Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl Yazar comment_165019 Ben bunu nasıl kaçırmışım anlamadım Az önce inceleme fırsatı buldum ve çok iyi diyorum.. Altı ay önce yazmışım değil mi? Boşuna değildi dikkat çekmem, geç de olsa temiz olmuş. Bence piyasadaki her açıdan en başarılı elektrikli... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl comment_165022 Altı ay önce yazmışım değil mi? Boşuna değildi dikkat çekmem, geç de olsa temiz olmuş. Bence piyasadaki her açıdan en başarılı elektrikli... Aynen öyle 6 ay olmuş Ekran ilk bakışta ve hala çok büyük gözüksede her detay için ayrı bölümlerin olması sebebiyle fazla uğraşmadan seçilebiliyor gördüğüm kadarıyla yani olmuş gibi. Birde bunların yavrusu gelecek 2014'de Model X Bunun kullanımı daha iyi olacak gibi duruyor. Motorun gücü, sürüşü de tartışılmaz gibi olmuş Bu anlatan amcamızı beğendim. Az sonra bir video daha vereceğim tam izledikten sonra.. Ford'un hybrid'i ile ilgili Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl Yazar comment_165037 Açıkcası param olsa düşünmeden alacağım güzellikte ve teknolojide bir araba, sadece uzun yola çıka sorunu var, prizi olan bir yerde zorunlu konaklama gerektiriyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl comment_165039 Tekrar izledim videoyu. Orta konsoldaki ekrandan tüm arabayı kontrol etmek, farlar sunroof klima sürüş özellikleri iOSvari bir sistemi var ama süper. Param olsada ben alsaaam(tabi 40+ yaşımda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201510 yıl comment_326427 Bunu bugün köprü trafiğinde gördüm :/ şok şok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201510 yıl comment_326429 Ufak bir not : Tesla Akü işini farklı çözmüş. Kocaman / Palet lit-iyon aküler yerine her biri yumruk boyutlarında (yaklaşık) yüzlerce ufak batarya kullanıyor (taban sacı seviyesinde) böylece akü geberdiğinde koca paneller değil, sadece geberen bataryalar değişiyor. (çünkü aküler geberiyor ... bunun kaçarı / göçeri yok) Ancak sorum şu ... Neden elektrikli araba? ... bunu uzun zamandır soruyorum ama henüz (hem de kimseden) doyurucu bir cevap alamadım. "Canım çekti, aldım ... para benim - keyif benim" ... haricinde. Neden? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201510 yıl comment_328989 Bu arkadaş da İstanbul TEM'de denemiş "autopilot" olayını. Kısa süreli videolar, pek bir aksiyon manevra yok yine de paylaşayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329204 İşe yarayacağını düşünmüyorum çünkü biraz daha fazla bir yoğunlukta aradaki takip mesafesini bırakmak imkansız olacaktır. Araya usta Türk şoförlerimiz tak tak gireceklerdir ve daha usta şoförlerimiz sensörün 1 metre önünden makasa gireceklerdir. Arabanın beyni allak bullak olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329306 Bu autopilot kusursuz değil elbette. Bir yazılım neticede. Hele Türkiye gibi şerit ve levhaların nizami olmadığı yerlerde ohoooo. Bir de şu an için otoyolda kullanımı tavsiye ediliyor. Misal bu videoda otoban çıkışında sapıtıyor alet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395618 Türkiye deki Tesla sahipleri sapancada buluşmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395620 Muhabbetin içeriği bellidir ki. Size elektrik faturası ne kadar geldi. Hmmm kaç km yaptın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395621 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Muhabbetin içeriği bellidir ki. Size elektrik faturası ne kadar geldi. Hmmm kaç km yaptın. Aynen, güncelleme ile artık hamama bile gitmiyorum, kese bile atıyor vs Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395658 "Hacı benimkini sanayide chip tuning yaptık otonom makas atıyorum, bi de bagaja kompanzasyon panosu yaptım mı tadından yinmez.." Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395659 Servis yok ! Hizmet sıfır ! diye yakınıyor amcalar --1 dakika sonra eklendi-- Hakikaten bir arıza durumunda ne olur ki bunlar ? (haklılar yani) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395667 --1 dakika sonra eklendi-- Hakikaten bir arıza durumunda ne olur ki bunlar ? (haklılar yani)Kartal sanayi.. [emoji3] Hemen açmak lazım.. Tesla motor sarım bobinaj akü bilumum şarj pil vs... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın