Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201313 yıl comment_146508 ilginiz için teşekkür ederim. söylemiş olduğunuz donma olayını ben geçenlerde orjinal sony sistemin 4,2 lik ekranında yaşadım telefonla konuştum kapattım hala ekranda arıyor falan yazıyodu ama mp3 geçişlerimde falan hiç bir problem yaşamadım gideceğim yere vardığımda arabamı stop ettim geri açtım o gün bu gündür sorun yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201313 yıl comment_147268 Teyp göstergesinde donma ilk kez duyuyorum,hele tft ekranlı teyp göstergesinde...Ama tabii elektronik şeyler bunlar,bazen takılıyorlar....Fakat ben bugüne kadar Fordlarda çözülmeyen bir sorun görmedim,gerçekten çok rahat çözülüyor tüm sorunları..Türkiyeye en uygun otomobiller C segmentinde Focustur..Bence...Bu arada benin göstergede aranan numara sarımsı yeşilimsi,telefon işareti kırmızı,bazı amblemler beyaz falan gözüküyor,herkeste öylemi acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201313 yıl comment_147290 Yazılım güncellemesi var bazı radyo cd üniteleri için. Öyle bir sorun olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148244 Şu sony panel olayını anlayamadım mazur görün ) Mevcut teybin ekranımı degişiyor nasıl oluyor? Resmi falan mı? Orjinal ile sony panel arasındaki farkı gösteren... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148253 Şu sony panel olayını anlayamadım mazur görün ) Mevcut teybin ekranımı degişiyor nasıl oluyor? Resmi falan mı? Orjinal ile sony panel arasındaki farkı gösteren... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148262 Ozan buradan da merhaba ürün gerçekten çok güzelmiş güle güle kullan.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl comment_152696 Bu ekran 4.2 inc calismasinda telefon park sistemi gibi sikinti cikarirmi yardimci olursaniz sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl Yazar comment_152698 ilginiz için teşekkür ederim. söylemiş olduğunuz donma olayını ben geçenlerde orjinal sony sistemin 4,2 lik ekranında yaşadım telefonla konuştum kapattım hala ekranda arıyor falan yazıyodu ama mp3 geçişlerimde falan hiç bir problem yaşamadım gideceğim yere vardığımda arabamı stop ettim geri açtım o gün bu gündür sorun yok Bu sorun gecen gün denediğim 5" ekranların birindede vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201312 yıl comment_189798 bu gösterge panelinden nerede buluruz ? , Konuda yeterince bilgi var.... Nerde, ne kadar, adres, telefon.... Hepsi yazılmış çizilmiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201312 yıl comment_192460 Bir sorum olacak, sadece panelin içindeki ekran mı değişiyor yoksa panel tamamı mı değişiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Focus 2013 style Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201312 yıl Yazar comment_192464 Bir sorum olacak, sadece panelin içindeki ekran mı değişiyor yoksa panel tamamı mı değişiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Focus 2013 style Tamamı Ekim 20, 201312 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201312 yıl comment_192479 Ben de ST spoiler taktım ancak anten uzun olduğu için spoilera sürtüyor. Aracın rengi lacivert olduğundan baya belli olmuş. Ne yapmalıyım?? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın