Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Oem 5" Navigasyon

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

O arkadaki yuvarlak girişlerin biri anten,diğeri geri görüş kamerası bir diğeri de aktif hız sabitleyici kamerasının entegre kamera girişi...

• Yanıt 309
  • Görüntüleme 50,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Dün satın aldığım ancak deneyemediği 5" lik navili renli lcd ekranımı bugün aracıma taktım. Sökmesi takması yaklaşık 10 dakika alacak bir işlem bu ve çok kolay. Ön panelin sökülmüş hali; nasıl sökt

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Ekledim. Birde ilk hali son hali fotosu koyalım;   Aracımı aldığımda;   Şuanda;

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Gps anteni ve karti ok. Navi calisiyor. Islem bittikten sonra fotolari eklerim.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

O arkadaki yuvarlak girişlerin biri anten,diğeri geri görüş kamerası bir diğeri de aktif hız sabitleyici kamerasının entegre kamera girişi...

Teşekkürler Bora;

4. ne için onu biliyormusun?

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler Bora;

4. ne için onu biliyormusun?

2 li yan yana olan birisi kameranın diğeride ses girişi sanırım,mertolün söylediklerinden hatırladığım kadarıyla pasif giriş,pek kullanılmıyor diye hatırlıyorum, sadece 3 tanesi kullanılıyor, navigasyon anteni,kamera ve entegre ön kamera girişi...Ses girişi pasif durumda....

Yanıtlama zamanı:

Yok yok, şunu takıyorsun ve aracın dışına yakın yerlere monte edeceksin gerek göğüs altı gerek göğüs üstü test edilir, görüyor mu diye ondan sonra yapıştırılır ucu..

bukadar.. önemli olan harita bulmak maaliyet o... crack'li bulmak lazım :P karaköy stlye

15104.jpg

Yanıtlama zamanı:

Yok yok, şunu takıyorsun ve aracın dışına yakın yerlere monte edeceksin gerek göğüs altı gerek göğüs üstü test edilir, görüyor mu diye ondan sonra yapıştırılır ucu..

bukadar.. önemli olan harita bulmak maaliyet o... crack'li bulmak lazım :P karaköy stlye

Çözünürlüğü bilmek ve üzerindeki yazılımı bilmek lazım. Çok anlamam ama mutlaka vardır crackli torrentlerde. :) Navi kullananlar bilirler, üzerindeki yazılıma göre farklı harita mı gerekir. Mesela igo üzerine veya sygic üzerine başarsoft haritası yüklemek olmaz diye düşünüyorum. :)

Yanıtlama zamanı:

Çözünürlüğü bilmek ve üzerindeki yazılımı bilmek lazım. Çok anlamam ama mutlaka vardır crackli torrentlerde. :) Navi kullananlar bilirler, üzerindeki yazılıma göre farklı harita mı gerekir. Mesela igo üzerine veya sygic üzerine başarsoft haritası yüklemek olmaz diye düşünüyorum. :)

igo veya sygic hangi ülkede kimle anlaştıysa o abi,

igo başarsoft ile çalışıyor misal, aynen buna uygununu bulmak lazım her harita olmaz

Yanıtlama zamanı:

Aydın üzerindeki yazılımı söylesin aratırız bir :)

Harici navigasyonlarda, üzerindeki yazılımı kaldırmadan, hafıza kartına atılan bir dosya yardımıyla farklı yazılım kullanılabiliyor. Genelde usb bellek ya da cdlerde gördüğümüz otomatik çalıştırma dosyasını (autorun.inf) bu modülde okutabilmemiz önemli. Eğer dosyayı okuyuo işlem yapıyorsa; işlemci hızı, bellek gibi etmenler de dikkate alınarak bunda da iGo vs. kullanılabilir. iGo kullanılınca zaten harita sorunu da kalmaz. Navigasyon cihazımda ben de bu yolu izleyip yazılımı değiştirmiştim. Cihazı sd kart üzerinden çalıştırıyordum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.