Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201610 yıl comment_368453 1.5 yaşındaki oğlumla uzun yolculuklara dayanamayacağımıza karar vermiş olup ağustosun 20 sinden itibaren 5 günlük hepsi dahil tatile çıkmaya karar verdik ama sıkıntımız genel itibariyle otellerin denizlerinin pek sığ olmaması malum çocuk küçük denizi hemen derinleşmeyen bir otel istiyoruz ama sitelerden pek belli değil durumları tatilini side belek kızılağaç bölgesinde geçiren arkadaşların değerli yorumlarıyla yardımcı olmasını rica ediyorum. Haziran 18, 201610 yıl Celal Maraşlıoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201610 yıl comment_368610 Birçok örnek verebilirdim ama 1i hariç hiçbirinin adını hatırlamıyorum şuan. O biri de Belek Letonia Golf Resort.. Mersin sahilleri dediğiniz gibidir fakat istediğiniz tarzda otel bulma şansınız nerdeyse yoktur. Fakat genel itibari ile denizi tabiri caizse 100 metre gitseniz 2 metre derinliğe ulaşır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368643 On 18.06.2016 at 02:18, Celal Maraşlıoğlu said: 1.5 yaşındaki oğlumla uzun yolculuklara dayanamayacağımıza karar vermiş olup ağustosun 20 sinden itibaren 5 günlük hepsi dahil tatile çıkmaya karar verdik ama sıkıntımız genel itibariyle otellerin denizlerinin pek sığ olmaması malum çocuk küçük denizi hemen derinleşmeyen bir otel istiyoruz ama sitelerden pek belli değil durumları tatilini side belek kızılağaç bölgesinde geçiren arkadaşların değerli yorumlarıyla yardımcı olmasını rica ediyorum. Merhaba, bende iki çocuk babasıyım ve arkadaşlarımızın ısrarı üzerine Belek Beach Resort Hotel 9 - 15 Temmuz Rezervasyonumuzu yaptırdık. (Hem İstanbul - Antalya arası Focus'umuzu test etmiş oluruz diye düşündük) Çocuklu aileler için mükemmel diyorlar Özel Plajı, 7/24 animasyon ve aktivitelerin olduğu çocuk ve aile dostu bir otel Genel beğeni puanı çok iyi. incelemenizi öneririm. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın