Metin Yıldız Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Motor? 1.0 EB olamayacağına göre.. Beklemekten bunaldım artık. Şimdi de 1.0 Titanium ile sunulsun diye bekleyemem. Atmosferik 1.6, ya da bütçeyi biraz zorlayıp TDCi almayı planlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Oh gösterge ekranı da büyümüş yaşasın,sonunda focus 3 tam focus 3 olmuş....Artık kimse fiesta görüntülü orta konsol cart curt diyemez...Şu Sony ayrı satılsa da onu da taktırtsak artık...Başkaca da bir eksiğim kalmayacak böylece....Bende zaten geniş ekran var ,Sony de oldu mu tamamdır....Ne zaman gelir ki acaba? NOT : Yakup ben 2.fotoyu göremediğim için o soruyu sormuştum,lütfen yazdığın mesajlara dikkat et,embesil değiliz herhalde,görmüş olsak o soruyu sormazdık dimi....Döverim bak.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 İsteyen şu an sony müzik sistemi taktıramıyor mu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 İsteyen şu an sony müzik sistemi taktıramıyor mu. Çok isteyene takıyorlardır muhtemelen..... Bir ara herkes çok hevesliydi bu konuda sonradan gidip kaça takıyorsunuz diye soran çıkmadı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Valla en az 3-4 bin tl isterler sonyli çerçeve ekranın orjinaline...Artık pusuya yattık bekliyoruz sonyli kazalı focus 3 hurdacılara düşer düşmez direkt ostimdeyim )) Ya bu arada Titanyum X paketi alıyorsanız Tekno Paketi,Tekno paketi alıyorsanız Titanyum x paketi alamıyormuşssunuz..Ne saçma bir durum..Bırakın isteyen varsa hepsini alsın kardeşim ....Ayrıca henüz ankarada tekno paketli focus 3 satışı olmamış....Galiba tekno paketi pek hazetmedi Türk Müşteriler .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Kim dedi onu ? siteye bakıp dediysen o yanlış. Çünkü full focus alanlar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yakup yok işte,tekno paketle Titanyum X bir arada yok,siteden diil,bayilerden sipariş verilemiyor...Alan kim,fotosu bvar mı? Merak ettim hakikaten,eğer bu doğruysa çok saçma bişey olmuş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Ben gördüm aracı kimin aldığını bilmiyorum, tanımıyorum.. Kim dedi bunu anlamadım, hangi bayi dediyse üflemiş. öyle birşey yok. Kimse demedi bunu en azından bana demediler o kadar muhabbeti geçti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yeniden zammi geldi fiyatlara ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yeniden zammi geldi fiyatlara ? hani ötv artmıştı onun üzerine bin lira daha ekle ama bunları fiyat başlığında detaylı bulabilirsin cihan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Ben gördüm aracı kimin aldığını bilmiyorum, tanımıyorum.. Kim dedi bunu anlamadım, hangi bayi dediyse üflemiş. öyle birşey yok. Kimse demedi bunu en azından bana demediler o kadar muhabbeti geçti. Yakup bak siteye orada da görülüyor,Titanyum x ile Tekno Paketi birlikte alamıyorsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yakup bak siteye orada da görülüyor,Titanyum x ile Tekno Paketi birlikte alamıyorsun... Ben onu baştan beri dedim, hatalı o diye. Bunu ilk kez görmüyorsun hep hata dolu orası. Ülkemizde full araç var diyorum, satıldı diyorum daha ne diyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 hani ötv artmıştı onun üzerine bin lira daha ekle ama bunları fiyat başlığında detaylı bulabilirsin cihan. Dogru abi otv olayi vardi cabuk unuttan milletiz vesselam bende unuttum . Ordan detayli incelerim konuyu dagittim pardon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 bence ötv fiyatları fazla etkilemedi şu an 2012 modelleri uygun fiyata bulabiliyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap