Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 Katlanır Ayna Takmak

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar stil paket aracıma katlanır ayna takmak istiyorum bu işlemi daha önce yapan arkadaşlar varmıdır?

• Yanıt 328
  • Görüntüleme 81,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... tesisatı yakmayın da ... Hurdacıda sizi kapı ve göğüs kablo grubu araken görmeyelim, yalandan üzülmüş tavrı takınmak zorunda kalmayalım. 

• Eveeeeettttt. Bir iyi bir kötü haberim var. 1 iyi haber. Modüleri aldim, kumandayi aldim. Sonuc calistiiiii. Alt aydınlatma,katlamalari hepsi çalıştı. 2. Herade fazla deneme yaptim yolda dev

• Ayna işini bizde hallettik sonunda. https://vimeo.com/181235814

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sonradan yapılabilecek işlemlerin en kolaylarındandır diye düşünüyorum, ama merkezi kilit ile katlanmaz, manuel olarak, içerideki buton yardımıyla kapatılabilr, kapıları kilitlediğinizde katlanmasını istiyorsanız bunun için modül falan da gerekebilir. Yani o zaman iş uzayabilir

Yanıtlama zamanı:

merkezi killiten degişmesi için anahtarında degişmesi gerekir muhtemelen

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar bende de titanyum var ama katlanır aynam yok kumanda dan açıp kapatınca açılıp kapanan ayna istiyorum ama bilgim yok olurmu olmazmı bilen varsa anlatırsa çok iyi olur

Yanıtlama zamanı:

bende var ama bir işe yaradığını görmedim :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

• içeride aynayı kapama tuşu yok onu nasıl halletcez

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Olur tabi ki, servisler bunu yapar.

Yada gerekli parçalar temin edilmeli..

abi servis bu işi yapana kadar ooo sende biliyosun servisin durumunu bu işi dışarda nasıl yaptırabiliriz

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba; yine bir konu açayım  ve sizleri biraz meşgul edeyim dedim:) focus 3 lerin titanyum paketleri hariç diğer modellerinde kapanır aynalar yok. bunları kapatmak için aynayı komplemi değişmek lazım, yoksa sadece içine motor koydursak oluyormu? teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:

merhaba; yine bir konu açayım  ve sizleri biraz meşgul edeyim dedim:) focus 3 lerin titanyum paketleri hariç diğer modellerinde kapanır aynalar yok. bunları kapatmak için aynayı komplemi değişmek lazım, yoksa sadece içine motor koydursak oluyormu? teşekkürler...

İletiniz buraya alındı, lütfen önce arama yapın eğer yoksa yeni başlık açınız. Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Geçenlerde benim arabanın katlanan ayna arıza yaptı. Servis, resimde 17682 olarak gösterilen parçayı değişti. Muhtemelen sizin de bu parçayı komple değişmeniz gerekiyor. Yalnız sonradan takıldığında tesisat ilavesi de gerekebilir.

YBRp0Z.jpg

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2015 focus trend x  aracıma katlanır ayna yaptırmak istiyorum aynalar çifti 500 ,100 modulle 600 tl fakat serviste sanayide arabanın elektrik aksamıyla oynuyor dediler .yardımcı olur musunuz?

Yanıtlama zamanı:

burda da 600 çifti bence daha baya pazarlık payı var

http://www.aynadeposu.com/Products/Focus-2011%3E-Elektrikli-Rezistansli-Boyanir-Astar-Kapakli-Sinyalli-Alt-Aydinlatmali-KOR-NOKTA-IKAZLI-OTOMATIK-KATLANIR-SOL.html

bence aynaları alın yetkili serviste taktırın en güzeli

kafanız ağrımaz

Yanıtlama zamanı:

Servis yanaşmıyor maalesef kendi sattığı malları yapıyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.