Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elektirkli Bir Rüya: Tesla Model S

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben bunu nasıl kaçırmışım anlamadım Az önce inceleme fırsatı buldum ve çok iyi diyorum.. 

Altı ay önce yazmışım değil mi?

Boşuna değildi dikkat çekmem, geç de olsa temiz olmuş.

Bence piyasadaki her açıdan en başarılı elektrikli... 

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 10k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Elektrikli araçlardaki gelişmeleri ilgiyle izlesem de kısa menzilleri ile hiç cazip gelmedi.... Bugüne kadar! Kalifornya'lı üretici Tesla'nın S modelini görünce bu düşüncemden yüzseksen derece dön

• Ohh cok sukur bugun de alamayacagimiz bir urunu b*kladik.. Icim huzurla uyuyabilirim

• Denge şöyle... Devir/Hız ---------------------------------------------------------->  Atmosferik      : Sakin - sakin - sakin - asabice - asabi - sakin Turbo besleme: Sakin - asabi -

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Altı ay önce yazmışım değil mi?

Boşuna değildi dikkat çekmem, geç de olsa temiz olmuş.

Bence piyasadaki her açıdan en başarılı elektrikli... 

Aynen öyle 6 ay olmuş :P

Ekran ilk bakışta ve hala :P çok büyük gözüksede her detay için ayrı bölümlerin olması sebebiyle fazla uğraşmadan seçilebiliyor gördüğüm kadarıyla yani olmuş gibi.

Birde bunların yavrusu gelecek 2014'de Model X   :) Bunun kullanımı daha iyi olacak gibi duruyor.

post-1-0-49433800-1368866643_thumb.png

Motorun gücü, sürüşü de tartışılmaz gibi olmuş :) Bu anlatan amcamızı beğendim. Az sonra bir video daha vereceğim tam izledikten sonra.. Ford'un hybrid'i ile ilgili

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Açıkcası param olsa düşünmeden alacağım güzellikte ve teknolojide bir araba, sadece uzun yola çıka sorunu var, prizi olan bir yerde zorunlu konaklama gerektiriyor...

Yanıtlama zamanı:

Tekrar izledim videoyu. Orta konsoldaki ekrandan tüm arabayı kontrol etmek, farlar sunroof klima sürüş özellikleri :) iOSvari bir sistemi var ama süper. Param olsada ben alsaaam(tabi 40+ yaşımda :)

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ufak bir not : Tesla Akü işini farklı çözmüş. Kocaman / Palet lit-iyon aküler yerine her biri yumruk boyutlarında (yaklaşık) yüzlerce ufak batarya kullanıyor (taban sacı seviyesinde) böylece akü geberdiğinde koca paneller değil, sadece geberen bataryalar değişiyor. (çünkü aküler geberiyor ... bunun kaçarı / göçeri yok) 

Ancak sorum şu ...

Neden elektrikli araba?

... bunu uzun zamandır soruyorum ama henüz (hem de kimseden) doyurucu bir cevap alamadım. "Canım çekti, aldım ... para benim - keyif benim" ... haricinde.

Neden? 

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

İşe yarayacağını düşünmüyorum çünkü biraz daha fazla bir yoğunlukta aradaki takip mesafesini bırakmak imkansız olacaktır. Araya usta Türk şoförlerimiz tak tak gireceklerdir ve daha usta şoförlerimiz sensörün 1 metre önünden makasa gireceklerdir. Arabanın beyni allak bullak olur.

Yanıtlama zamanı:

Bu autopilot kusursuz değil elbette. Bir yazılım neticede. Hele Türkiye gibi şerit ve levhaların nizami olmadığı yerlerde ohoooo. Bir de şu an için otoyolda kullanımı tavsiye ediliyor. Misal bu videoda otoban çıkışında sapıtıyor alet.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Türkiye deki Tesla sahipleri sapancada buluşmuş.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Muhabbetin içeriği bellidir ki. Size elektrik faturası ne kadar geldi. Hmmm kaç km yaptın.

Aynen, güncelleme ile artık hamama bile gitmiyorum, kese bile atıyor vs

Yanıtlama zamanı:

"Hacı benimkini sanayide chip tuning yaptık otonom makas atıyorum, bi de bagaja kompanzasyon panosu yaptım mı tadından yinmez.."

Yanıtlama zamanı:

Servis yok ! Hizmet sıfır ! diye yakınıyor  amcalar :)

--1 dakika sonra eklendi--

Hakikaten bir arıza durumunda ne olur ki bunlar ? (haklılar yani)

Yanıtlama zamanı:

--1 dakika sonra eklendi-- Hakikaten bir arıza durumunda ne olur ki bunlar ? (haklılar yani)

Kartal sanayi.. [emoji3]

Hemen açmak lazım..
Tesla motor sarım bobinaj akü bilumum şarj pil vs...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.