Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102224 Ön takımdan ya da direksiyon kutusundan bozuk yollarda gelen ses benimde sorunlarımdan bir tanesi, Ancak şöyle oluyor diyebilrim, arnavut kaldırımı diye tabir edilen şekildeki yollarda hızlı gidersem daha az geliyor, ancak yavaş yavaş gidersem tıkır, tıkır o sesi duyuyorum, benim asıl sorunum Cem beyinki gibi amortisörler ve tablalarıyla mı ilgili, yoksa direksiyon kutusuylamı ilgili ? Bilmem anlatabildim mi ? :D Tamamen aynı şey bende de var; bu hafta sonu mandalin bahçesine giderken duydum. Servise gidicem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102239 Tamamen aynı şey bende de var; bu hafta sonu mandalin bahçesine giderken duydum. Servise gidicem. Sonucunu merakla bekliyorum. Bende Ramazan ayı çıktıktan sonra gitmeyi düşünüyorum. Bir kaç gün servisin başını ağrıtacağım. Aklımda ne var ne yok hepsini sorup hepsinin çözümünü arayacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102241 Yaw herkezde var galiba bende bir dikkatli dinleyim bakayım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102242 Yaw herkezde var galiba bende bir dikkatli dinleyim bakayım.... Aslında takılacak bir durum değil; çok yavaş ilerleyince geliyor; ayda yılda bir duyulur yani. Ama Cem Abi'nin işlemler gerekebilir diye gidicem servise; an büyük tereddütüm ne anlattığımı anlayacaklar mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102252 Aslında takılacak bir durum değil; çok yavaş ilerleyince geliyor; ayda yılda bir duyulur yani. Ama Cem Abi'nin işlemler gerekebilir diye gidicem servise; an büyük tereddütüm ne anlattığımı anlayacaklar mı? Baran focus reklamını izlerken aklıma şu takıldı....Acaba diyorum bu ses şerit takip sisteminin çalışma prensibinin hassalığından kaynaklanıyor olabilirmi...hani bizim araçlarda elektronik aksam yok ama bu ön takım yada direksiyonlar olanlarla aynı olduğuna göre....... belkide araçlarda normalde bir hata yok ama belli bir sarsıntı anında bu sesi veriyor olabilr gibi geldi bana ...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102253 Aslında takılacak bir durum değil; çok yavaş ilerleyince geliyor; ayda yılda bir duyulur yani. Ama Cem Abi'nin işlemler gerekebilir diye gidicem servise; an büyük tereddütüm ne anlattığımı anlayacaklar mı? Ben biner binmez radyoyu açıyorum, mutluyum huzurluyum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102255 Baran focus reklamını izlerken aklıma şu takıldı....Acaba diyorum bu ses şerit takip sisteminin çalışma prensibinin hassalığından kaynaklanıyor olabilirmi...hani bizim araçlarda elektronik aksam yok ama bu ön takım yada direksiyonlar olanlarla aynı olduğuna göre....... belkide araçlarda normalde bir hata yok ama belli bir sarsıntı anında bu sesi veriyor olabilr gibi geldi bana ...... Böyle olsa Cem Abi'de ses aynen devam ederdi. Benim merak ettiğim benim araçtaki ses yanlızca direksiyon kutusundan mı? (eğer öyleyse hiç elletmem de takmam da) yoksa Cem Abi'deki gibi amortisörlerde mi bir şey var? (Varsa gerekeni yapın derim) Ben bendeki sesin sadece kutuda olduğunu düşünüyorum; amortisörlerde olsa sadece bozuk zeminlerde çok yavaş giderken değil başka yollarda da kendini belli ederdi diye düşünüyorum.Bakalım göreceğiz hep birlikte.havalar biraz serinlesin de hele. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102264 Direksiyon kutusundaysa da başka bir yerdeysede yaptırmak fikrindeyim, böyle sakin sakin yanında bir arkadaşınla ilerliyorsun, adamın içinden geçirdiği düşünce " Aaa, Forda bak sen, yavaş giderken bile nasıl tıkırdıyor" şahsen ben olsam direk bu fikre kapılırım, çok gıcık bir ses. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102266 Ümit benim bahsettiğim sesi yanımda oturan falan duyamaz; ben bahçelerin arasında köstebek deliği gibi bir yolda camlar açık ancak duyuyorum sesleri. Açıkçası servis duyacakmı bundan da emin değilim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102271 Baya duyuyorum ben, ne olduğundan da emin değilim, servistekilerin de duymaması için sağır olmaları lazım, normalde çok önemsemem ama gıcık ediyor bazen, Ayrıca ilk zamanlarda benimde pek fazla gelmiyordu, şimdilerde çoğaldı baya, ama özellikle yavaş giderken, hızlı giderken o ses yok. Ya da duyulmuyor o kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102272 geçen gün bağımsız bir araştırma kuruluşu focus için memnuniyet testi yaptı telefonda..uzun uzun bir sürü soru...bu tıkırtıları söylemiştim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102291 Sevgili arkadaşlar mesaj başlığı sorunlar ve çözümleri idi, sorunlarınızı anlatın değil! Şunun için yazıyorum Tolga konuyu açarken bunu bir veri tabanı gibi hayal etmişti, şu şunu yaşamış şöyle çözmüş bir bakışta görünsün gibisine. Bence sorunlarınızın ayrıntılarına bu başlıkta girmeyin. Ön takımlardan gelen seslerle ilgili başlıklar ve mesajlar var bir sürü. Hazır yazmışken kısa cevap: Amortisörden gelen tok, oldukça künt ve boğuk bir darbe sesi. Direksiyondan gelense mahcup, keskin ve çok sık aralıklı bir tıkırtı. Ayrıt etmemek mümkün değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102292 Doğru yere taşınmıştır. Bende Amortisör sesi yok o zaman, direksiyon kutusu. hiç elletmem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103914 Tamamen aynı şey bende de var; bu hafta sonu mandalin bahçesine giderken duydum. Servise gidicem. Aydın bey Otokoç bornovaya gidin orada bir usta var ismi soner ben ona gittim o teşhis etti ama izmirde cok vaktim olmadığı için edirnede yapıyorlar Hatta gecen hafta edirneden bir arkadaş size uğramış aynı sorun bendede var derseniz daha fazla odaklanabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103915 Aydın bey Otokoç bornovaya gidin orada bir usta var ismi soner ben ona gittim o teşhis etti ama izmirde cok vaktim olmadığı için edirnede yapıyorlar Hatta gecen hafta edirneden bir arkadaş size uğramış aynı sorun bendede var derseniz daha fazla odaklanabilir Direksiyon kutusundan gelen sesi çözebildi mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın