Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 201214 yıl comment_97045 Ben diyom abi bu herif uzaylı hatta mustafa topaloğluyla aynı galaksiden ve hatta mısır piramitlerini yapan tayfanın torunlarından Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 201214 yıl comment_97049 psp de oyunlarını oynadığım videolarını hayranlıkla izlediğim harika bir sürücü..teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97062 İyi bir yönetmen, şovmen ve usta bir "drifter" Gymkhana serisi dışında motor sporlarında anlamlı bir varlık gösteremedi bu arada. Ama bu video serileri gerçekten çok başarılı ve kendine özgü. Ve zavallı Fiesta, hiç bir şeyden çekmedi Ken'in elinden ayağından çektiği kadar. Cenk paylaşım için teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl Yazar comment_97068 Adam şehrin bir bölümünü kapatmış galiba.. fiestanın 0-100ü 1.8 saniye miymiş Bir de abinin onlarca kez deneyip sonra montajda bu videoyu yaptığı onlarca lastik izinden belli.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97069 Asfaltı ağlatanı çok gördükte fiestayı bu denli ağlatanına ilk kez tanık oldum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97072 Adam şehrin bir bölümünü kapatmış galiba.. fiestanın 0-100ü 1.8 saniye miymiş Bir de abinin onlarca kez deneyip sonra montajda bu videoyu yaptığı onlarca lastik izinden belli.. Olacak o kadar... 0-100 1.8 saniye gibi gelmedi bama kalkışı olsa olsa 3 olur Zaten bu değerlerde her şartta koltukla bütünleşirsin, 0-200'e bakmak lazım, ayrıca kısa aks aktarım oranı nedeniyle ancak o hızı görür, ve de tahminim 10 saniye civarında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97073 Ken bloğu küçümsemek istemiyorum ama. Ben bu görüntüleri Volkan Işık'ın Serkan Yazıcı'nın Ercan Kazaz'ın ve aklıma gelmeyen pek çok yetenekli Türk pilotun bu görüntüleri aynı şartlarda çıkarabileceğini düşünüyorum. Cem abi sen ne dersin ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97087 Onlara da versen Fiestayı çıkartırlar belki ama, bu denli büyük bir organizasyonu halledebileceklerini sanmıyorum. Düşünsene İstanbul'un yarısını bu iş için trafiğe kapattıklarını. :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97092 Ken bloğu küçümsemek istemiyorum ama. Ben bu görüntüleri Volkan Işık'ın Serkan Yazıcı'nın Ercan Kazaz'ın ve aklıma gelmeyen pek çok yetenekli Türk pilotun bu görüntüleri aynı şartlarda çıkarabileceğini düşünüyorum. Cem abi sen ne dersin ? Başta da yazdım, WRC'ye katıldı, şu anda 20.sırada klasmanda (http://www.wrc.com/results/) Aslında potansiyelini en iyi Gymkhana'da kullanıyor, yani aslıdan usta bir gösteri sürücüsü, ama rallilerde hızlı gitmede zayıf kalıyor. Tabii bizim de ralli sürücülerimiz uğraşırsa tek tek bu hareketleri yapar (ki çok güzel hareketler bunlar), ama olayın bütününe bakmak lazım, tüm prodüksiyonu görmek lazım ve o açıdan bakınca bence dünya çapında ve belki eşsiz olmasa bile alternatifini üretimek hiç de kolay olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl Yazar comment_97093 Bu zaten tanıtım ...Fordun fiesta tanıtımı ..Şu organizasyon+Ken Blocka ödenen para şu bu yüzbinlerce dolara malolmuştur ve ford bunu sadece youtubea koyup facebook twitter şurda burda yayınlıyor.Tvlere bile vermiyor. Bu video dün akşam kondu binlerce yerde paylaşıldı ve şu an için (24 saat geçmeden) izlenme sayısı 3 milyonun üzerinde Eskiden milyona çekip milyona yayınlattığı reklamla aynı amaca sadece prodüksiyon masrafı ile ulaşmış oluyor. Öyle ya potansiyel müşteri zaten youtubeda facete twitterda. Şu an focus fiesta alanların yüzde kaçının youtube/face/twitter hesabı yoktur sizce. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201312 yıl comment_197653 Yarış oyunu Need For Speed Rivals'ın lansmanı Ken Block için bir şova imza attı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın