Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus -Silkme Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Eve gidince :)

Tamam saol Yakup,ben arabam arabam dedikçe inadına bişeyler çıkıyor sinirlerimi bozdu artık.

• Yanıt 240
  • Görüntüleme 80,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• başlığı ne biçim yanlış okudum ya? kısa süreli bi şok geçirdim..

• bişeyi yaparken başka birşeyi bozabilir tabii ama kesinlikle düzelttiği/daha iyi duruma getirdiği bir nokta vardır

• Öncelikle herkese selamlar. Fokus 3 tdci trend x aracimds titreme sorunu meydana geldi. Bu sorunla ilgili araştirdigimda çok fazla şikayet olduğunu farkettim. Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki ford

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bu silkeleme sorunu ile ilgili TDCI F3 lerde aracın devrinin 750 ila 1100 aralığında durmadığı konuşulmuştu.

Şunu sormak istiyorum; aracınızı hiç gaza basmadan ayağınızı yavaş yavaş debriyajdan kaldırarak yürüttünüz araç sabit bir hızda ilerlerken devir saatinde hangi devri görüyorsunuz?

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bu silkeleme sorunu ile ilgili TDCI F3 lerde aracın devrinin 750 ila 1100 aralığında durmadığı konuşulmuştu.

Şunu sormak istiyorum; aracınızı hiç gaza basmadan ayağınızı yavaş yavaş debriyajdan kaldırarak yürüttünüz araç sabit bir hızda ilerlerken devir saatinde hangi devri görüyorsunuz?

Bakmam lazım ama 750-900arası birşey. Rolanti devri gibi.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Selamlar arkadaşlar 2012 f3 dizel style plus sahibiyim ben de.

Aynı silkeleme sorunu bende de var.Başta önemsememiştim ancak özellikle şehir dışı nda çokça başıma gelmeye başladı.Araba aniden sanki gaz kesiyor.-Aslında ayağını gazdan çekme gibi bir durum değil zira gazdan çekince araba aynı düzeyde bir süre gidiyor- Silkeliyor tam tabiri bu.

Ben de sizin dediğiniz gibi yakın zamanda servise gitmeyi düşünüyorum.

Görüşmek üzere...

Yanıtlama zamanı:

Selamlar arkadaşlar 2012 f3 dizel style plus sahibiyim ben de.

Aynı silkeleme sorunu bende de var.Başta önemsememiştim ancak özellikle şehir dışı nda çokça başıma gelmeye başladı.Araba aniden sanki gaz kesiyor.-Aslında ayağını gazdan çekme gibi bir durum değil zira gazdan çekince araba aynı düzeyde bir süre gidiyor- Silkeliyor tam tabiri bu.

Ben de sizin dediğiniz gibi yakın zamanda servise gitmeyi düşünüyorum.

Görüşmek üzere...

volkan bey ayı durumla ilgili bende servise gidip yazılım yüklettım,tamamen geçti diyemem ama sıklığı oldukca azaldı eskıden 100 km sehir dısında 2-3 kez yaparken,son denememde 1300 km(650+650) gidişte 2 sefer yaptı,,ya da ben kacırdım..ama azaldı gibi görunuyor,sehir dısına ondan sonra da hiç çıkmadım,yakın zamanda bi daha cıkarsam hiç yapıp yapmadıgını yazıcam buraya
Yanıtlama zamanı:

Evet Baranın da bahsettiği gibi bizim konuştuğumuz 1-2 viteste ilk haraketlenmede olan.....

Yanıtlama zamanı:

1.ve 2. viteste yığılma tarzında oluyor,ama bu benim kullanımımla mı alakalı hala anlayamadım,7-8 yıldır arac kullanıyorum fakat dizel arac aktif bi şekılde hiç kullanmadımfocusdan önce,5500km oldu ama ben hala 1 v2 2 de yığılma yaptırıyorum,sorun bende mi yoksa aracta mı onu daha çözemedım,,, yüksek viteste olan (özelllıkle 6.vites hız 120 civarı iken) volkan beyın de dediği gibi sanki araca yakıt gitmıyormus,ya da yakıt yolları anlık tıkanma geçirmiş gibi araba silkeleme yapıyor,1-2 sn güçten düşer gibi oluyor,hatta yanımda oturan kişiyi uyardıgımda silkelemeyi takip etmesı konusunda o da hissedebiliyor yolcu oldugu halde..bu silkme sorunu için servis yazılım yükledi sıklığı azaldı gibi geldı bana,ama tekrar uzun yol deneme fırsatım da olmadı acıkcası,su an tam olarak son durum nedir onu bilmıyorum...sırf bunu denemek için de uzun yola gitmek mantıksız...çünkü bunu hissetmek uzun ve düz yolda,uzun soluklu 6.viteste gittiğimde rahat anlayabılıyorum,,belkı şehir içinde farklı viteslerde de yapıyor ama sehir içi trafıgınden ve yolların bozuklugundan dolayı anlayamıorum

Yanıtlama zamanı:

Ben daha önce birkaç kez yazmıştım. Bir ve ikinci viteste yapıyor. Üst viteslede benim arabada hiç hissetmedim. Düşük vitesdeki 900-1100 devir arası rolanti ayarından oluyor bence, motorda o devirde titresiyor.

Yanıtlama zamanı:

1.ve 2. viteste yığılma tarzında oluyor,ama bu benim kullanımımla mı alakalı hala anlayamadım,7-8 yıldır arac kullanıyorum fakat dizel arac aktif bi şekılde hiç kullanmadımfocusdan önce,5500km oldu ama ben hala 1 v2 2 de yığılma yaptırıyorum,sorun bende mi yoksa aracta mı onu daha çözemedım,,, yüksek viteste olan (özelllıkle 6.vites hız 120 civarı iken) volkan beyın de dediği gibi sanki araca yakıt gitmıyormus,ya da yakıt yolları anlık tıkanma geçirmiş gibi araba silkeleme yapıyor,1-2 sn güçten düşer gibi oluyor,hatta yanımda oturan kişiyi uyardıgımda silkelemeyi takip etmesı konusunda o da hissedebiliyor yolcu oldugu halde..bu silkme sorunu için servis yazılım yükledi sıklığı azaldı gibi geldı bana,ama tekrar uzun yol deneme fırsatım da olmadı acıkcası,su an tam olarak son durum nedir onu bilmıyorum...sırf bunu denemek için de uzun yola gitmek mantıksız...çünkü bunu hissetmek uzun ve düz yolda,uzun soluklu 6.viteste gittiğimde rahat anlayabılıyorum,,belkı şehir içinde farklı viteslerde de yapıyor ama sehir içi trafıgınden ve yolların bozuklugundan dolayı anlayamıorum

Bu farklı bir durum; ben yüksek hızda hiç kesiklik hissetmedim şu ana kadar.

Yanıtlama zamanı:

Evet bende yüksek hızda hiç hissetmedim sadece 1 den 2 ye gecerken oluyordu

Yanıtlama zamanı:

Sizin bu yüksek hızda silkme dediğiniz benimde başıma geldi galiba ama aynı şeymi bilmiyorum.100 km/h hızla ,hız sabitleyici açık giderken araç birden bayılır gibi oldu.Akabinde motor altından gelen garip seslerle birlikte tekrar toparladı ve normale döndü.Benim birşey anlamaya fırsatım olmadı ve sadece birkere başıma geldi.Üstündende 2 ay geçti tekrarlamadı.Acaba aynı sorundanmı bahsediyoruz.?

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım benim araçta şöyle bir problem var konu silkme olduğundan buraya yazdım rölantideyken titreme var nedendir acaba

Yanıtlama zamanı:

bu arada selenoid valfi denmiş eski aracım opel astra 1.3 dizelde böyle bir problem vardı araç 90km zor çıkıyordu devir olarak 3000i geçmiyodu aracın performansında gözle görülür şekilde düşüş vardı arkadaşın sorunu sanırım valften değil

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.