Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl comment_6137 geldi geldi geçtim önüne filo arabasının sonra....görecen gününü dedim sana neler edicem...intikamım korkunç olucak focusların öcünü onlardan alıcam.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl Yazar comment_6139 Güzel arabalar Başlığı gece temizlerim ona göre Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl comment_6142 temizle takıl kafana göre zaten bizbizeyiz bişi diycem ama gülme ve kendimi slaak gibi hissetmeyeyim ...şimdi hocam bu kendi kendine park ederken nasıloluyorda oluyor o direksiyon 360 derece dönüyor...tam bir tur atıyor...???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl Yazar comment_6143 Belki tam sağda kalmıştı da sola çevirdi..Video var mı ? Ben de tam bilmiyorum ki kaç derece döner bir direksiyon hiç dikkat etmedim düşünmedim de ama elektirikli olması bir avantajı direksiyonun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl comment_6146 bi bakarmısın suna... http://www.youtube.com/user/Ford?blend=19&ob=5#p/u/0/m8IdUU-3m8A Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl Yazar comment_6152 Normal Normal bu, Göz yanılması olmuştur.Senin araçda bukadar döner Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl comment_6158 boss bi daha baktım ikinci videoda özellikle 2 tur atıyor aynı yönde...sanırım bence otomatik park sisteminde bunu saglıyor sistem...normale dönünce ise olmuyor...dikkatle izlemekte fayda var...1.28 den itibaren... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl Yazar comment_6161 Önce Sol a tam kıvırıyor sonra sağ (normal) sonra yine sağ ve sonra sol...yani 2 tur normalden başlamıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl comment_6167 Zaten normal bir direksiyon açısı 900 derece değilmidir(toplam 2 tarafta)yani bu da tek tarafa 450 derece dönmesi demek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl comment_6190 Yok direksiyon 360 derece dönüyormuşta yok 450 derece sağaymışta..Ne tartışıp durmuşsunuz siz yahu..Ne gereksiz tartışmalar, dönerdiydi dönmezdiydi... Otomatik parkediyormu ediyor olay budur,gerisi önemsiz bence...Hem ben o sistemi olsada olmasada merak etmiyorum,hiçte kullanmayacağım büyük ihtimal,o sistemde tek işime yarayacak olan ön ve arka sensörler..Ön sensör özellikle...Benim için sony+8 hoparlör ve kör nokta uyarı sistemi önemli bir de start-stop..Ama bu 3 özellikte henüz yok...Olmadığı içinde bişey söylüyemiyorum,olması gereken özellikler fakat bunlar.... Neyse ben Devlet Bahçeliyi zilemeye devam ediim,hepiniz yatmışsınızdır zaten,ne diye yazıyorsam bu saatte zaten..Dur bide 18 yaş sayfasına bakiim bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl Yazar comment_6191 Yaw hergün o üçlü donanımı görmekten arabadan soğudum yemin ederim Ford'a hergün yazarsan sana bedava vereceklermiş abi ordan devam et en iyisi bizden hayır yok o donanımlara benden söylemesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl comment_6193 Rocker hocam digerlerine bisey diyememde inanin bu startstop boyle cok gerekli bisey degil birkac kez kullandiktan sonra onu iptal ediceginize eminim yani surekli isiklarda vs stop etmesinden rahatsiz olabilirsiniz bence gereksiz bir sistem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl comment_6194 Yaw hergün o üçlü donanımı görmekten arabadan soğudum yemin ederim Ford'a hergün yazarsan sana bedava vereceklermiş abi ordan devam et en iyisi bizden hayır yok o donanımlara benden söylemesi Focustan soğuyan Focus Forum Admini ehehehehüüüüü...İşte böyle adamı soğuturlar arabadan..Seni bile soğuttuysam normal vatandaşı nasıl etkiliyorum demekki,devam o zaman,focusu bu haliyle ne kadar az sattırırsam fiyatını düşürürler,sonyi ve kör noktayı getirirler o zaman... Yakup biz ayrı Focusların insanlarıyız,sen halihazırdaki Focusu beğenirsin ama ben asla , kolay beğenmiyorum çünkü...Beni ne Focuslar istedi de varmadım,vermedim (kalbimi)...Ehehehehüüüü.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın