Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracınızı Aldığınızda Üzerinde Ne Marka/model Lastik Vardı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bu contilerin işe yaraması için epeyce ısınması gerekiyor sanırım, uzun yol yaptıktan sonra bi ani fren denemem oldu, puntonun özlediğim duruşunu bu sefer yaşatabildi focus
Isınma kuşkusuz önemli bir etken, ama onun dışında asfalt niteliğinin de çok önemi var. Yoğun sıcak altında yumuşayan ve sürekli ezilen asfalt bir süre sonra cam gibi oluyor ve kuruda da ıslakta da inanılmaz bir tutunma sorunu yaşatıyor, bu araç tipi ve lastikten bağımsız bir durum. Çok dikkat etmek lazım. Parlıyorsa asfalt korkacaksın, ABS falan hak getire, kekeme kekeme kayıyorsun... 
  • Yanıt 98
  • Görüntüleme 26k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• michelin primacy geldi tevfik abinin de dediği gibi hiç sıfır lastiğe benzemiyordu kabak gibiydi

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Good Year Turanza olmasın? Bende Continenatal Premium Contact 2 var, dördü de balans tutmadığından garantiden değişti. Yenilerde sorun yok. Michelin Primacy HP sanki daha uyumlu geldi kullanma de

• Siz onu bir de yaz sıcağında deneyin de anlayın ne olduğunu... 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Petlas geldi :)

şaka tabi.

Continental Premium Contact 2

ilk 500km fazla artistlik yapmayın, makasa girmeyin, lastiklerin alışması lazım ani manevralardan kaçının diyor üretici. Bu süre içersinde aracın saçmalaması normalmiş.

*180ps eb 'de lastiğin kalitesi fark eder de, diğerlerinde lastik ne gelirse gelsin hemen hemen hepsi aynı performansı gösterir sanırım¿

Yanıtlama zamanı:

*180ps eb 'de lastiğin kalitesi fark eder de, diğerlerinde lastik ne gelirse gelsin hemen hemen hepsi aynı performansı gösterir sanırım¿
Yanlış, lastik sadece çekiş demek değil ki, frenleme ve yanal tutunma da önemli ve motor gücü ne olursa olsun bu açıdan kritik seviyeye gelebilirsiniz. Daha iyi lastiğin kimseye zararı olmaz... 
Yanıtlama zamanı:

michelin primcy hp

2012 sitil sedan f3

Yanıtlama zamanı:

2 tane Focus3üm de de Conti geldi.

Yanıtlama zamanı:

Bugün düşündüm hangisi ile gelseydi daha çok sevinirdim diye, sonra fark etmeyeceğine karar verdim hepsiyle kayıyorum, çoğunlukla da istemeden (sağolsun Antalya asfaltları)  :kıhkıh:

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

2010 focusumdada bridgestone vardı bundada bridgestone çıktı. İçimdeki şüphe conti vb lastikleri servisler söküp bridgestone takıyor diyor ama inanasımda gelmiyor

Yanıtlama zamanı:

Cuma günü teslim aldım, 2013 C-Max üzerinde michelin 215/55/R17 vardı. Modeline dikkat etmedim ama energydir herhalde.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2013 ağustos brigestone turanza er 300

Yanıtlama zamanı:

2013 nisan goodyear efficient grip geldi. Sadece bende bu lastik geldi heralde. Kaymayı bende yaşıyorum lastiklerin çok iyi tutunduğunu söylemem. Tabi bunda tasarruf lastiği olmasının etkisi yüksek.

Yanıtlama zamanı:

Bana da 215/55/16 Goodyear EfficientGrip ile teslim edildi araç.

Ekonomi lastiği olmasının sonuçları bunlar. Ekonomi ve yol tutuş bir arada olmuyor, olduğu vaat edilen hali de bize yetmiyor :)

Yanıtlama zamanı:

Conti premium contact2

Onceki aracimda ghia tdci primacy hp 205 55 16

Yanıtlama zamanı:

2.el aldığım aracımda conti vardı.40 bine gelmişti dunlop'a değiştirdim 1 ay önce..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.