Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl comment_110951 Ferhat sis çerçevelerini de siyaha boya bence .Gelecekler acele etsin haftaya yağmur varmış Sende gelsene Tonay izmirde buluşalım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl comment_110957 Sende gelsene Tonay izmirde buluşalım? Ferhat arabayı ambulansa çevircek senin yüzünden bir de ben yüklenmiyim hepten beyaz olur Olur tabi patinaj show olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl Yazar comment_110959 Ferhat arabayı ambulansa çevircek senin yüzünden bir de ben yüklenmiyim hepten beyaz olur Olur tabi patinaj show olur Tepe lambasıda buluruz oohh mavili kırmızılı.Sis lambası beyaz olucak hiç kaçarı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl comment_110966 Ferhat arabayı ambulansa çevircek senin yüzünden bir de ben yüklenmiyim hepten beyaz olur Olur tabi patinaj show olur Ben cevirmesin diye elimden geleni yapıyorum yahu. Bak yazdım kaç sefer her tarafı beyaza boyuma buzdolabı gibi oldu diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl Yazar comment_110968 Ben cevirmesin diye elimden geleni yapıyorum yahu. Bak yazdım kaç sefer her tarafı beyaza boyuma buzdolabı gibi oldu diye. Aydın bişey sorucam ama bak geyik yapma. Senin arabada yani titanium larda ızgaraların tümü mü parlak siyah yoksa sadece benim beyaz a boyadığım kapaklarmı birde markanın olduğu yerdeki plastik Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl comment_110970 Aydın bişey sorucam ama bak geyik yapma. Senin arabada yani titanium larda ızgaraların tümü mü parlak siyah yoksa sadece benim beyaz a boyadığım kapaklarmı birde markanın olduğu yerdeki plastik Titaniumda sadece üçgenler ve logonun yanları parlak siyah. Foto ekleyeyim istersen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl comment_110971 Aydın bişey sorucam ama bak geyik yapma. Senin arabada yani titanium larda ızgaraların tümü mü parlak siyah yoksa sadece benim beyaz a boyadığım kapaklarmı birde markanın olduğu yerdeki plastik abi siyah gördüğün heryer parlak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl comment_110973 Titaniumda sadece üçgenler ve logonun yanları parlak siyah. Foto ekleyeyim istersen. plakalikda parlak Aydın abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl Yazar comment_110976 Peki ben şimdi bu boyama işlemini gerçekleştirirsem ortada ve markanın ordaki kalan mat siyah çok sırıtmaz değilmi ? Oralarıda boyatmayı düşündüm fakat boyacı oraları boyarım ama garanti vermem uzun vadede dökülebilir dedi. Ağustos 9, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl comment_110980 Serviste parlak üçgenin fiyat 210 tl Orayida bir sor abi bence boya atar oradan Ağustos 9, 201214 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl Yazar comment_110982 Serviste parlak üçgenin fiyat 210 tl Orayida bir sor abi bence boya atar oradan Parlak üçgende sorun olmaz dedi sonuçta dışarıda boyarım verniğini bilmemneyini rahatça atarım dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl comment_110985 Servise bir sor orası ucuz olursa al tak daha guzel olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl Yazar comment_110987 Foto ekledim. Çok belli olmuyor ama anladım sonuçta sen ne diyorsun baran ızgara bölümü mat yanlar parlak sırıtırmı sence Aslında 2 si ayrı bölümmüş gibi görünmesi daha iyi olur gibime geliyor ama Ağustos 9, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201214 yıl Yazar comment_110988 Servise bir sor orası ucuz olursa al tak daha guzel olur Alıp taktımı sadece o iki parça ile olmaz ki komple almak lazım oda baya bir tuzlu tutar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın