Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lpg Montajı Candan Mühendislik

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar 2015 focus 1.6 ps aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum. istanbulda candan mühendislik nasıldır? bir de brc seq32 mi yoksa prins silverline mı taktırmalıyım? son zamanlarda taktıran varsa fiyatları konusunda bilgi verirse sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

Lpg ile ilgili o kadar çok konu var ki forumda...

Biraz araştırırsanız sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz. (Montaj fiyatı güncel olmayabilir)

Yanıtlama zamanı:

Aslında markadan çok ustanın da işinde tecrübeli olması göz önünde bulundurulmalı. Güncel fiyat şu şekilde;

Brc seq32 2100tl (peşin) taksit 2200tl

Prins silverline 3190tl (peşin) taksit 3290tl.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

atiker gold taktırın geçin ustanız iyi olsun yeter

anadolu yakasında Emre mühendislikte montaj yapıldı 20bin kmdir sadece filtre değişti

Yanıtlama zamanı:

Gönül rahatlığıyla candan mühendislikte lpg dönüşümü yaptırabilirsiniz,focus konusunda tecrübeli bi firma,benim size tavsiyem brc taktırın,büyük olasılıkla candan mühendislikte brc önerecek,güncel fiyat 2400-2500 tl

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

2500 tl karşılığında brc seq32 lpg kitini candan Mühendislikte taktırdım. Yokuşta biraz performans düştü ama o da normal bence. Onun dışında 250 km civarı oldu herhangi bi sorun yok çok şükür.

Yanıtlama zamanı:

Geçen yıl mart ayında aynı kiti 1900 tl ye takdırmıştım amma artmış fiyatlar

Yanıtlama zamanı:

Prince kullanıyorum. Performans da hiçbir değişiklik yok yada ben anlayamıyorum. Fakat filtreleri çok pahalı, 2 tane değişiyor 20 binde bir. 190 TL.

Yanıtlama zamanı:

Konuyla alakasiz ama merak ettigim bir şey var. 1.6 ti vct manuel araclariniz 3bin devirde kac km hiza ulaşıyor 5. viteste?

Yanıtlama zamanı:

LPG kullanıpta "performansta bi değişiklik yok" diyenler; arabayı %100 performans ile mi kullanıyorda bunu söylüyor, anlamakta güçlük çekiyorum.

Benzinin birim başına açığa çıkardığı enerji ile lpg nin enerjisi bir değil. genel kabul olarak 1 birim benzine 1.1~1.2 LPG eşdeğer oluyor

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Olcay Sert yazdı:

Benzinin birim başına açığa çıkardığı enerji ile lpg nin enerjisi bir değil. genel kabul olarak 1 birim benzine 1.1~1.2 LPG eşdeğer oluyor

zaten litre bazında lpgde daha çok yakmıyor mu? yani 8 litre benzin yakan araba atıyorum 10 litre lpg yakıyor diye biliyorum, bu durumda performans kaybı olmaz zaten.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Ozan Kar yazdı:

zaten litre bazında lpgde daha çok yakmıyor mu? yani 8 litre benzin yakan araba atıyorum 10 litre lpg yakıyor diye biliyorum, bu durumda performans kaybı olmaz zaten.

sorun üst limitte çıkıyor mesela son hız 210 iken 180e düşüyor. buda performans kaybı olduğunun ispatı. 

80bg gerekirken benzinde 10 lpgde 12 yakabilir ama 125bg lazım olunca 30litre benzin yakacakken 36litre lpg yakamadığı için oluşuyor durum.

0-100 değerlerinde de 1sn civarı daha yavaş kalıyor lpg. videosunu çekmiştim bulayım arşivden.

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

oku oku oku yoruldum ?

abi brc veya atıker gold farkı çözeemiyorum fiyattan başka 

bıkmadan usanmadan devam edicem 

hepsi geçtim ümraniye mi gazlasam candan diye 

artık oraları düşünüyorum 

hayırlısı

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Halil Alkanoğulları yazdı:

oku oku oku yoruldum ?

abi brc veya atıker gold farkı çözeemiyorum fiyattan başka 

bıkmadan usanmadan devam edicem 

hepsi geçtim ümraniye mi gazlasam candan diye 

artık oraları düşünüyorum 

hayırlısı

Haklısın ford focus ile şahin arasında bir fark yok ikiside gideceğin yere getiriyor demi? Brc nin kullandığı sistem ile atikerin kullandığı tesisat malzemeleri ve sağlamlığı arasında dağlar kadar fark var..

Kaldıki bugün ford servisleri bile BRC ile çalışıyor bilmem anlatabildim mi?

--2 dakika sonra eklendi--
10.08.2017 - 00:47 tarihinde, Tuğrul Toprak yazdı:

Konuyla alakasiz ama merak ettigim bir şey var. 1.6 ti vct manuel araclariniz 3bin devirde kac km hiza ulaşıyor 5. viteste?

Bu tamamen kullanıcı ile alakalı istesem 90 km ile giderim alt geçişleri sert yaparsam 130 140 bandında da giderim 

Yanıtlama zamanı:

Abi o zaman prins brc arasinda dağlar var öyle öyle gider bu iş ? prins bakım masrafları yüksek fiyat   Araştirmaya devam.  (BRC) karar kılsak iyi usta arayacağız %80 usta diyor geçmiş yılların yorumları. Az da jant lastik gezelim okuyalım. Abiler continental britson kapıştırıyor. 7 yaşında arabam var ilk defa forumu görünce ölü konular hep canlandırdım ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.