Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl comment_134752 Merhaba Arkadaşlar, Arabam 105 ila 110 km/sa hızları arasında titriyor. Ancak 105'ten düşük ve 110'dan yüksek hızlarda herhangi bir titreşim sezmiyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl comment_134763 Rot balans yapan bir yere gidin. Balans ayarı yaptırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134775 Evet rot balans ayarı istiyor gibi...Çukurlara düşmemeye ve kaldırımlara çıkmamaya dikkat....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134822 1. Balans ayarı bozuktur %70 2. Lastik balon yapmıştır %20 3. Jant yamulmuştur %8 4. Kedidir kedi... (yani aklımıza gelmeyen diğer nedenler) %2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl Yazar comment_134859 Ama neden bu hız aralıklarında yapıyor? Normalde hız yükseldikçe bunu daha da artan bir şekilde sürekli hissetmem gerekmiyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134880 http://tr.wikipedia.org/wiki/Rezonans_(fizik) Ama neden bu hız aralıklarında yapıyor? Normalde hız yükseldikçe bunu daha da artan bir şekilde sürekli hissetmem gerekmiyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl comment_137398 ayni sorunu ben de yasiyordum.. 90 ile 110 arasi gaza yuklendigimde ve gazdan ayagimi cektigimde titreme sorunum vardi... ozel servise gittim once.. daha once yasanmis bir sorun oldugundan direk akslarla alakali dediler.. tabi buna tam sol yaptigimda donerken cikan tak tak sesinj de eklemistim... yari sabah servisteyim insALLAH ... garanti kapsaminda akslarimi degistirecekler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201213 yıl Yazar comment_137658 Benim sorunum çözüldü. Balans ayarından kaynaklanıyormuş.Dün kışlık lastikleri taktırmaya gittim.Bu esnada yeni lastikleri takarken balans ayarı yapıyorlar. Zaten usta bu sorunu kendine söylediğimde direk balansla ilgili olduğunu söyledi. Lastikler takılınca sorun gitti. Bu arada Yeni alıp taktırdığım kışlık lastiklerim Pirelli winter snowcontrol. Oldukça iyi lastiklere benziyorlar. Ama kardaki performansı nasıl olacak bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201213 yıl comment_137662 Ama kardaki performansı nasıl olacak bilmiyorum. Hemen tüm kış lastiklerinin kış şartlarında yaz lastiğine göre etkinliğe çok daha iyidir, yine de fizik kuralları gereği mucize beklememk lazım. Kullanma tekniğinizi ona göre ayarlamanız lazım. 1. Kalkışlarınız az gazla ve yumuşak debriyajla olmalı, hatta ikinci vitesle bile kalkılabilir 2. Olabildiğince yumuşak fren yapılmalı ve abartılı bir güvenli fren mesafesi bırakılmalı 3. Yokuşlarda mümkünse durmadan çıkacak bir anı kollamalı 4. İnişlerde boşa atmadan olabildiğince motor freni ile inilmeli 5. Sert direksiyon hareketlerinden kaçınılmalı 6. Tedbirsiz trafiğe çıkan kendini bilmezlerle karşılaşmama duası edilmeli Deneyimliler listyei uzatabiir Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201213 yıl Yazar comment_137727 Hemen tüm kış lastiklerinin kış şartlarında yaz lastiğine göre etkinliğe çok daha iyidir, yine de fizik kuralları gereği mucize beklememk lazım. Kullanma tekniğinizi ona göre ayarlamanız lazım. 1. Kalkışlarınız az gazla ve yumuşak debriyajla olmalı, hatta ikinci vitesle bile kalkılabilir 2. Olabildiğince yumuşak fren yapılmalı ve abartılı bir güvenli fren mesafesi bırakılmalı 3. Yokuşlarda mümkünse durmadan çıkacak bir anı kollamalı 4. İnişlerde boşa atmadan olabildiğince motor freni ile inilmeli 5. Sert direksiyon hareketlerinden kaçınılmalı 6. Tedbirsiz trafiğe çıkan kendini bilmezlerle karşılaşmama duası edilmeli Deneyimliler listyei uzatabiir Hemen tüm kış lastiklerinin kış şartlarında yaz lastiğine göre etkinliğe çok daha iyidir, yine de fizik kuralları gereği mucize beklememk lazım. Kullanma tekniğinizi ona göre ayarlamanız lazım. 1. Kalkışlarınız az gazla ve yumuşak debriyajla olmalı, hatta ikinci vitesle bile kalkılabilir 2. Olabildiğince yumuşak fren yapılmalı ve abartılı bir güvenli fren mesafesi bırakılmalı 3. Yokuşlarda mümkünse durmadan çıkacak bir anı kollamalı 4. İnişlerde boşa atmadan olabildiğince motor freni ile inilmeli 5. Sert direksiyon hareketlerinden kaçınılmalı 6. Tedbirsiz trafiğe çıkan kendini bilmezlerle karşılaşmama duası edilmeli Deneyimliler listyei uzatabiir Teşekkürler.. Ama otomatik vites Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın