Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 abi ericsonn değil sony tek başına artık ya...lütfen...xperia s yada p kullan bi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 abi ericsonn değil sony tek başına artık ya...lütfen...xperia s yada p kullan bi... Zevk ve renk sonuçta. Ama marka değişti sadece cihazlar aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 zevk...samsung cok sıradan geliyor...ben ayrıksı şeyleri seviyorum yapım bu herkeste yok...xperia wifisi laptoptan güclü biliyormusun...balkonda tutuk izlediğim bir videoyu u serisinde takılmadan izledim...ben cok hızlı olması subu pek anlamam sonucta...baktıgımda xevkli gelicek bir yapısı olmalı...yani..cok hızlı olsa noluyor nasada calışmıyorumki ben... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Bak sen almadan ben aldım Yakup yeni galaxy tab ile telefonla konuşulmuyor yalnız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Samsung dava'yı kaybetti; yine Apple'a patent ödemesi yapacak. Değeri aşağıda Ule samsung yeter çaldıkların $1,051,855,000.00. Tercümesi 1.05 Milyar Dolar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Samsung'a rekor ceza: Apple'a 1 milyar dolar ödeyecek Apple ile Samsung'un patent davalarında önemli bir gelişme yaşandı. ABD'nin Kaliforniya şehrinde Apple tarafından açılan dava haklı bulundu ve Samsung 1 milyar doları Apple'a ödemeye mahkum edildi. Jüri, Samsung'un Apple patentlerini kasıtlı olarak ihlal ettiğine karar verdi. Aslında davaya konu olan birçok patent var ve hepsi ihlal edilmiş değil ancak ihlal edilen patentler Samsung'a 1 milyar dolar ceza olarak geri döndü. İhlal edilen patentlerin başında iPhone tasarımının Samsung'ca kullanılması geliyor. Kararın ardından ABD genelinde birçok Samsung ürünün satışına yasak gelmesi olası hale gelmiş oldu. Apple, söz konusu dava için Samsung'dan 2.7 milyar doları almayı hesaplıyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 20 saat önce biri yazmış onu yukarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 sil onu benimki kalsın kütfennnnnnnnnnnn........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Son moda: Tuvalet beyazı! ABD'li dev, teknoloji dışındaki sektörleri de etkiliyor Son bir haftada Samsung ile yaşadığı patent savaşıyla gündemden düşmeyen teknoloji firması Apple, konusu dışındaki alanlarda da köklü değişikliklere yol açıyor. Popüler otomotiv blogu Motoramic'e konuşan BMW baş tasarımcılarından Sandy Mcgill arabalarında son 10 yıldır en çok tercih edilen rengin gri olduğunu, ancak bu sene beyazın tahtı ele geçirdiğini söyledi. "ESKİDEN TUVALET RENGİYDİ" Üreticilerin de normalde tasarımı ön plana çıkardığı için gri rengini sevdiğini belirten Mcgill “Bu değişim Steve Jobs'ın işi. Apple bu başarısını yakalamadan önce beyaz, buzdolabı veya tuvalet seramiklerini hatırlatıyordu. Apple beyaz rengine değer kattı” diye konuştu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap