Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201412 yıl comment_252309 Arkadaşlar 15 günlük Mersin Susanoğlan tatilimden güzel kareleri beğeni ve önerilerinize sunuyorum.Sevgi ve saygılarımla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201412 yıl Yazar comment_252356 Mersin de gezip görülecek yerlerin başında Cennet ve Cehennem mağarası Kızkalesi ve Kanlıdivane kesinlikle görülmesi gereken yerleridir.Aşağıda Cennet ve Cehennem mağarası hariç gezip gözüme hoş görünen manzaralar bulunuyor.Cennet ve Cehennem mağarasının fotolarını makinamı evde unuttuğum için çekemedim.Telefonda birkaç kare var fakat başarılıdeğiller. Yanmaktan fırsat bulunmuş az da olsa esas fotolar altta.3 saatte atabildim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 201412 yıl comment_252410 3 hafta öncesine gittim bir an. Emeğine sağlık, biz sadece küçüğü çekmişiz hep. Geç haberleştiğimiz için görüşme fırsatı bulamadık, halbuki kızkalesine dibimze kadar da gelmişsiniz. Başka sefere kısmet inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 201412 yıl Yazar comment_252426 tantuni festivalinede mi gittin sen Gittik hemen geri çıktık Gittik hemen geri çıktık Çok kalabalıktı zar zor park ettik. Sıcak bunaltınca hemen kaçtık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201412 yıl comment_258195 45 yıldır Mersin'deyim içinde yaşayınca güzelliklerin farkına varamıyoruz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın