Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201213 yıl comment_113359 Milliyetçilik örneği gösterdik Fransız Malı Michelin yerine (bunu da en uygun 6 taksit 816 TL'ye (Peşin 766 tl) buldum isteyene yardımcı olurum.) Lasssaaa impetus Revo+ 720 TL - 7 taksit alınmıştır. Üzerindeki Eski Michelin'e göre yumuşak (ölmüş lastiğe göre daha dinamik) Tüketimde de % 8-9'luk düşüş mevcut. Lastik Burada: http://www.lassa.com...21-IMPETUS_REVO Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201213 yıl comment_113367 Milliyetçilik örneği gösterdik Fransız Malı Michelin yerine (bunu da en uygun 6 taksit 816 TL'ye (Peşin 766 tl) buldum isteyene yardımcı olurum.) Lasssaaa impetus Revo+ 720 TL - 7 taksit alınmıştır. Üzerindeki Eski Michelin'e göre yumuşak (ölmüş lastiğe göre daha dinamik) Tüketimde de % 8-9'luk düşüş mevcut. Lastik Burada: http://www.lassa.com...21-IMPETUS_REVO Hayırlı uğurlu olsun. Tekerine taş değdirmesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201213 yıl Yazar comment_120094 Yorum için biraz tecrübe etmek istedim.. işte yorumlarım: Kıyasladığım lastikler: Yeni Lassa İmp. Revo & Michelin Pilot Priv. 2008 Üretim Fabrika Çıkışlı ve 38 bin km yapmış 53 ay kullanılmıştır. Son dönem Michelin için konuşuyorum tabiki eskiyi hatırlamam imkansız. Lastik hava basınçları hep 32 psi Revo ile Kesinlikle ve kesinlikle sessiz. ilk hissettiğim nerdeyse hissetmediğim rüzgar sesi oldu; yol sesi azaldığından Kesinlikle daha konforlu. Daha ilk hareketde bunu anlayabiliyorsunuz hem frenaj da hem kasislerde hem tümseklerde. Yumuşaklığın artması ile yaylanma artmış esneklik kazanmış araba. Tüketim 9.3'lerden 8.7'lere inmiş durumda değişiklik ile hemen anlaşıldır diyebilirim. %5.5'e denk gelir ve çok iyi oran. Geyik Testi ile daha iyi anlaşılır ama ben daha fazla eğilim ile yol tutuşta tedirginlik hissediyorum lakin hızlı denemelerimde veya ani hareketlerimde eksiklik göremedim ille de çamur atmak istedim ama beceremedim.. Patinaj çekme azaldı yani yola tutunma daha iyi. Şuan aklıma gelenler bunlar.Eğer lastiğini değiştirmemiş focus 2 08-09-10 model araçlar varsa bu lastik ile değiştirebilirler.Sıkıntı görmedim.. Görsel: Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201213 yıl Yazar comment_120104 Az önce yol çalışması olan yerde yani hafif ince mıcırlı. Bir çocuk aracın arkasından atladı önüme, yavaş olmamında etkisiyle kaymadan durdu sağolsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134946 paylasim icin tesekkürler. focus ta degil ama daha önceden citroen evasion aracimda lassa kislik lastik vardi (modeli hatirlamiyorum) lassa taktiim anda yol sesi kaybolmustu ve konforda resmen cag atlamisti araba:), yol tutusu hakkinda pek yorum yapamiyorum cünkü arabayi zorlamadim hic. ama lassa kesinlikle cok iyi bir marka ayrica yerli mali yurdun mali:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134951 citroen evasion ilk kez duyuyorum bunu Buymuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134958 ) arac sanirim Türkiye de satilmadi. Avrupada bu aracin baslka markalarda olanida var: peugeot 806, fiat ullysse, lancia zeta:) klasik vw shran tarzi araba. sanirim 97den 2002 ye kadar üretildi. bendeki 99 modeldi ama klmasi dijitaldi, en arka camlar kelebek seklinde otomatik aciliyordu. aynalar otomatik katlaniyordu vs. bir sürü özelligi olan gayet konforlu bir arac:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136665 arkadaşlar aranıza yeni katıldım iki senedir focus kullanıyorum lastikler hem eskidi hemde zift kaplanmasından dolayı dönüşlerde lastiklerden sanki bi anda kayıyormuş gibi ses geliyor sanırım lastik zamanı... ben antalyada yaşıyorum ve malum aracı 3 aylık sürede yağmurda kullanıyoruz ve yollar hep mıcırlı asfalt burdaki mevsim için en uygun lastik önerinilerinizi bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201312 yıl comment_179047 Bu lassa lastik taktiğin jant lastiği satmayı dusunurmusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201312 yıl Yazar comment_179050 Bu lassa lastik taktiğin jant lastiği satmayı dusunurmusun. Sorunuzu anlamadım fakat şuan aracın hiçbir parçası satılık değil ilerde kendi satılık olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201312 yıl comment_179051 Hocam ben Focus club e yeni katildim cok acil bu sizin jantlardan Arıyorumda jant lastik satmayı düşünen bildiginiz varsa hemen alabilirim bana yardımcı olursanız cok sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179092 Geyik Testi ile daha iyi anlaşılır ama ben daha fazla eğilim ile yol tutuşta tedirginlik hissediyorum lakin hızlı denemelerimde veya ani hareketlerimde eksiklik göremedim ille de çamur atmak istedim ama beceremedim.. Güle güle kullanın. Lassa epeyi yol katetti. Eski serilerde Bridgestone gibi çok geçmeden sertleşme ve hem yoll tutuş hem de konfor kaybı oluyordu, yaklaşık bir sene ve 10.000 km sonrasında. Bu sorunun üstesinden gelmişlerdir umarım. Zaten yazdıklarından daha yumuşak hamur kullandıkları belli. İki nokta var: 1. Yeni lastik ile ölmüş lastiği kıyasladığında en kötüsünü taksan bile yenisi galip gelir. 2. Yol tutuş denemeleri için 500 km yol yapıp denemeni öneririm, şu an olumsuz yönde yanıltıcı olur Fiyat makul ama kaçırılmaz değil. Conti CPC5, Goodyear Efficient Grip Performance (ki şu sıralar bunu beğeniyorum), Michelin Primacy 3; Nokian V 180-200 TL aralığında. Uzun dönem izlenimlerini de bekliyoruz. @Bayram Kaya, Antalya'nın sıcak dışında özel bir durumu yok. Kış lastiğine ihtiyaç olmaz Tororsları sık aşmadığınız sürece, iyi bir yaz lastiği yeter. Yukarıda birkaç örnek saydım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179094 Az önce yol çalışması olan yerde yani hafif ince mıcırlı. Bir çocuk aracın arkasından atladı önüme, yavaş olmamında etkisiyle kaymadan durdu sağolsun Yakup hayırlı olsun keyifle kullan lastiklerini.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl Yazar comment_179096 Abi 1 yıl oldu ya zaten fiyatlar da güncel olmuyor haliyle şimdi çok ucuzladılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179098 Abi 1 yıl oldu ya zaten fiyatlar da güncel olmuyor haliyle şimdi çok ucuzladılar Heheheheh ben bir daha yüzümü yıkayayım..peeee Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın