Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ön Izgara'ya Plasti Dip Uygulaması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Valla Yakup'çum insigniayı geçerken hızım oldukça yüksekti adam el kol hareketi falan yapıyordu bana yol verirken.

Lambadan kalkışta ciddi şekilde kapıştık; 1.viteste arkasını gördüm insignianın 2 de yaklaştım; 3. vites çok başka titanium tdci da.

ilk 2 viteste sorun olduğuna iyice ikna oldum artık, yürümüyor araba 1 ve 2 de tork kontrolden sanırım.

• Yanıt 197
  • Görüntüleme 28,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben beğenmedim. Zevk meselesi. Ben olsam yan uçgenlerle ana panjur arasındaki direkleri siyah yapardım, yekpare pancur havası versin diye.

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Evet sonunda ön tampon modifiyesini bitirdim şimdi fikirlerinizi alalım nasıl olmuş ? Bu arada bunlara ek olarak bayramdan sonra sis farlarının kapakları arabanın orjinal rengi olan beyaza boyanacak v

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Ve sonunda Cem abim sayesinde sürmeli farlarıda aracıma takmış bulunmaktayım.İşte sonunda aracımın tamamlanmış ön modifiyesi.Arkalarada daha sonra bişeyler düşünüyorum. Şimdi sırada titaniumda olupt

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gaza basmıyor adamlar, bunlar kapıştığını sanıyor :D

focus sürüyorlar altı üstü ya :D:zha::P

Yakup aydının arabası titanium onun yazılımı bile farklı 2.0 lık passat ı bile yer o 160 bg lik insigna neki onun için çerez çerez :)

ilk 2 viteste sorun olduğuna iyice ikna oldum artık, yürümüyor araba 1 ve 2 de tork kontrolden sanırım.

İşin geyiği bir tarafa bende senle bu konuda hemfikirim 1. ve 2. viteste var öyle bir sorun aslında sorun değil bir nevi limit koymuşlar arabayı 3. vitese attığında çok daha fazla güç veriyor.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yakup aydının arabası titanium onun yazılımı bile farklı 2.0 lık passat ı bile yer o 160 bg lik insigna neki onun için çerez çerez :)

İşin geyiği bir tarafa bende senle bu konuda hemfikirim 1. ve 2. viteste var öyle bir sorun aslında sorun değil bir nevi limit koymuşlar arabayı 3. vitese attığında çok daha fazla güç veriyor.

Az tüketip doğayı az kirlet diye

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Az tüketip doğayı az kirlet diye

İlk fırsatta egr yi iptal edicem :) :) :)
Yanıtlama zamanı:

bugün siparişimi vermiş bulanmaktayım plasti dip jant için siyah renkte umarım en kısa zamanda sorunsuz şekilde elimde olur jantlarımı siyah yaparım fotoları bekleyiniz :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bugün siparişimi vermiş bulanmaktayım plasti dip jant için siyah renkte umarım en kısa zamanda sorunsuz şekilde elimde olur jantlarımı siyah yaparım fotoları bekleyiniz :)

Çok iyi olur bende düşündüm ama cesaret edemedim fotoları en kısa zamanda bekliyoruz.Bu arada olurda beğenmeyip iptal etmek istersen sökmesi çok kolay aynen videolardaki gibi çektinmi geliyor.Ufak tefek parçaları kalabiliyor ama onlarıda mozotlu bir bezle aldınmı anında kaldırıyor.
Yanıtlama zamanı:

inşallah güzel olur abi kimse cesaret edemedi benimde jant hastalığım vardı değiştirmek istedim ama fiyatlar yüksek gelince böyle bi değişiklik yapmak istedim siparişim geldiği andan itibaren yeni konu açıp fotolara başlıycam teşekkürler :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ve sonunda Cem abim sayesinde sürmeli farlarıda aracıma takmış bulunmaktayım.İşte sonunda aracımın tamamlanmış ön modifiyesi.Arkalarada daha sonra bişeyler düşünüyorum.

Şimdi sırada titaniumda olupta keşke bendede olsaydı dediğim son şey olan otomatik klima için Cem abimin farları gibi elinde olup değiştirip yedekte duran otomatik klima arıyorum :) :) :) :) (umarım ciddiye alınıp ciddi cevaplar verilmez bu şakaya :) )

Buyrun fotolar:

İlk olarak takılmamış hali bu arada Cem abiye paketlemedeki titizliği içinde huzurunuzda ayriyetten teşekkür etmek istiyorum.

20120827114435.jpg

Van kedisi modu biri kara biri gümüş renkli farlar :)

20120827131658.jpg

Ve bitti :)

20120827144039.jpg

20120827150706.jpg

20120827150740.jpg

En başta Cem abiye(nasıl hora geçti anlatamam abi) sonrasında tüm fikir veren ve beni yönlendiren arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.

Bu yazının sonuna şu kelimeyi uygun gördüm.

Made by focusclubtr.com :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İçine sinmiştir umar...

Abi içime sinme kelimesi az kalır bunu ifade etmeye :) Resmen hayran oldum kendi arabamın bu haline

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Izgarayla beraber güzel durmuş güle güle kullan. Sis farları nikelaj olsa mı acaba? Emin değilim diğer yerlerde olmadığı için.

Beyaz değilde başka renk olsaydı aracım şimdiye çoktan nikelaja çevirmiştim onları :)

Beyazda böyle daha güzel bence.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Resimleri göremiyorum ama hb focus sahibi olsam isteyeceğim şeylerin başına spoiler gelirdi diye düşünüyorum. (aklına sokayım spoileri de,) :D :D :D

O zaten var arabayı daha almadan evvel taktırıp öyle çıktım trafiğe :)
Yanıtlama zamanı:

Resimleri göremiyorum ama hb focus sahibi olsam isteyeceğim şeylerin başına spoiler gelirdi diye düşünüyorum. (aklına sokayım spoileri de,) :D :D :D

Bak buna ben de katılıyorum.

Pazartesi'den sonra Himpeks Cüneyt'i ara, elinde spoyler var, 150 TL.

Şu anda tatilde taciz etmeyelim.

Düzeltme: Ben yazarken cevap gelmiş, neyse varsın olsun, belki başka meraklısı vardır.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.