Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 Katlanır Ayna Takmak

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Murat Kavuk yazdı:

Camı da değişmesi gerekmez mi?

Abi benim araba sandım bi anda :D Tabi cama bakmak gerek. Arkasında rezistans varsa elm den olur yoksa cama bakmak gerek alındıktan sonra giriş yeri falan var mı?

• Yanıt 328
  • Görüntüleme 81,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... tesisatı yakmayın da ... Hurdacıda sizi kapı ve göğüs kablo grubu araken görmeyelim, yalandan üzülmüş tavrı takınmak zorunda kalmayalım. 

• Eveeeeettttt. Bir iyi bir kötü haberim var. 1 iyi haber. Modüleri aldim, kumandayi aldim. Sonuc calistiiiii. Alt aydınlatma,katlamalari hepsi çalıştı. 2. Herade fazla deneme yaptim yolda dev

• Ayna işini bizde hallettik sonunda. https://vimeo.com/181235814

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Yok eksik kablo yok. 8 solda, 10 sağda olur KÖR NOKTA OLMAYAN araçlarda. Sen bi elm den aktif edermisin?

Önce eml bulmam gerek :)
İnternete gittigidiyorda var.
Ben bir ölçüm cihazı ile bakayım. Belki açıktır. Açık değilse eml ile başlarım işe.
Yoksa direk aynaya bakarım.
Bu arada Ayna kodunu internete arayınca Cmax çıkıyor.
Yanıtlama zamanı:

Konuyu anlayamadığımdan soruyorum;

-Sadece ayna camı değişerek ısıtma nasıl sağlanacak? Rezistansın çalışması için bağlantı gerekmiyor mu? 

-Ee şimdi ayna değişecekse katlamalısını almak daha mantıklı değil mi? 

Kafamda deli sorular :D

Yanıtlama zamanı:

Semih sadece cam değişecek. Kablo sayısı tutuyor. Karlamayı sağlayan modül, ısıtmayı sağlayanabilir modül değişmeden. Ben denemiştim diye hatırlıyorum. Yoksa otomerte yönlendirip aldırırız ayna modül :D Cam 2,5 ların ki bile uyuyor. 20 tl falan olması gerekirdi.

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Teoman Saraç yazdı:

Semih sadece cam değişecek. Kablo sayısı tutuyor. Karlamayı sağlayan modül, ısıtmayı sağlayanabilir modül değişmeden. Ben denemiştim diye hatırlıyorum. Yoksa otomerte yönlendirip aldırırız ayna modül :D Cam 2,5 ların ki bile uyuyor. 20 tl falan olması gerekirdi.

Isıtma için modül lazım değil abi buna eminim,denedim çünkü bende :D 

Oradaki kabloların birinden mi alınacak ısıtma için elektrik?

Yanıtlama zamanı:

Alınmıyacak diye düşünüyorum, sadece aynaya bakıp elm den açılması yeterli gibi geliyor bana.

Yanıtlama zamanı:

Abicim modül olmadan olur mu? Dış hava sıcaklığı 5 derecemiydi neydi düştüğünde aynalar otomatik olarak araba tarafından ısıtılıyor. Modülsüz olacağını hiç sanmıyorum. Haa arka cam ısıtma tesisatından çekerseniz kablo o zaman olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Kafamdan geçen şu titanyumun ayna camı (Otomatikman rezistanslı gelecek) alınacak. Rezistans bağlantılarını ben yaparım sonuçta çıkış soketine uc gireceğim. Meslekten sorun değil :) Komple kablo çeksem sorun değil. Karşılık kabloları var onuda gördük. Şimdi EML 327 olayına bakıyorum. 28$ bir tane önerilmiş ama emin olamadım.  Sonrasında Ayna camını temin etmek kalıyor. Otomert'e cam göremedim. O yüzden kodunu arıyordum. 

Bu işi çözersem Sahibinden ilanımı kaldırcam :)

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Abicim modül olmadan olur mu? Dış hava sıcaklığı 5 derecemiydi neydi düştüğünde aynalar otomatik olarak araba tarafından ısıtılıyor. Modülsüz olacağını hiç sanmıyorum. Haa arka cam ısıtma tesisatından çekerseniz kablo o zaman olabilir.

Modül var zaten, mevcut modülde pinleri varsa (ki kablo varsa demekki pinleri de var), modülü değiştirmeye gerek yok görünüyor.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Dayı ne gerek var ısıtmaya, 4 teker bir direksiyon yeter yahu :D

Ya bir dur evlenince görcem seni :) Nerde bizim gelin gel al yeğeni :P

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Murat Kavuk yazdı:

Modül var zaten, mevcut modülde pinleri varsa (ki kablo varsa demekki pinleri de var), modülü değiştirmeye gerek yok görünüyor.

O zaman modüle bağlantı+elm ayarı yeterli

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Teoman Saraç yazdı:

Alınmıyacak diye düşünüyorum, sadece aynaya bakıp elm den açılması yeterli gibi geliyor bana.

Ayna rezistanslı değilse ki sanmıyorum olacağını, yeni alınan aynanın rezistansı nereden alacak abi elektriği? 

He zaten Volkan abi biliyormuş bu işleri ona zor gelmez ama benim işime komple değiştirmek daha kolay geldi :D 

3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Ben katlanır aynaları taktıktan sonra denedim abi eski modülleri değiştirmeden,bir ihtimal benim modüller HIGH olanlardandır diye. Tabi katlama çalışmadı, bir de arka cam rezistansını açıp ısıtmayı denedim ve aynalarda ısındı. Yani mevcut modüller yetiyor ısıtmaya, elm ile ayarları açmak kaydıyla tabiki.

Yanıtlama zamanı:

Arka Cam rezistansiyla isinsin yeter.

Yanıtlama zamanı:

Bir trend'in dramı! sat şunu sat sat... :yemek:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.