Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201411 yıl comment_278064 Arka tekerdeki ses benim araçta da var. Kasise girdikçe duyuyorum arada. Servisten balatalardan kaynaklı olduğunu söylemişlerdi. Balata yan sanayi ürünü olabilir ya da kalipere tam oturmamış olabilir. Aralık 18, 201411 yıl Muhammed Şentürk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201511 yıl comment_312091 NVM EEPROM lvl yazısı altında sırayla 0001 ve FAİL diye sırayla yazı dönüyor benim araçta. Yazılımla alakalı bir şey diye bahsedilmiş önceki sayfalarda ama arabanın yazılımsal problemi mi var ? Kafamı kurcaladı akşam akşam yatamam şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201511 yıl comment_312102 NVM EEPROM lvl yazısı altında sırayla 0001 ve FAİL diye sırayla yazı dönüyor benim araçta. Yazılımla alakalı bir şey diye bahsedilmiş önceki sayfalarda ama arabanın yazılımsal problemi mi var ? Kafamı kurcaladı akşam akşam yatamam şimdi Gösterge paneli yazılım modülü ile ilgili, size hiçbir zararı dokunmaz. Bakıma gittiğinizde güncelleme ile giderilebilir sanırım. Kurcalamasanız fark etmezdiniz zaten. Önemli olan DTC olmaması... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201511 yıl comment_312113 geçen golf ü olan arkadaş söyledi, tek dokunuşla 3 kere verilen sinyal, ayarla 4 yanmaya çıkıyormuş, focus ta var mı? ben 3 ü az buluyorum, hatta bazen dönüş sinyali olarak bile kullanıyorum ş.içi kısa mesafelerde, 4 kere yansa daha iyi olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201511 yıl comment_312114 geçen golf ü olan arkadaş söyledi, tek dokunuşla 3 kere verilen sinyal, ayarla 4 yanmaya çıkıyormuş, focus ta var mı? ben 3 ü az buluyorum, hatta bazen dönüş sinyali olarak bile kullanıyorum ş.içi kısa mesafelerde, 4 kere yansa daha iyi olur yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201511 yıl comment_312148 Gösterge paneli yazılım modülü ile ilgili, size hiçbir zararı dokunmaz. Bakıma gittiğinizde güncelleme ile giderilebilir sanırım. Kurcalamasanız fark etmezdiniz zaten. Önemli olan DTC olmaması Teşekkürler hocam. Araçta bi sıkıntı yaşamıyorum aslında ama bilmeyince kafa kurcalıyor Şimdi indim arabadan üstteki hararet-yakit göstergesi arasındaki kırmızı lamba sönmüyor testlemi alakalı acaba ? Temmuz 3, 201511 yıl Uğur Akdaş tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201511 yıl Yazar comment_312149 Test menüsü kontağı kapatınca gider. Hata olduğu için kalmıştır bunun sebepleri kılavuzda yer alıyor ama orası da net yardımcı olmaz servise başvurunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201511 yıl comment_312156 Test menüsü kontağı kapatınca gider. Hata olduğu için kalmıştır bunun sebepleri kılavuzda yer alıyor ama orası da net yardımcı olmaz servise başvurunuz. Aynen dediğin gibi klavuza baktım ama bu ışıktan pekte bahsetmemekte orda. Ekranda bi hata filan yok mesajlara girdim oda boş. Artık yarın bi uğrarım ustaya olmadı servise mecbur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201610 yıl comment_357320 Merhaba Arkadaşlar test menüsünü açtım fakat kontağı kapatıp açtıktan sonra test menusu gitmiyor arabayi kitleyip bir daha denedim ama gene gitmedi ne yapmam gerekiyor ? Not:Set tuşuna basılı tuttum fakat yinede olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201610 yıl comment_357322 Konu birleştirildi. Lütfen konu açmadan önce uygun başlığı bulmaya çalışalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201610 yıl comment_357333 2 saat önce, Özgür Aşık said: Merhaba Arkadaşlar test menüsünü açtım fakat kontağı kapatıp açtıktan sonra test menusu gitmiyor arabayi kitleyip bir daha denedim ama gene gitmedi ne yapmam gerekiyor ? Not:Set tuşuna basılı tuttum fakat yinede olmadı. Öncelikle lütfen profil bilgilerinizi tamamlayın. Bununla ilgili gelen özel mesajı kontrol edebilirsiniz. Sorunuza gelirsek nasıl gitmedi? Aracı kilitleseniz bile ekranda menü açıkmı kalıyor? Yoksa açıldığında tekrar mı geliyor? Kontağı kapatıp açınca normal haline dönmesi lazım, akü kutup başını söküp takmayı deneyebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201610 yıl comment_357354 Ama teyp kodum yok F3 Te kod istemiyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20178 yıl comment_447447 Doğru konuya mı yazıyorum bilemedim, değilse kusura bakmayın. Ben stop ampullerini LED ile değiştirmiştim. Güzel yanıyorlar. Satıcı CANBUS yazmıştı ama yorumlarda başka marka araç sahipleri CANBUS yok error code u çıkıyor diye yorum yapmış. Dün akşam gauge test yaptım. No DTC yazıyor. Bu ampuller hata kodu vermemiş mi demek, yoksa burada görülmez illa servis bilgisayarı falan ile mi görülür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20178 yıl comment_447448 7 dakika önce, H. Cenk yazdı: Doğru konuya mı yazıyorum bilemedim, değilse kusura bakmayın. Ben stop ampullerini LED ile değiştirmiştim. Güzel yanıyorlar. Satıcı CANBUS yazmıştı ama yorumlarda başka marka araç sahipleri CANBUS yok error code u çıkıyor diye yorum yapmış. Dün akşam gauge test yaptım. No DTC yazıyor. Bu ampuller hata kodu vermemiş mi demek, yoksa burada görülmez illa servis bilgisayarı falan ile mi görülür. Hata vermemiş abi, devam... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın