Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Gauge Test Menüsü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kadran kontağı her açtığımızda vursa sona kadar güzel olur aslında var mı öyle bişey

Sonradan yapılabilir birsey değil. Alfa Romeolarda var

• Yanıt 93
  • Görüntüleme 78,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Yooo, benim sıfırlanan bir şey yok, yol bilgisayarı o an neyi gösteriyorsa ona göre sıfırlama yapabilir, örneğin ort. yakıt tüketimini gösteriyorsa ok düğmesine basılı tuttuğumuz için o sıfırlanabilir

• emir hacımustafaoğlu
    emir hacımustafaoğlu

bildiğiniz üzere test menüsü yol bilgisayarında -akünün şarj voltajını -şarj durumunu -yakıt pompasının basınç göstergesini -motorun gerçek rpm göstergesi -gerçek hız verisi -aracın

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yazmasına gerek yok çünkü videoda gözüküyor, Ama illa yazılı istiyorsan: Gauge sweep: Gösterge kontrolü LCD ekran kontrolü LED Test: Uyarı lambaları kontrolü ROM level Num target ROM Num

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Sonradan yapılabilir birsey değil. Alfa Romeolarda var

o konuda subaru yu tek geçerim

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

km'yi sıfırlamadan test menüsüne girme imkanı var mı?

Yanıtlama zamanı:

Yooo, benim sıfırlanan bir şey yok, yol bilgisayarı o an neyi gösteriyorsa ona göre sıfırlama yapabilir, örneğin ort. yakıt tüketimini gösteriyorsa ok düğmesine basılı tuttuğumuz için o sıfırlanabilir. 

Bir de biliyor musunuz bilmiyorum ama :) test menüsüne girmek için  sol ok düğmesine bastığımız zaman test menüsüne giriyoruz ya, aynı işlemi sağ ok tuşuna basarak yaparsak müzik sistemi ile ilgili bir test menüsü çıkıyor galiba, fark eden oldu mu bunu?

Yanıtlama zamanı:

test menüsüne girmek için  sol ok düğmesine bastığımız zaman test menüsüne giriyoruz ya, aynı işlemi sağ ok tuşuna basarak yaparsak müzik sistemi ile ilgili bir test menüsü çıkıyor galiba, fark eden oldu mu bunu?

Yooo :D Neler çıkıyor ? 

Yanıtlama zamanı:
Yooo, benim sıfırlanan bir şey yok, yol bilgisayarı o an neyi gösteriyorsa ona göre sıfırlama yapabilir, örneğin ort. yakıt tüketimini gösteriyorsa ok düğmesine basılı tuttuğumuz için o sıfırlanabilir. 

Bir de biliyor musunuz bilmiyorum ama :) test menüsüne girmek için  sol ok düğmesine bastığımız zaman test menüsüne giriyoruz ya, aynı işlemi sağ ok tuşuna basarak yaparsak müzik sistemi ile ilgili bir test menüsü çıkıyor galiba, fark eden oldu mu bunu?

işte bu oldu ;)

Hakan Ateş tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

gauge menüyü çıkartan mühendisten allah razı olsun,insan psikolojisini bozmanın en iyi yöntemini yapmışlar,bu araçlara,

yav bir hafta önce test menüde deli gibi öten chimer modüle ikaz sesi şimdi ötmez oldu :D

ı love you ford focus :P:D

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

araç ve multimedia teslerinin ikisini inceledim. Her iki ekranda da renk değişim (mavi kırmızı yeşil ve karışık renk ekranı gibi) gösterimleri var. TVlerdeki test ekranı gibi de oluyor hatta. Ancak kullanım sırasında hiç renkli ekran dizaynları neden yapılmamış olabilir. 4,2 inç ekran var bende ve sadece mavi tonları olan renkler kullanılıyor. Bunun nedeni ne olabilir.

Yanıtlama zamanı:

araç ve multimedia teslerinin ikisini inceledim. Her iki ekranda da renk değişim (mavi kırmızı yeşil ve karışık renk ekranı gibi) gösterimleri var. TVlerdeki test ekranı gibi de oluyor hatta. Ancak kullanım sırasında hiç renkli ekran dizaynları neden yapılmamış olabilir. 4,2 inç ekran var bende ve sadece mavi tonları olan renkler kullanılıyor. Bunun nedeni ne olabilir.

tasarımcının uyuzluğu :D :D

Yanıtlama zamanı:

tasarımcının uyuzluğu :D :D

aynen :) neticede ekranda renk kalibiyeti varmış işte. neden daha görsel renk düzeneği oluşturmazlar ki...

Yanıtlama zamanı:

Nasıl yani, test menüsünde farklı renkleri görebiliyor muyuz?

bende ekranların ikiside  4.2". ilk olarak ana renkler geliyor. kırmızı yeşil mavi ve devamında televizyonlardaki renk paleti test sinyali gibi karma bir renk ekranı. bu durumda her iki ekranda da çıkıyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.