Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201510 yıl comment_326409 Bu yaz ramada kuşadasında kaldık videoları gezerken sizinle de paylaşayım dedim. fiyat/performans olarak bence gayet iyi bi otel bu senede fiyatlar uygun olursa gene kalabiliriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201510 yıl comment_326412 bu otel geçtiğimiz sezon faaliyete geçti sanırım, yeni bir otel bende incelemiştim ama denize uzaklığından tercih etmemiştim, denize ulaşım problem oldumu sizde yada çocuklu aileler için problem olurmu ? birde deniz kalitesi nedir seneye düşünüyorum da ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201510 yıl comment_326418 Bende Antalya Lara'daki otellerine gitmiştim. Pek bir şey beklememek lazım, küçük bir otel. Neyse ki kalabalık gittikte pek sıkılmadık. Ama fiyatına göre gayet iyi kabul etmek lazım. @Tugay Kuruöz bizim kaldığımız otel de denize uzaktı fakat her yarım saatte bir otelin kapısından denize servis kalkıyordu. Aynı şekilde denizden otele de bırakıyordu. Ücretsiz tabi ki. O şekilde sorun kalmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201510 yıl Yazar comment_326431 bu otel geçtiğimiz sezon faaliyete geçti sanırım, yeni bir otel bende incelemiştim ama denize uzaklığından tercih etmemiştim, denize ulaşım problem oldumu sizde yada çocuklu aileler için problem olurmu ? birde deniz kalitesi nedir seneye düşünüyorum da ... deniz tam bizim aradığımız gibiydi yürüyerek tepeden aşağı inerken iyide çıkarken biraz zordu. kendine has kayalık bi yapısı var iyi yüzme bilmiyorsanız yada çoluk çocuk küçükse havuzlarını tavsiye ederim. deniz kalitesinin diğer Kuşadası otellerine göre iyi olduğu söylendi. daha önceki yazlarda akdenizde yapardık tatili sıcaklık olarak daha düşük olmasını sevdik 1-2 derecede olsa o bunaltıcı sıcak yok. havuz ve iskele resimlerini koyuyorum aklınıza başka takılan varsa memnuniyetle cevaplarım birde her gün servisle bi plaja götürüyorlardı biz gitmedik. bahsettiğim gibi çok iyi bir otel değil ama fiyatına göre iyi otel. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın