Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ankarada Focus 3 Için - St Spolier, Tft Gösterge, Sony Panel Vs

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Daha öncede yazdığım gibi toplu aldığımız için o fiyata aldık. Sizde 3+ alırsanız o fiyata gelir.

Kısa sürede organize olamadık malesef de gerçi forum üzerinden organize olmak için stok sorunu olmayan bir yerle görüşmek gerekir öbür türlü sorun çıkabilir.

Ama tabi gelecek için bir şeyler düşünülebilir bence. Organizasyon ve pazarlıktan pek anlamasam da lojistik destekte bulunabilirim :)

• Yanıt 416
  • Görüntüleme 69,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Serhat E., çok süper biyer bulmuş, arasanız bulamayacağınız parçalar çok ucuz fiyata mevcut. Örneğin biz bugun geniş ekranlı gösterge aldık sıfır paketinde 400TL, ST beyaz boyalı spolier 200TL sony

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Dizel için olanlar bitmiş, benzinli varmış. Gösterge paneli için 450 TL hele ki Otosan ve Almanya resmi fiyatları ile kıyaslanırsa çok makul, ancak minik ekranı küçük ekran haline çevirmek ve renk k

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Gösterişi ve gösterişli şeyleri severiz, uyanık tüccar da bundan faydalanır haliyle... Gösterişten bahsetmişken, Focus'a eklenmesi için para ödemeye acımayacağım tek şey şu Bi-Xenon farlar, özell

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bende aradım amane sony panel nede dizel için gösterğe var elinde ki montajını yapabiliceğimi sanmıyorum onuda bi serviste yaptırıcaz artık alabilirsem

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Biz bugun gittik tekrar Serhatla, 3 gibi çıkarken sony panel duruyordu. Ümit abi potansiyeli görünce göstergeleri temin etme çabasına girmiş :D çıkmacılara sormuş elinde ne kadar varsa alıcam demiş 700tl demişler :) Bi kaç yere haber bırakmış, gelme ihtimali varmış.

spolierde 2 tane kaldı.

1 tanede ecoboost göstergesi varmış sanırım, 260 kadranlı dedi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

denemek lazım, sen göstergenin içinin fotosunu koymuştun detay varsa yorum yapılabilir belki. Göstergeye giren kablo sayısı oldukça az o kadar işi o kadar kabloyla yaptığına göre içersinde o sinyali işleyecek devre olması şart, bu durumda çalışması olası diyorum ben, hatta benzinlininkini dizele taksan o bile çalışabilir ama redline yeri yanlış olur. Yani bu işi yapmak için 2 yol var fordun hangisini tercih ettiğine göre değişir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

260 olan kadaran dizelmiş bugun farkettim, dediğim gibi %50 çalışma ihtimali var denemek isteyen varsa bakabilir.(kromajında kırık var)

Gösterge mil olarak bulabilirim şuan km olarak arıyorum dedi. miller uygun fiyat olursa alan olabilir dedim.

Birde numune olarak gelen göstergeler var, ilk bakışta tamamen aynı ancak 3 fark gördüm,

1. direksiyon üzerindeki kapağın oturduğu tırnaklar yok

2. göstegenin arkasında tırnak var, araçta boşluk varmıydı hatırlamıyorum yoksa onları kesmek gerekir

3. arka çerçevede farklılık var tam kapalı değil gibi

Focusun değil sanırım ama uydurulurmu bilmiyorum.

Navigasyona baktım ama kırıkmış deneyemedim :D detaylar akşama :)

Yanıtlama zamanı:

260 kadranı keşke ben alsaydım ya :) havalı olurdu :D

Yanıtlama zamanı:

260 kadranda uyar,zaten 240 a da çıkmıyor araba,260 kadran 2.0 dizellerdeki kadran....Önemli olan gösterge ekranının uyması,zira elektronik aksam o,ondaki elektronik yapının araca uyuyor olması lazım,eğer 2.0 la özdeşleştirilmişsse elektronik gösterge problem yaratabilir sanıyorum...Bunu anlamak içinde göstergeyi takıp aracı çalıştırmak lazım,ama hiç hareket ettirmeden çalıştıracaksınız,km yazdığı anda parça sıfır olmaktan çıkıyor sonuçta....

Not:Bu arada bu tür oem parçalardaki sorun şu,eğer gösterge ilk başta arıza yaratmayabilir,ancak arabayı kullandıkça arabanın veri iletim sistemiyle gösterge arasındaki çok küçük bir farklılık bile göstergenin donmasına ve ekranın bilgileri göstermemesine neden oluyor...Örneğin benim arabada gösterge ekranı özellikle uzun yolculuklarda arada donuyor,arabayı stop ettirip yeniden çalıştırdığımda göstergede hiçbir şey gözükmüyor,ancak bir defa daha kapatıp açınca düzeliyor..Kısa sürüşlerde ise problem yok...Sizlerin aldığı göstergelerde de aynı sorunla karşılaşabilirsiniz haberinizde olsun...

Bora A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

y7yry2ut.jpggöstergeler tamamdır

Vay vay :) Hayirli olsun abicim.

Şu orta konsolada bi el at ya :)

Yanıtlama zamanı:

260 kadran uymaz aracin ona gore ayarlanmasi kalibre edilmesi gerek. 240 kadranda arac 100le giderken 100 260 kadranda ise 110 falan gosterir cunku 260 kadranda daha sık rakamlar.

Umarim anlatabilmişimdir. :)

Yanıtlama zamanı:

Bencede Yakubun dediği gibi kalibre etmek gerekir aksi taktirde olsa bile sağlıklı olmaz.

Yanıtlama zamanı:
ymahaqu9.jpg st spoiler de yarin bitiiyor boyada su an...bu arada arabanin km 35 binden 54 bine cikti :))))

Murat K. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.