Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105293 Bırak vw yi toyotayı mercedes te audi de bmw de olsun bu sorun şu an ford a bu sorun için ne yapıyorsam 10 mislini onlara yaparım mahkemeye vermek dahil o kadar para vericem ve böyle saçma bir sorunla karşılaşıcam ki onlarda bu sorun olmaz ama sen ne demek istediğimi anladın abi Adaş sen bakma teyfik abiye onun mizacı böyle ben onu böyle sevdim sende seversin :) Madem yeterli şikayet sayısına ulaşmadan bişey yapamazlarmış bizde ulaştırırız. Kimler benimle arkadaşlar heeeeyyyyytttt (moderatöründe desteğini aldık) atının kuyrugunu baglamayı unutma...savaşamı gidiyon Ferhatım...çok Ulubatlı gördüm seni.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105294 atının kuyrugunu baglamayı unutma...savaşamı gidiyon Ferhatım...çok Ulubatlı gördüm seni.... Öyle oldu değilmi abi az önce yeni bikaç oyun oynadım çok pis gaza geldim bide bu muhabbet çıkınca oyun gerçek harman oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105295 Tom clany future soldier çok iyi oyunmuş be abi Temmuz 29, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105298 Kimler benimle arkadaşlar heeeeyyyyytttt (moderatöründe desteğini aldık) Bir bu eksikti Ferhat'lar örgüt kurdu darbe yapacaklar... (e artık bu da izlemeye, gözlemeye, esteğe kösteğe bir yerlere takılır artık, sen düşün adminim sen düşün) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105299 Bu başlıkda birşeyler dönüyor, ben anlamamak bişey tatlı rüyalar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105300 Bu başlıkda birşeyler dönüyor, ben anlamamak bişey tatlı rüyalar Ferhat Rises... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105301 Bu mücadelede ya yanımızda olursunuz ya karşımızda. Herkes tarafını seçsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl Yazar comment_105304 Bırak vw yi toyotayı mercedes te audi de bmw de olsun bu sorun şu an ford a bu sorun için ne yapıyorsam 10 mislini onlara yaparım mahkemeye vermek dahil o kadar para vericem ve böyle saçma bir sorunla karşılaşıcam ki onlarda bu sorun olmaz ama sen ne demek istediğimi anladın abi Adaş sen bakma teyfik abiye onun mizacı böyle ben onu böyle sevdim sende seversin :) Madem yeterli şikayet sayısına ulaşmadan bişey yapamazlarmış bizde ulaştırırız. Kimler benimle arkadaşlar heeeeyyyyytttt (moderatöründe desteğini aldık) ben Tevfik abiden şikayetçi değilim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl Yazar comment_105305 Bir bu eksikti Ferhat'lar örgüt kurdu darbe yapacaklar... (e artık bu da izlemeye, gözlemeye, esteğe kösteğe bir yerlere takılır artık, sen düşün adminim sen düşün) bugün bir karikatür vardı face de iki çocuk sohbet ediyor; - abi ben büyüyünce Germiyanoğulları beyliğini kuracam - olmaz çok uzun bir isim, akılda kolay kalan birşey olması lazım - ya bırak bi git Osman yaa.. yazını okuyunca aklıma geldi birden abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105307 Evet arkadaşlar kıralım ford un belini hepimize sony sistem taktırtmadan eylemlerimizden dönenin lastiği patlasın sonra aaa bi baksın istepneside patlak dağın başında kalsın (ne beddua ettim yaw allah muhafaza) eylemse eylem güylemse güylem diyorum videodaki gibi.Eylemin ekstrasını yapçem ben forda (dikkat bol küfürlü +18) Temmuz 29, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105323 Geniş ekran alırsan, orada çok şık mavi oval göreceksin hmmmm, iyiymiş... negzel... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105359 Yan aynaların altındaki aydınlatmalar en çok hoşuma giden detay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105413 Yan aynaların altındaki aydınlatmalar en çok hoşuma giden detay. İllada titanium olduğunu belli etçen demi arabanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105414 İllada titanium olduğunu belli etçen demi arabanın Style'in o nefis güzel jantları bence en güzel detay Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105418 İllada titanium olduğunu belli etçen demi arabanın Kesinlikle bunun style da olmadığını bilmiyordum, gerçekten yok mu? Plus paketle gelmiyor mu bu özellik; titaniumda mı standart özellik yoksa bu? Vallahi bilmiyordum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın