Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359535 6 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Bu C-Max ve Grand C-Max için Senin arabaya uymaz @Özer Aksu Sen bu hafta 2 kez Asya kıtası yapacaksın galiba, montaj ve Bolu Aynen öyle vallahi muhtemelen salı veya çarşamba şahsuvaroglu cumartesi bolu. Sizi de bekliyorum Bu arada arama yaparken Lehçe kapı kolu "klamka" olarak mı aratiyorsun . Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359536 Will find, don't worry [emoji4] Kapı kolu için düğmeye basayım ? Hope mate hope. Look forward to hearing from you mate. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359538 @Gürkan Çakıroğlu C-max için, tam bir sistem için bu parçalar gerekli görünüyor (taban tesisatı hariç). Nisan 2014'den sonra bazı kodlar değişmiş yalnız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359539 5 dakika önce, Murat Kavuk said: @Gürkan Çakıroğlu C-max için, tam bir sistem için bu parçalar gerekli görünüyor (taban tesisatı hariç). Nisan 2014'den sonra bazı kodlar değişmiş yalnız. Hmn kalabalıkmış yahu İlk 3 satır ve son satır bize yeter diyorum o halde, arkalar olmasa olur. takviye dediği antenli iç tesisat galiba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359540 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Hmn kalabalıkmış yahu İlk 3 satır ve son satır bize yeter diyorum o halde, arkalar olmasa olur. takviye dediği antenli iç tesisat galiba? Anten=sensör. Kapı kolunun kendisi. Takviye ile ilgili, konuyu baştan okursan iyi olur Değişmesinin şart olmadığını düşünüyoruz. Özer'in paylaştığı resim takviyeli .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359541 12 dakika önce, Murat Kavuk said: Anten=sensör. Kapı kolunun kendisi. Takviye ile ilgili, konuyu baştan okursan iyi olur Değişmesinin şart olmadığını düşünüyoruz. Özer'in paylaştığı resim takviyeli .. Anlaşıldı efenim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359652 16 saat önce, Muzaffer ASLA said: Gözünüzde büyütmeyin.Bir başlayın hele,hakanın sistemin test edilmesi 20 dk sürdü. kablo renkleri yardımcı olmuştur umarım 17 saat önce, Özer Aksu said: Maliyet derken ? tesisat varsa sadece sofor tarafi kapı kolu gerekmiyor mu anahtarsız çalıştırma olmayan araçlar için söylemiştim 16 saat önce, Murat Kavuk said: Evet, üzerinde keyless vehicle module yazıyor. O varsa içerideki antenler de araçta var demektir. Tesisatın da önemli bir bölümü. Geriye kapı kolları kalıyor. Ama o yoksa muhtemelen epey masraflı olur. tabi burada anti parantez açalım bu confrat beyninin içide önemli kodlarının farklı olabileceğinide düşünüyorum her confrat beyninde çalışmayabilir risk var mı var bence 16 saat önce, Teoman Saraç said: Abi bende anahtarsız çalıştırma yok. Modül dediğiniz şu confrat beyni mi? Yeri sol çamurluk bagaj halısı.. Bakayım. Ne bileyim macera benimki işte. 2.5 kasaya anahtarsız çalıştırma ekleyen arkadaşlarım vardı 12 saat önce, Murat Kavuk said: Anten=sensör. Kapı kolunun kendisi. Takviye ile ilgili, konuyu baştan okursan iyi olur Değişmesinin şart olmadığını düşünüyoruz. Özer'in paylaştığı resim takviyeli .. takviye araçta zaten var hiç bir gereği yok iyi montaj yapıldıktan sonra hadi yardım edinde hep beraber bagajdanda kitleyelim butonu buldum resimleri ekleyim ufak bir inceleme yaptım cuma günü bagajın sağ tarafından gelen üç adet aşşağıdaki kablolar mevcut direk bagaj butonuna gidiyor bu demek ki açma sinyali buradan ama kapama sinyalini nerden alıcaz fikir alalım lütfen @Murat Kavuk @Muzaffer ASLA @Ozan Kar @Teoman Saraç Bagaj açma butonunun içi Bagaj kilit mekanizmasının arka tarafındaki soket Nisan 25, 201610 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359654 35 dakika önce, Serkan Karakoca said: 2.5 kasaya anahtarsız çalıştırma ekleyen arkadaşlarım vardı Benimki Mk3. Bakalım eğer beyni bulursam resmini çekerim. Bakarsınız bi şekilde bizde deneriz... 3. resme baktığımda bir şey dikkatimi çekti. Bana sanki bu board kısa gibi geldi. Sol tarafta sanki board uzunmuş ta kısalmış gibi. Çünkü geçme tırnağı var orda. Board 3 tanesine geçmiş 4. boşta bunla alakalı bir şey olabilirmi? Birde Bagaj açma butonuna gelen kablo sanırım bütün tiplerde 3 lü. Çünkü kameralı bagaj düğmesi ararken gördüm gelen kablolarda 3lü. Birde bu kablo bagajda sağ bölümde ya da bagaj kapağında ek yeri var ordan müdahale edilebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359657 board sadece eksikmiş gibi duruyor üstüne tam oturan bir kapağı mevcut o boşluk kalmıyor o takılınca onun üzerinede en dış kısım geçiyor şeffaf gözüken ve lastik butonun olduğu ama şu dikkatimi çekti en son resimdeki sokette son 2 pin boş Buda bagaj butonu focus 2.5 kasada st de var galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359670 Arkadaşlar bir soru, Sadece sol ön kapı kolu ve tesisatı ile anahtarsız girişi çalıştırabilirmiyim? Yoksa sol ve sağ kapı kolu ile tesisatı devreyi tamamlaması mı gerekli? Sizler nasıl yaptınız? @Serkan Karakoca @Hakan K @Muzaffer ASLA Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359679 5 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Arkadaşlar bir soru, Sadece sol ön kapı kolu ve tesisatı ile anahtarsız girişi çalıştırabilirmiyim? Yoksa sol ve sağ kapı kolu ile tesisatı devreyi tamamlaması mı gerekli? Sizler nasıl yaptınız? @Serkan Karakoca @Hakan K @Muzaffer ASLA Ya abi cebindeki kumandanın kapı açma tuşuna basmak çok mu zor Allasen. Ha kapı kolundaki tuşa basmışsın ha cebindeki tuşa. Fark nerde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359681 Şimdi, Doğan Kurban said: Ya abi cebindeki kumandanın kapı açma tuşuna basmak çok mu zor Allasen. Ha kapı kolundaki tuşa basmışsın ha cebindeki tuşa. Fark nerde? Buna kaşınma diyorlar Doğanım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359683 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Buna kaşınma diyorlar Doğanım Abi sen hele haftasonu gelde seni cidden bi fırçalıyım ben. Valla gel sen gel bişe deniycem abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359700 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Arkadaşlar bir soru, Sadece sol ön kapı kolu ve tesisatı ile anahtarsız girişi çalıştırabilirmiyim? Yoksa sol ve sağ kapı kolu ile tesisatı devreyi tamamlaması mı gerekli? Sizler nasıl yaptınız? @Serkan Karakoca @Hakan K @Muzaffer ASLA Çalışır çalışmasa idareten kurduğumuz denekte çalışmaz idi vesselam ön iki kapıya taktık alışınca ön kapıya gitmekte zor oluyor bagajın oradan bunuda söyleyim yapacak olsam ya tam yapardım ya hiç ellemezdim Nisan 25, 201610 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359703 22 dakika önce, Serkan Karakoca said: Çalışır çalışmasa idareten kurduğumuz denekte çalışmaz idi vesselam ön iki kapıya taktık alışınca ön kapıya gitmekte zor oluyor bagajın oradan bunuda söyleyim yapacak olsam ya tam yapardım ya hiç ellemezdim Bana sol kapı yeter Bagaj ve sağ kapı eksik kalsın, arabanın her tarafını söküp takmak zaten yeterince sıkıntı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın