Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çok fena

Yanıtlama zamanı:
:pray:
Yanıtlama zamanı:

Ben diyom abi bu herif uzaylı hatta mustafa topaloğluyla aynı galaksiden :) ve hatta mısır piramitlerini yapan tayfanın torunlarından

Yanıtlama zamanı:

psp de oyunlarını oynadığım videolarını hayranlıkla izlediğim harika bir sürücü..teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:

İyi bir yönetmen, şovmen ve usta bir "drifter"

Gymkhana serisi dışında motor sporlarında anlamlı bir varlık gösteremedi bu arada.

Ama bu video serileri gerçekten çok başarılı ve kendine özgü.

Ve zavallı Fiesta, hiç bir şeyden çekmedi Ken'in elinden ayağından çektiği kadar.

Cenk paylaşım için teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Adam şehrin bir bölümünü kapatmış galiba..

fiestanın 0-100ü 1.8 saniye miymiş :blink:

Bir de abinin onlarca kez deneyip sonra montajda bu videoyu yaptığı onlarca lastik izinden belli..

Yanıtlama zamanı:

Adam şehrin bir bölümünü kapatmış galiba..

fiestanın 0-100ü 1.8 saniye miymiş :blink:

Bir de abinin onlarca kez deneyip sonra montajda bu videoyu yaptığı onlarca lastik izinden belli..

Olacak o kadar...

0-100 1.8 saniye gibi gelmedi bama kalkışı olsa olsa 3 olur :kıhkıh:

Zaten bu değerlerde her şartta koltukla bütünleşirsin, 0-200'e bakmak lazım, ayrıca kısa aks aktarım oranı nedeniyle ancak o hızı görür, ve de tahminim 10 saniye civarında.

Yanıtlama zamanı:

Ken bloğu küçümsemek istemiyorum ama. Ben bu görüntüleri Volkan Işık'ın Serkan Yazıcı'nın Ercan Kazaz'ın ve aklıma gelmeyen pek çok yetenekli Türk pilotun bu görüntüleri aynı şartlarda çıkarabileceğini düşünüyorum.

Cem abi sen ne dersin ?

Yanıtlama zamanı:

Onlara da versen Fiestayı çıkartırlar belki ama, bu denli büyük bir organizasyonu halledebileceklerini sanmıyorum.

Düşünsene İstanbul'un yarısını bu iş için trafiğe kapattıklarını. :D :D

Yanıtlama zamanı:

Ken bloğu küçümsemek istemiyorum ama. Ben bu görüntüleri Volkan Işık'ın Serkan Yazıcı'nın Ercan Kazaz'ın ve aklıma gelmeyen pek çok yetenekli Türk pilotun bu görüntüleri aynı şartlarda çıkarabileceğini düşünüyorum.

Cem abi sen ne dersin ?

Başta da yazdım, WRC'ye katıldı, şu anda 20.sırada klasmanda (http://www.wrc.com/results/)

Aslında potansiyelini en iyi Gymkhana'da kullanıyor, yani aslıdan usta bir gösteri sürücüsü, ama rallilerde hızlı gitmede zayıf kalıyor.

Tabii bizim de ralli sürücülerimiz uğraşırsa tek tek bu hareketleri yapar (ki çok güzel hareketler bunlar), ama olayın bütününe bakmak lazım, tüm prodüksiyonu görmek lazım ve o açıdan bakınca bence dünya çapında ve belki eşsiz olmasa bile alternatifini üretimek hiç de kolay olmaz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu zaten tanıtım ...Fordun fiesta tanıtımı ..Şu organizasyon+Ken Blocka ödenen para şu bu yüzbinlerce dolara malolmuştur ve ford bunu sadece youtubea koyup facebook twitter şurda burda yayınlıyor.Tvlere bile vermiyor. Bu video dün akşam kondu binlerce yerde paylaşıldı ve şu an için (24 saat geçmeden) izlenme sayısı 3 milyonun üzerinde

Eskiden milyona çekip milyona yayınlattığı reklamla aynı amaca sadece prodüksiyon masrafı ile ulaşmış oluyor. Öyle ya potansiyel müşteri zaten youtubeda facete twitterda.

Şu an focus fiesta alanların yüzde kaçının youtube/face/twitter hesabı yoktur sizce.

• 1 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yarış oyunu Need For Speed Rivals'ın lansmanı 

Ken Block 

için bir şova imza attı. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.