Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Laptop Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yanıt 262
  • Görüntüleme 39,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Asus N550JV -CN239H aldim arkadaslar... Oneriler icin tesekkurler... Aklim MSI GE-60 Apache'de kaldi biraz ama, bir Allah'in kulu iyi konusmadi MSI icin..

• Onur Sezgin
    Onur Sezgin

Bozuk şey üstüme kaldı ben de Alperen in üstüne atayım diyordum

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Asus N56JN aldım http://m.istanbulbilisim.com.tr/asus-n56jn-eb71-notebook-fiyati,131369.html Ekran çok iyi ama Ozanında dediği gibi çoğu program uygun değil ve yazılar bulanık kalıyor Win

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, kemal kaya said:

ben tamamen kişisel sebeplerle asusu tercih ederim. HPye genel anlamda uyuzum ayrıca ekran kartı bi tık kötü. onun dışında 3üde aynı zaten hangi marka cazip geliyorsa alın. Ancak ben standart bi kullanıcı için, bu seviyede cihazları tamamen gereksiz görüyorum, güncel fiyatları pek bilmiyorum açıkçası ama 4250tl nedir yahu.

Ek: teknosadaki diğer asuslara baktım, onu almayın bunu alın diyeceğim bi model de göremedim.

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Ozan Kar said:

ben tamamen kişisel sebeplerle asusu tercih ederim. HPye genel anlamda uyuzum ayrıca ekran kartı bi tık kötü. onun dışında 3üde aynı zaten hangi marka cazip geliyorsa alın. Ancak ben standart bi kullanıcı için, bu seviyede cihazları tamamen gereksiz görüyorum, güncel fiyatları pek bilmiyorum açıkçası ama 4250tl nedir yahu.

Ek: teknosadaki diğer asuslara baktım, onu almayın bunu alın diyeceğim bi model de göremedim.

teşekkür ederim ozan aslında haklısın elimdeki laptop 12 senelik olunca :), bu aldığımı da en az 7-8 sene kullanırım herhal. o yuzden bütçeyi biraz yukarıda tuttum. 1000 tl aşşağısına şu var. 

http://www.teknosa.com/urunler/125033090/hp-pavilion-gaming-15-ak002nt-t1f78ea-6700hq16gb-n

sormak istediğim 2 şey daha var 802.11 ac wifi çok lazım bişey midir. evdeki fiber internetle bir ilişkisi var mı. bir de bluray yazıcı çok gerekli birşey mi sence.

Yanıtlama zamanı:

Asusu iyi biliriz ama ben şahsen önermiyorum 3 yıl önce 2bin küsür fiyata aldığım diz üstü bilgisayarın açma tuşuna basdıktan sonra ekran açılmama problemi var makine çalışıyor ama ekran yok 700-800den aşağı fiyat söyleyende yok attık kenara duruyor.

Yanıtlama zamanı:

teşekkür ederim ozan aslında haklısın elimdeki laptop 12 senelik olunca [emoji4], bu aldığımı da en az 7-8 sene kullanırım herhal. o yuzden bütçeyi biraz yukarıda tuttum. 1000 tl aşşağısına şu var. 

http://www.teknosa.com/urunler/125033090/hp-pavilion-gaming-15-ak002nt-t1f78ea-6700hq16gb-n

sormak istediğim 2 şey daha var 802.11 ac wifi çok lazım bişey midir. evdeki fiber internetle bir ilişkisi var mı. bir de bluray yazıcı çok gerekli birşey mi sence.

Wifi konusunda bilgim yok. Bluray yazıcı hatta okuyucu son derece gereksiz bence, ancak yedekleme amacıyla kullanılır ki diğer medyalarda ucuzluyor sürekli.

Yanıtlama zamanı:

ASUS N550JX-CN044D aldım. Biraz tuzlu oldu ama memnunum. Yalnız ssd yok. Daha önce ssd'ye alıştığım için bu hdd saç baş yolduruyor. Takılması için arka kapak tamamen sökülmeli ve siz yaparsanız garanti bozulur dedi servis. Elimde de 250 gb ssd var ve her gün

açsam mı açmasam mı diye düşünüyorum. :) 

Yanıtlama zamanı:

ASUS N550JX-CN044D aldım. Biraz tuzlu oldu ama memnunum. Yalnız ssd yok. Daha önce ssd'ye alıştığım için bu hdd saç baş yolduruyor. Takılması için arka kapak tamamen sökülmeli ve siz yaparsanız garanti bozulur dedi servis. Elimde de 250 gb ssd var ve her gün

açsam mı açmasam mı diye düşünüyorum. [emoji4] 

servise yaptır hocam fiyatı yüksek çekmiyolarsa.yada sen tak problem olursa eski hdd takıp götürürsün:)

Yanıtlama zamanı:

teşekkurler cevaplar için

Yanıtlama zamanı:

açsam mı açmasam mı diye düşünüyorum. [emoji4] 

Bu sekilde bir yazı fontu kullanmayınız . Bkz Forum kuralları .

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Yasin Taşcı said:

servise yaptır hocam fiyatı yüksek çekmiyolarsa.yada sen tak problem olursa eski hdd takıp götürürsün:)

Vidalardan anlaşılmaz mı söküldüğü? Fiyat 70 TL istiyorlar, çok önemli değil ancak İstanbul veya Ankara'ya kargoyla yollamamı istiyorlar. Başka bir ilde servisleri yokmuş. Aslında hdd'nin kapağı ayrı olsaydı sökebilirdiniz dediler, ancak komple kapak sökümü cihazı garanti dışı bırakıyormuş.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Ramazan Çakır said:

Vidalardan anlaşılmaz mı söküldüğü? Fiyat 70 TL istiyorlar, çok önemli değil ancak İstanbul veya Ankara'ya kargoyla yollamamı istiyorlar. Başka bir ilde servisleri yokmuş. Aslında hdd'nin kapağı ayrı olsaydı sökebilirdiniz dediler, ancak komple kapak sökümü cihazı garanti dışı bırakıyormuş.

Sizin notebook'unuzun başka bir varyasyonunu kullanıyorum bende. Bu seride kullanılan HDD'ler gerçekten saç baş yoldurucu. Ve bazen HDD'den cızırtı gelmesi de can sıkıcı. ASUS'un servisinin iyi niyetli olduğunu çoğu zaman duymuştum zaten toshiba servisinden çok çektiğim için Asusa yöneldim. Vidalardan pek anlaşılmaz ama PC servise gittiği zaman içindeki SSD'yi gördüklerinde zaten anlayacaklar yetkisiz müdahaleyi. Fakat bazı yerlerde görmezden geldiklerine dair bazı yazılar okumuştum. Yinede karar size ait. Ama mevcut HDD pek çekilmez .

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Kutluhan A. said:

Sizin notebook'unuzun başka bir varyasyonunu kullanıyorum bende. Bu seride kullanılan HDD'ler gerçekten saç baş yoldurucu. Ve bazen HDD'den cızırtı gelmesi de can sıkıcı. ASUS'un servisinin iyi niyetli olduğunu çoğu zaman duymuştum zaten toshiba servisinden çok çektiğim için Asusa yöneldim. Vidalardan pek anlaşılmaz ama PC servise gittiği zaman içindeki SSD'yi gördüklerinde zaten anlayacaklar yetkisiz müdahaleyi. Fakat bazı yerlerde görmezden geldiklerine dair bazı yazılar okumuştum. Yinede karar size ait. Ama mevcut HDD pek çekilmez .

Vidalar dert değilse sorun değil. Çıkarttığım HDD'yi takarım geri. Evet HDD çok yavaş O cızırtı seslerini neredeyse sürekli duyuyorum. SSD'den sonra cidden çekilmiyor. Turbo beslemeden atmosferiğe düşmüş gibi olduk :) Kapak hakkında bilginiz var mı? Yani kolayca iz bırakmadan sökülebilir mi?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Ramazan Çakır said:

Vidalar dert değilse sorun değil. Çıkarttığım HDD'yi takarım geri. Evet HDD çok yavaş O cızırtı seslerini neredeyse sürekli duyuyorum. SSD'den sonra cidden çekilmiyor. Turbo beslemeden atmosferiğe düşmüş gibi olduk :) Kapak hakkında bilginiz var mı? Yani kolayca iz bırakmadan sökülebilir mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-2-6ghz-12gb-ram-1tb-hdd-gtx950m-2gb-15-6-w10-notebook.html 

Benim modelimde bu pek bir fark olmaz herhalde. Biliyorsunuz güvenlik bandımız yok o konuda problem yok. Diyelim tornavidayla usulca hiç iz bırakmadan açtınız. Fakat içerde bunu belli edebilecek bir şey olabilir onu şuan bilemiyorum. O riske girmeyin derim ben. Bende çift kapak var sizinki bütünse bu iş daha zor olabilir. Bence biraz daha sabredin Ankaraya yolunuz düşerse serviste taktırırsanız içiniz rahat olur. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.