Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201213 yıl comment_134365 Geçen hafta Arkas'a bıraktım takamadılar; X paketli aracı iyice incelemeleri gerekiyormuş önce Zaten boş boş bakıyorlarsa anahtarı kapıp kaçmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201213 yıl Yazar comment_134380 Valla sorarsan sevinirim. Geçen hafta Arkas'a bıraktım takamadılar; X paketli aracı iyice incelemeleri gerekiyormuş önce Valla yetkili servisin takamadığına şaşırdım.Bunlar nasıl eğitiliyorlar.Yarın haber vericem, takabilirse benim elektrikçi cumartesi sabahtan gidebiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201213 yıl comment_134382 Valla yetkili servisin takamadığına şaşırdım.Bunlar nasıl eğitiliyorlar.Yarın haber vericem, takabilirse benim elektrikçi cumartesi sabahtan gidebiliriz. Modifiye eğitimi almıyorlar tabi Donanım'a uygun tesisat ve modül olur araçlarda arıza olursa onların hepsi değişir ve çözerler..Bu ayrı tabi Xenon'a uygun sensörlerde yok araçta. Bunlar önemli Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201213 yıl comment_134440 Valla sorarsan sevinirim. Geçen hafta Arkas'a bıraktım takamadılar; X paketli aracı iyice incelemeleri gerekiyormuş önce Daha önce takmamış olana taktıramazsın. Yazdım daha önce: Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201213 yıl comment_134455 Şık olmuş keyifle binin.......... Kasım 19, 201213 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201213 yıl comment_134464 vallahi süper olmuş , benimde en çok yapmak istediğim bir işlem ... veya o saydam astarı attırıp piyano black olarak ta kaplatabilirim , oda çok şık duruyor ... ama istanbulda dünyanın parasını alıyor namussuzlar ... Kasım 19, 201213 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201213 yıl comment_134466 Uygulama öncesi bütün parçalar söküldü. Boyanın plastiğe daha iyi yapışmasını sağlayan saydam bir astar atılıyor.Bu astarı bazı boyacılar atmaz buna dikkat edilmeli.Atılmazsa daha sonra boya tutmaz pul pul dökülür.Bide boyanın koduna ve markasına dikkat edin. hayırlı olsun çok güzel olmuş. benim arabada beyaz bende boyatmaya çok niyetlendim ancak ford, fiat, vw, servislerine ve sanayide 1-2 ustaya gittim hepsi de boyanın zamanla döküleceğini söyledi onun için vazgeçtim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201213 yıl Yazar comment_134545 hayırlı olsun çok güzel olmuş. benim arabada beyaz bende boyatmaya çok niyetlendim ancak ford, fiat, vw, servislerine ve sanayide 1-2 ustaya gittim hepsi de boyanın zamanla döküleceğini söyledi onun için vazgeçtim Arabada plastik üzeri boyalı bir sürü yer var.Bunlarda dökülür o zaman.Önemli olan astar, boya kalitesi ve işçilik. Benim İş hayatına ilk başladığım sektör boya sektörü.Hemde otomotiv boyaları, inanın hepsi için demiyorum ama piyasada bilgi eksiği olan çok boyacı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl comment_134705 Gayet güzel olmuş....Güzel günlerde kullanın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201213 yıl comment_138791 gerçekten çok tatlı olmuş tebrik ederim.. peki boya markası olarak tavsiyen nedir? koduna dikkat edin demişsin bende de beyaz focus 3 var yaptırmayı düşünüyorum hangi kodu kullanmalıyım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201213 yıl comment_138798 Çok Güzel Duruyor Yakışmış.Ben De Düşünmüştüm Ancak Servisteki Arkadaşlar Zamanla Taş Vuruğu Boya Dökülmesine Sebep Olur Dediler Ben De Vaz Geçmiştim.Kaç Km Oldu Var Mı Acaba Bir Sıkıntı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201213 yıl comment_138805 Güzel olmuş. Kazasız belası sürüşler dilerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201213 yıl comment_138811 Bence de çok güzel olmuş güle güle kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201213 yıl comment_138814 Ama yinede bu jant titanyum jantindan daha güzell.17inç c max x paketteki jant çok güzel oluyor focus3e Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201213 yıl comment_138824 Ama yinede bu jant titanyum jantindan daha güzell.17inç c max x paketteki jant çok güzel oluyor focus3e Bana 17" Cmax jantinin dezavantajları lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın