra arayayım en iyisi. bir de aracım özellikle nemli ve sıcak illerde N de iken rolantisi dusuk çalışıyor, ama yaşadıgım yerde normal seviyesine geri geliyor, bu normal midir acaba? Aracta hiçbir anormallik (hızlanması, gaz yemesi, vites değiştirmeleri v.s.) olmuyor.
  3. Herkese merhaba, gecen hafta akum bitti sehir dısındayken, aracı takviye ile çalıştırdım. Memlekete geldim, 60 lık varta aku taktırdım ama opel servisine, arefe gunu oldugu için bir çok yer kapalı idi. Sorum şu, akuyu değiştirirken bağlantısını keserek yenisi taktılar, teyp sıfırlanmadı, tarih saat v.s onlar sıfırlandı. Şanzımanda, vites geçişlerinde bir değişikli fark etmedim ama yazılımıyla alakalı birşey yapmak gerekiyor mu acaba bir süre akuyle bağlantısını kestiğimiz için.(arac 2013 focus 3 powershift benzin/ LPG) bu arada aku orginal akusu idi, bitmeden 3-5 gün öncesiden kontagı açtıgımda benzin göstergesi 2-3 saniye sonra yerine geliyordu, sanırım akunun biteceğinin sinyalini vermiş, takviye yaparken de şanzuman arızası verdi kısa süre, çalıştıktan sonra ve yeni akuden sonra vermedi. Sanırım bunlar normal.
  4. benzer bir durum bende oldu geçen hafta, aracın rolantisi düştü, titreyecek gibi oldu, LPG aldım tekrar normale döndü, sanırım LPG de birşey vardı, ama benzinde denemedim, deneseydim LPG den olup olmadığı belli olurdu sanırım.
  5. Hayırlı olsun, güle güle kullanın
  6. Bence de tcm.dir arıza ama şöyle konuşabilirsiniz en azından servisle tcm değilse eğer arıza masrafını onlar karşılasin..
  7. Bende 2 ay önce değiştirdim. Şimdilik problem yok, bnm araçta 2013 model LPG li. Akü hiç değişmemiş sanırım, degistirsem mı acaba?
  8. 2. El otomatik benzinli focus alacaklar aracı almadan Tcm siparişi verseler daha bir iyi olacak gibi[emoji3]
  9. Güle güle kullanın Teoman bey, makine kendine gelmiştir
  10. Kötü oldu bu, benzin depo kapağında olmayınca onay vermiyorlar mı?
  11. Prince kullanıyorum. Performans da hiçbir değişiklik yok yada ben anlayamıyorum. Fakat filtreleri çok pahalı, 2 tane değişiyor 20 binde bir. 190 TL.
  12. Erhan bey parçaları yaptırdığıniz özel servisten mi aldınız? Güle güle kullanın bu arada
  13. Akü sarzini bi kontrol ettirin bence
  14. Geçmiş olsun, sıkışık trafikte titreme, vuruntu v.s yapmayan Kuru tip powershift yok sanırım, inşallah az maliyetle hallolur.
  15. Güncellemeler ücretsiz. benim TCM de yeni güncellenmiş olmasına rağmen acil kampanya olarak görünüyor.
  16. Tamam en iyisi gideyim de sorayım, bakalım ne diyecekler. Buraları çözümleme yorumunuz için de ayrıca teşekkürler. --3 dakika sonra eklendi-- Çok teşekkür ederim.
  17. Cem Boneval başka forum konularında gerekli olduğunu yazanlar vardı, hatta fordun periyodik bakım listesinde de görünüyor. 3 yıl yada 45 bin km gibi bir ibare var. (Kimin yetkili ağız olduğunu bilme şansımız yok, bir de en yetki ağzınızın yazış tarzına bakın isterseniz.)
  18. 3 mesaj yukarıdakinin aksini söyleyenlerde var, düzenli servise giden başka arkadaşlar varsa diye sordum, 3 mesaj yukarıyı okuyabiliyorum yoksa.
  19. düzenli servise giden arkadaşlar, şanzuman yağınız değişiyor mu belli periyotlarla? benim araç 58 bin oldu daha hiç değişmemiş, ben alalı 5 ay oldum henüz.
  20. şu konuda yazılanlar var, onun haricinde bilmemiz gerekn ekstra bir detay var mı?
  21. Bu TCM zimbirtisinin bozulmaması için alınabilecek bir önlem var mı acaba? Geçenlerde bir arkadaş akunun düşük amper olmasinin bozulmasına neden olacağını yazmıştı, doğruluğunu bilen var mı acaba?benim de dün değişti...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.