Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 -Alfa Romeo Guiletta Karşılaştırması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

• Alfa Romeo Türkiye açıklamasına göre, tüm ürün yelpazesi için Koç Fiat Kredi desteğiyle haziran ayı kredili alım kolaylıkları sağlayan Alfa Romeo Türkiye, tüm fiyatlarını eurodan liraya çevirerek değiştirdi.

Müşterilerine Alfa Romeo Finans aracılığıyla 30 bin liraya 15 ay vadeli ve yüzde 0,97 faizli kredi kullanma imkanı sunan Alfa Romeo Türkiye, haziran ayı boyunca 6 bin liraya yaklaşan indirimlerle 51 bin 385 liradan başlayan fiyatlarıyla dikkati çekiyor.
    Alfa Romeo Giulietta, 1.4 litrelik 120 ve 170 HP’lik benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra 1.6 litre 105 HP’lik turbo dizel motorla tercih edilebiliyor. Alfa Romeo Giulietta’nın en güçlü motor seçeneğini ise 1.8 litre 235 HP’lik benzinli motor versiyonu oluşturuyor. 170 HP’lik 1.4 litrelik Multiair motor seçeneğinde ise çift kavramalı modern TCT otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor.

Yazııııık, satamıyorlar demek...

Bir de sahibindene baktım da 2011/12 Focus EB 9 adet 2.el var, Alfa Multiair 20 tane, neden acaba (gerçekten meraktan soruyorum, çünkü Alfa alanlar genelde tutkulu insanlardır, kolay kolay ayrılmak istemezler araçlarından diye düşünüyorum)

Ayrıca Alfa'dan vaz geçmemin önemli nedenlerinden birisi de ön plakanın yana takılmasıdır, simetroman olduğumdan bu duruma dayanamıyorum.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

• Yanıt 92
  • Görüntüleme 17k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Focus EB ile Giulietta 1.4 MultiAir arasında kalmıştım. Tasarım: Giulietta sıra dışı çizgisi ile daha heyecan verici, ancak önden bakınca ya seversiniz ya da nefret edersiniz, arası yok. İç me

• Yakom canımın içi....ben çok madah buldum demedim...cizgisini sevdim DNA yapısının haricinde bir numarası yok arkadaşım yeni aldı paketlerle 81.000 tl.ye geldi..söylediğim sen salaksın oldu...arkadaşı

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

alfa romeo , bir alırken heyecanlandırır, birde satmayı başardığın zaman

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu konuyu yeni gördüm, güzel konuymuş Tevfik abiyi özlemişim :)

Focus aldığımda aklımda kalan ender arabalardan biriydi gui...

Yazııııık, satamıyorlar demek...

Bir de sahibindene baktım da 2011/12 Focus EB 9 adet 2.el var, Alfa Multiair 20 tane, neden acaba (gerçekten meraktan soruyorum, çünkü Alfa alanlar genelde tutkulu insanlardır, kolay kolay ayrılmak istemezler araçlarından diye düşünüyorum)

Ayrıca Alfa'dan vaz geçmemin önemli nedenlerinden birisi de ön plakanın yana takılmasıdır, simetroman olduğumdan bu duruma dayanamıyorum.

Bunada cevap vermeden geçemeyeceğim, bence biz şimdiden ilanı verelim anca satılır diye koymuşlardır :D :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.