Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Laptop Tavsiyesi

Featured Replies

• Yanıt 262
  • Görüntüleme 39,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Asus N550JV -CN239H aldim arkadaslar... Oneriler icin tesekkurler... Aklim MSI GE-60 Apache'de kaldi biraz ama, bir Allah'in kulu iyi konusmadi MSI icin..

• Onur Sezgin
    Onur Sezgin

Bozuk şey üstüme kaldı ben de Alperen in üstüne atayım diyordum

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Asus N56JN aldım http://m.istanbulbilisim.com.tr/asus-n56jn-eb71-notebook-fiyati,131369.html Ekran çok iyi ama Ozanında dediği gibi çoğu program uygun değil ve yazılar bulanık kalıyor Win

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Aynı lenovo bende var... Memnunum... Çift ekran kartlı... Cd sürücüsü yok... Oyun oynamadım daha.. Isınma yok.. Fan sesi yok.. Parmak izi ve toz gösterme var :) ekran çerçevesi biraz kalın sanki.. İlk gördüğümde kapalıyken ekranı daha büyük diye düşündürdü...

Yanıtlama zamanı:

Devlet hastanesinin Otomasyon Merkezinde çalışırken arkadaşlarımıza eşimize dostumuza Asus tavsiye ederdik nedeni çıt kırıldım bir yapıya sahip olmaması dayanıklı olması ve ısınma probleminden kaynaklı arızaların az olması ... Ayrıca Servisleri çok iyidir..ayrıca şu yorumlara da bi bak kardeşim..Karar senin

http://forum.shiftdelete.net/dizustu-bilgisayarlar-notebook-laptop/155088-asus-hakkinda-dusundukleriniz.html

Erkan Baldemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Lenovo kullanıyorum çok memnunum ama Asus'ta yabana atılacak bir marka değil tabi ki. Aralarındaki fark ekran kartı ve ram. Fiyat farkı 700 tl. Aslında az bir fark değil ama ram'i sonradan değiştirilmiyor diye biliyorum. Bence Asus :)

Yanıtlama zamanı:

toplam kalite. Bence bunun önemli göstergelerinden biri servis kalitesi ve güvenilirliği. ben acer den bir laptop almıştım. kısa bir süre sonra darbe filan olmadığı halde ekranda ölü pikseller oluştu. bir kaç arızası daha vardı gönderdim garantiye. bilgisayarın yarı fiyatı masraf çıkarttılar. dedim yapmayın.  bu seferde servise giriş parası istediler. uzun tartışmalardan sonra bilgisayarı servisten kurtardık. ekranın kenarında kocaman bir kara delikle çalışıyoruz. bunun yanında düğmeleri döküldü, sağı solu koptu. şu anda oldukça yavaş.  

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

Asus'un klavyesi kasa ile aynı renk ya. Bir bakmak lazım kullanımı nasıl diye. Tuşlar siyah olsa daha rahat olurdu. Bir arkadaş beyaz kasalı Sony kullanıyor. Tuşlar açık renk kullanımda biraz sıkıntılı. Bakmadan yazıyorsan ayrı tabii. :)

Çok teknik bir yorum değil ama kullanıcı deneyimi   :)

Mac önermiyoruz herhalde :)

Eşime 13inç MBA 256gb aldık. Fatura şirket üzerine kesilince bu paralara geldi. :) Benimki 2 seneyi geçti aldığım gündeki performansı ile devam ediyor. Şişme yavaşlama yok.  

Yanıtlama zamanı:

Lenovo'da cd surucusu olmadigi dikkatimden kacmis.

Sagol Onur.

Zaman zaman cd-dvd lazim oluyor. Ozellikle de writer kismi. O yuzden sanirim Lenovo'yu eleyecegim.

Digerine de yakindan tekrar bir bakmam lazim.

Ozellikler iyi..

Mac gonlumden geciyor da cebimden gecemiyor maalesef.

Ote yandan laptop'a o kadar para verecek olsam yine Mac almam, gider Monster fln alirim sanirim :)

Yanıtlama zamanı:

Sagol Onur.

Zaman zaman cd-dvd lazim oluyor. Ozellikle de writer kismi. O yuzden sanirim Lenovo'yu eleyecegim.

Ozellikler iyi..

Ote yandan laptop'a o kadar para verecek olsam yine Mac almam, gider Monster fln alirim sanirim :)

Apple için indirim güzelliği ayarlardım ama neyse ısrar yok :D Mac'i kullanan bilir :P eueheueh

Buarada cd-writer için laptop eleme bence en hafif en ince olana gitmeye çalışmak daha mantıklı değil mi ? Cd için usb li alırsın bi tane.

Yanıtlama zamanı:

Sagol Onur.

Ozellikler iyi..

3000 tl lik dizüstü bakıyon yahu :) o paraya dizüstü mü alınır :) nabacan o kadar para aleti..

Yanıtlama zamanı:

Apple için indirim güzelliği ayarlardım ama neyse ısrar yok :D Mac'i kullanan bilir :P eueheueh

Buarada cd-writer için laptop eleme bence en hafif en ince olana gitmeye çalışmak daha mantıklı değil mi ? Cd için usb li alırsın bi tane.

1-Mac'e kotu demedim. Ama pahali. O parayi verene kadar monster alirim dedim.

2-Indirim varsa bakariz tabi :) :)

3-laptop alip bir de ihtiyac duydugum ozellik icin orda burda tasimasi kulfet olacak bir aparat daha mi alacagim? No way dude..

3000 tl lik dizüstü bakıyon yahu :) o paraya dizüstü mü alınır :) nabacan o kadar para aleti..

Ben 3000 liralik bakmiyorum, konfigurasyon beni o paralara getirdi. Bana kalsa bedavaya versinler isterim :)

Yanıtlama zamanı:

1-Mac'e kotu demedim. Ama pahali. O parayi verene kadar monster alirim dedim.

2-Indirim varsa bakariz tabi :) :)

3-laptop alip bir de ihtiyac duydugum ozellik icin orda burda tasimasi kulfet olacak bir aparat daha mi alacagim? No way dude..

Ben 3000 liralik bakmiyorum, konfigurasyon beni o paralara getirdi. Bana kalsa bedavaya versinler isterim :)

oyun mu oynayacan hacı?

Yanıtlama zamanı:

Evet..

PlayStation veya Xbox deme..

Micro Genius olur ama :)

yok demicem...oyun oynamayacaksan boşa alma dicektim :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.