Ahmet A. Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2012 2 Günlük Malatya gezisinden döndüm ve sıcağı sıcağına resimleri payaşmak istedim. Resimler cepten çekildiğinden kaliteli değil ve amatörce Sabah kahvaltısına mutlaka Yeşilyurt'taki SuSesi isimli mekana gidin. Serpme kahvaltısına D.bakır ve Van kahvaltılarını bilen biri olarak 5/10 puan verdim ama mekan 9/10 puanı fazlasıyla hakediyor Kahvaltı sofrası ilk geldiğinde çok açtık dolu halini çekemedik pek Kahvaltı sonrası bi Tevfik Abi pozumuz olsun dedik Birazda Ordan Burdan Öylesine Resimler ; Bize heryer Diyarbakır Biberland olayına bittim 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Paylaşım için teşekkürler.. Tevfik Style...Sucukları niye yemedin yaw..Ağladılar peşinden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Paylaşım için teşekkürler.. Tevfik Style...Sucukları niye yemedin yaw..Ağladılar peşinden Foto için ara vermiştim yemeye kaçamazlar benden 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 İyi gezmişiniz maşallah.Resimler için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Gidip gördüğünüz yerleri bizlere de gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Malatya için çok övgü dolu söyler duydum. Fotoğraflarda bunların ispatı gibi. Ama kahvaltı olayına bittim doğrusu. Teşekkür ederiz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Kahvaltı da yer de güzelmiş. Malatya'da beni en çok etkileyen etlerinin lezzeti oldu, yağsız ve fakat inanılmaz lezzetli idi, merkezde Yeşil Vadi ve üniversite istikametine yanlış hatırlamıyorsam Deniz Park çok başarılı mekanlar bu bakımdan. Tabii değişik günkurusu çeşitlerine değinmeye gerek yok sanırım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 güzelmiş hepsi teşekkürler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 vay vay... aynı atmosferi tadabilmek için neler verilmez! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Kahvaltı da yer de güzelmiş. Malatya'da beni en çok etkileyen etlerinin lezzeti oldu, yağsız ve fakat inanılmaz lezzetli idi, merkezde Yeşil Vadi ve üniversite istikametine yanlış hatırlamıyorsam Deniz Park çok başarılı mekanlar bu bakımdan. Tabii değişik günkurusu çeşitlerine değinmeye gerek yok sanırım. Etlerine bende bayıldım, Çarşının göbeğinde lalezardı sanırım mekanın adı, tereyağlı urfa kebabı vardı, yediğim en güzel kebaplardandı.... Malatya kesinlikle görülesi bir yer, Vaktim olsa Darende'ye gitmeyi de çok istiyordum, başka sefere kaldı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Allah içinize sindirsin Ahmet. Paylaşım için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 (düzenlendi) Ahmet ellerine sağlık ...afiyet bal şeker olsun ne iyi yapmışsın da gitmişsin bak bizlerde sayende oraları senin pencerenden görmüş olduk. :) :) ...öylen bişey yemediniz mi yaww... :P :P hani resmini görünce bizde öylen ne yeriz kısmında sıkıntı çekmiyoruz.... :P :P Haziran 4, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Ahmet ellerine sağlık ...afiyet bal şeker olsun ne iyi yapmışsın da gitmişsin bak bizlerde sayende oraları senin pencerenden gömüş olduk. :) :) ...öylen bişey yemediniz mi yaww... :P :P hani resmini görünce bizde öylen ne yeriz kısmında sıkıntı çekmiyoruz.... :P :Pve merak edilen soru Bekir Abi'den geldi Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Ahmet ellerine sağlık ...afiyet bal şeker olsun ne iyi yapmışsın da gitmişsin bak bizlerde sayende oraları senin pencerenden görmüş olduk. :) :) ...öylen bişey yemediniz mi yaww... :P :P hani resmini görünce bizde öylen ne yeriz kısmında sıkıntı çekmiyoruz.... :P :P Abi öğlen burdaki arkadaş tava yaptırdı bize. Parayı kasaba veriyorsun, gidip manavdan gerekli sebzeleri de alıp doğrayıp hazırlıyor içine etleri de atıp fırıncıya götürüyor kasap, fırıncı da tavayı pişirip üzerine ekmeği koyup eve yolluyor resim yok ama siz tahmin edin artık nasıl dehşet bişey olduğunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap