Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Sync Mobil Uygulamaları (SYNC 1, SYNC 2, SYNC 3)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Günal Yılmaz@Tuncay A.Sizde navi ile ilgili bu şekilde bir ekran çıktı mı? Benim paylaştığım linkte navi dosyası yok, uygulama dosyası da ortak, siz de kurdunuz.

Bir saat önce, Tuncay A. yazdı:

Navisiz olan sürümü bende bulamadım, şuan naviler piyasada sanırım.

--1 dakika sonra eklendi--

Asbuiltten navi açılsa, haritalar üzerine yüklenemezmi acaba?

Cıks, bellek yetmiyor.

• Yanıt 141
  • Görüntüleme 74,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Malum bu applink'ler için klima ve belirli sistemleri yöneten program yapıp araç içindeki (telde olur) GPS'den faydalanarak 'şu bölgeye geldiğimde dış havalandırmayı kapat iç sirk. aç' buradan ayrılın

• Cityseeker adlı bir uygulama. V3.4 ile kablosuz olarak çalışıyor. Gerçi pek bi işe yaradığı yok, üstelik komple ingilizce. Ama uygulama işte ?   

• Yükledim harika oldu, Murat Bey’e bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir de android auto airplay gibi fonksiyonel olsa tadından yenmeyecek.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Murat Kav. yazdı:

@Günal Yılmaz@Tuncay A.Sizde navi ile ilgili bu şekilde bir ekran çıktı mı? Benim paylaştığım linkte navi dosyası yok, uygulama dosyası da ortak, siz de kurdunuz.

Cıks, bellek yetmiyor.

Arkadasin Bcm'ye lin hatti yaptik, apime'de bellegi ve rami degistirsekmi :D

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, Tuncay A. yazdı:

Arkadasin Bcm'ye lin hatti yaptik, apime'de bellegi ve rami degistirsekmi :D

Neden olmasın :) Bir şekilde çalıştırılır o zaman.

--3 dakika sonra eklendi--

Benim tahminim, asbuilt değiştikten sonra, navi güncelleme dosyasını çalıştırmak yeterli. Denemek lazım ama..

firm.jpg

Murat Kav. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar, aşağıdaki adrese gidip, VIN kodunu yazarsanız, aracınıza özel güncellemeye ulaşabiliyorsunuz. Bana 2.8GB'lık paket çıktı.

https://www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/status/

guncelleme.jpg

--4 dakika sonra eklendi--

Bu arada chrome ile çalışmadı ama internet explorer ile şu anda indiriyorum.

Yanıtlama zamanı:
46 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Arkadaşlar, aşağıdaki adrese gidip, VIN kodunu yazarsanız, aracınıza özel güncellemeye ulaşabiliyorsunuz. Bana 2.8GB'lık paket çıktı.

https://www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/status/

guncelleme.jpg

Navisiz olana 2.8 GB çıkarttı

Tuncay A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Çok derin bir inceleme yapmamıştım güncellemeden sonra. Ancak gözüme çarpan bir şey de olmamıştı. Bu akşam tekrardan kontrol ederim.

https://www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/status/ linkinden kontrol ettiğimde benim için 2.8 gb lık bir güncelleme çıkardı. İndirip kurmayı deneyeceğim. Bakalım ne çıkacak. 

Günal Yılmaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben indirdim. Bizim şu anda kullandığımız versiyon. Dosyalar aynı.

[SYNCGen3.0_3.0.18025_PRODUCT]

Yanıtlama zamanı:

yavaş olmasına rağmen bende indiriyorum hafta sonu güncelleyeceğim.Bu güncelleme ile ne gibi değişiklik yada iyileştirmeler olmuş,görebileceğimiz bir yer varmı.selamlar

Yanıtlama zamanı:
23 dakika önce, Özkan Ç. yazdı:

yavaş olmasına rağmen bende indiriyorum hafta sonu güncelleyeceğim.Bu güncelleme ile ne gibi değişiklik yada iyileştirmeler olmuş,görebileceğimiz bir yer varmı.selamlar

Detay vermiyorlar maalesef. "Sürekli yazılım iyileştirmeleri" deyip geçiştiriyorlar. Farkları bulmak kullanıcılara kalıyor. 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Murat Kav. yazdı:

Ben indirdim. Bizim şu anda kullandığımız versiyon. Dosyalar aynı.

[SYNCGen3.0_3.0.18025_PRODUCT]

Yüklemeyi bitirdim, usb'den algılaması 3 dakika felan sürdü, yüklemesi 4 dk felan sürdü.

Gracenote sürümü: 1.1.1.1319 (EU-0010)

Tuncay A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Murat Kav. yazdı:

guncelleme.jpg

Verilen linkten yükleme yapamıyorum. Sisteminiz güncel uyarısı alıyorum.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ.jpg

Yanıtlama zamanı:
55 dakika önce, Ömer Berber yazdı:

Verilen linkten yükleme yapamıyorum. Sisteminiz güncel uyarısı alıyorum.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ.jpg

Sizin araçta navigasyon var mı? (Giridiğim bir kaç navili kod için de güncel yazdı, henüz onlar için yayınlanmamış çünkü)

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Sizin araçta navigasyon var mı? (Giridiğim bir kaç navili kod için de güncel yazdı, henüz onlar için yayınlanmamış çünkü)

navi yok. sesli klima kontrolüde yok. en son sizin paylaştığınız sürüm kurulu hani şu harita dosyaları yükleniyor diye uyarı aldığım sürüm 18025

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Ömer Berber yazdı:

navi yok. sesli klima kontrolüde yok. en son sizin paylaştığınız sürüm kurulu hani şu harita dosyaları yükleniyor diye uyarı aldığım sürüm 18025

O zaman bu linkten indirip kurabilirsiniz, herkese aynı link çıkıyor :) (Buradaki vin numarası genel bir numara, fordun navisiz sync 3 sistemleri için 18025 resmi yüklemesi) 

http://ivsu.binaries.ford.com/owner-package/9918796065698182692/WF0AXXWPMAHP12144.zip

Yanıtlama zamanı:
40 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

O zaman bu linkten indirip kurabilirsiniz, herkese aynı link çıkıyor :) (Buradaki vin numarası genel bir numara, fordun navisiz sync 3 sistemleri için 18025 resmi yüklemesi) 

http://ivsu.binaries.ford.com/owner-package/9918796065698182692/WF0AXXWPMAHP12144.zip

Teşekkür ederim. Deneyelim bakalım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.