Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akaryakıt Fiyatları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, arif tüysüz said:

Bugün motorine 6 kr zam var , bilginize.

Zam geldi mi, yoksa gece yarısından sonra mı?

• Yanıt 2,2k
  • Görüntüleme 355,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eren_Öztürk
    Eren_Öztürk

Böyle bi sticker var yakında arka cama yapıştırcam az kaldı.

• Araştırmacı yazar kimliğiyle size iki tablo hazırladım, nasıl ve ne güzel öpüldüğümüzün kanıtı olarak Fiyatlar çok günceli yansıtmasa da 2014 son çeyreğine aittir.   İlk önce yakıt fiyatına göre dü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ve bu nafile muhabbet uzaaar gider. Tepki vermeyi beceremezsek iğfal edilmeye devam ediliriz. Siz 10.000 araba kontak kapatıp büyük şehir trafiğini felç edebiliyorsanız, ve bunu birkaç şehir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, arif tüysüz said:

Bugün motorine 6 kr zam var , bilginize.

Ham petrolün varil fiyatı dip seviyeleri görmüşken, bizim ülkemizde petrol fiyatları orantısız azalmışken, varil fiyatındaki en ufak artış sonucu hemen zamla karşılaşıyoruz. demek ki varil fiyatı 100$ seviyelerini görse bizde ki petrol fiyatlarını tahmin bile edemiyorum. artık araçlarımızı otoparka bırakıp mümkün olmadıkça binmeyiz o durumda.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, Yahya Akman said:

Ham petrolün varil fiyatı dip seviyeleri görmüşken, bizim ülkemizde petrol fiyatları orantısız azalmışken, varil fiyatındaki en ufak artış sonucu hemen zamla karşılaşıyoruz. demek ki varil fiyatı 100$ seviyelerini görse bizde ki petrol fiyatlarını tahmin bile edemiyorum. artık araçlarımızı otoparka bırakıp mümkün olmadıkça binmeyiz o durumda.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Hemen bir orantı hesabı yapalım. 

Varil fiyatı 20$ benzin fiyatı 4,26 TL.

Varil fiyatı tekrar 100$ olursa benzin fiyatı 21,3 TL. :blink:

Yanıtlama zamanı:

Biliyorsunuz mazot benzinin 10 katı miktarda satılıyor, e devletin de paraya ihtiyacı her geçen gün artıyor, hazır ham petrol fiyatı azalmışken zam yapmaktan daha iyi bir çözüm olur mu kasaları doldurmak için?

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu akşam motorine 8 yada 9 kr indirim geliyor , bilginize.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaş bana göre mi ayarlıyorlar nedir ? Alıyorum indirim oluyor sonra salvo tarzında indirimler oluyor,  ben depoyu yarılıyorum bu sefer ufak ufak artırmaya başlıyorlar. Ben alırken zirvede oluyor. Ben alıyorum  sonra gene ufaktan indirmeye başlıyorlar :( 

Yanıtlama zamanı:

Hocam nasılsa dizel otomatik focusu aldiniz 3-5 kuruşun lafı olmaz ? ben hala 26 krş yakıyorum km de ?

Bahadır Atay tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bugünkü indirim 6 kuruşta kaldı , Pazartesiyede yaklaşık aynı tutarda zam olacak gibi :) 

• 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

herkese selam , bu akşam motorine 11 kuruş zam var  , bilginize.

Yanıtlama zamanı:

Zamdan etkilenmemenin yolunu Temel bulmuş. 

Temel'e gazeteci sormuş "son günlerde benzine gelen zamlar hakkında ne düşünüyorsunuz"

Temel" valla benum içun fark etmez. Ben hep 10 TL luk aliyirum. "

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benzin fiyatları yüzünden lpg ye geçeceğim. Yani artık lpg kullanan arkadaşlar dikkat etsin. LPG fiyatları tavan yapar bendeki şansla :)

Yanıtlama zamanı:

Onceki aracim lpg liydi her gun 90 km yol yapiyodum koy okuluna gidiyordum 3 .14 ten lpg aldigimi biliyorum. Ucuz olan bi yakit yok ki bence c max lpg taktirsam mi diye dusunuyorum.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

gözümüz aydın, Opet'te dizel 3,99TL olmuş. ÖTV'ye 20 kuruş zam gelmiş, pompa fiyatına 23-24 kuruş olarak yansımış.

Kerem Bozdoğan tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.