Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus Lansman ve Test Yorumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

geldi geldi geçtim önüne filo arabasının sonra....görecen gününü dedim sana neler edicem...intikamım korkunç olucak focusların öcünü onlardan alıcam....:nazar:

• Yanıt 91
  • Görüntüleme 24,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yanıtlama zamanı:

temizle takıl kafana göre zaten bizbizeyiz bişi diycem ama gülme ve kendimi slaak gibi hissetmeyeyim ...şimdi hocam bu kendi kendine park ederken nasıloluyorda oluyor o direksiyon 360 derece dönüyor...tam bir tur atıyor...????:nazar:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Belki tam sağda kalmıştı da sola çevirdi..Video var mı ? Ben de tam bilmiyorum ki kaç derece döner bir direksiyon hiç dikkat etmedim düşünmedim de ama elektirikli olması bir avantajı direksiyonun.

Yanıtlama zamanı:

boss bi daha baktım ikinci videoda özellikle 2 tur atıyor aynı yönde...sanırım bence otomatik park sisteminde bunu saglıyor sistem...normale dönünce ise olmuyor...dikkatle izlemekte fayda var...1.28 den itibaren...

Yanıtlama zamanı:

Zaten normal bir direksiyon açısı 900 derece değilmidir(toplam 2 tarafta)yani bu da tek tarafa 450 derece dönmesi demek. :nazar:

Yanıtlama zamanı:
:nazar: bilmiyom...ki...ögrenicez işte..
Yanıtlama zamanı:

Yok direksiyon 360 derece dönüyormuşta yok 450 derece sağaymışta..Ne tartışıp durmuşsunuz siz yahu..Ne gereksiz tartışmalar, dönerdiydi dönmezdiydi... :wub: Otomatik parkediyormu ediyor olay budur,gerisi önemsiz bence...Hem ben o sistemi olsada olmasada merak etmiyorum,hiçte kullanmayacağım büyük ihtimal,o sistemde tek işime yarayacak olan ön ve arka sensörler..Ön sensör özellikle...Benim için sony+8 hoparlör ve kör nokta uyarı sistemi önemli bir de start-stop..Ama bu 3 özellikte henüz yok...Olmadığı içinde bişey söylüyemiyorum,olması gereken özellikler fakat bunlar.... :) Neyse ben Devlet Bahçeliyi zilemeye devam ediim,hepiniz yatmışsınızdır zaten,ne diye yazıyorsam bu saatte zaten..Dur bide 18 yaş sayfasına bakiim bu arada :içelim:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yaw hergün o üçlü donanımı görmekten arabadan soğudum yemin ederim :wub:

Ford'a hergün yazarsan sana bedava vereceklermiş abi :) ordan devam et en iyisi :içelim: bizden hayır yok o donanımlara benden söylemesi

Yanıtlama zamanı:

:içelim:

Rocker hocam digerlerine bisey diyememde inanin bu startstop boyle cok gerekli bisey degil birkac kez kullandiktan sonra onu iptal ediceginize eminim yani surekli isiklarda vs stop etmesinden rahatsiz olabilirsiniz bence gereksiz bir sistem.

Yanıtlama zamanı:

Yaw hergün o üçlü donanımı görmekten arabadan soğudum yemin ederim :D

Ford'a hergün yazarsan sana bedava vereceklermiş abi :D ordan devam et en iyisi :) bizden hayır yok o donanımlara benden söylemesi

Focustan soğuyan Focus Forum Admini ehehehehüüüüü...İşte böyle adamı soğuturlar arabadan..Seni bile soğuttuysam normal vatandaşı nasıl etkiliyorum demekki,devam o zaman,focusu bu haliyle ne kadar az sattırırsam fiyatını düşürürler,sonyi ve kör noktayı getirirler o zaman... :içelim:

Yakup biz ayrı Focusların insanlarıyız,sen halihazırdaki Focusu beğenirsin ama ben asla , kolay beğenmiyorum çünkü...Beni ne Focuslar istedi de varmadım,vermedim (kalbimi)...Ehehehehüüüü.... :wub:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.