Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141603 extra bir problem gözükmüyor en azından dışardan 3 servis bakım yönunden farklılık gösterir mi birinde yapılan diğerinde yapılmaz gbilerinden işlemler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141605 extra bir problem gözükmüyor en azından dışardan 3 servis bakım yönunden farklılık gösterir mi birinde yapılan diğerinde yapılmaz gbilerinden işlemler öyle birşey var dersek türkiye'deki 200 tane servisin farklı olabileceğini düşündüm kafayı yedim şuan; dediğime bakmayın öyle bir farklılık olmamalı kontrol edilecek şeyler bellidir ve tek tek bakılır.. Yapılmayan şey varsa o hem servisin hatası hemde sizin kör talihiniz olur.. Takılmayın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141607 tsk üstad en iyisi arayıp 3 servistende fiyat alıp birinde karar kılmam Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl comment_160888 24.000 km'de ikinci bakıma gittim. İlkini 9.800 km'de yaptırmıştım, zaten fabrika çıkışı Şubat 2011 olduğundan iki yılı da geçtim sayılır. Yağ, yağ filtresi, hava ve polen filtresi değişti. Motor ünitesi için güncelleme yokmuş, gövde modülü için varmış, o yüklendi. Aks keçesinde yağ kaçağı yok. Vites kolundan gıcırtı sesi geliyordu, o yağlanarak giderildi. Başka da bir sorunum yoktu, toplam maliyeti 250 TL. Bu arada Otosan bakım kılavuzunda iki yılda bir fren hidrolik yağı değişimi yazılı olsa da yapılan ölçümde viskozite değerinde değişme olmadığı için yapmamayı önerdiler kabul ettim. Yetkili servis Bilaller Antalya. Üstüne bir de cilalı yıkama çektim Sonax'ta tam 23 Nisan çocuğu oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl comment_160920 Aracım 35000 km de, pimpirikli olduğum için daha önce 2 kez bakım yaptırmıştım, bu bakımda balatalarımın iyi durumda olduğunu söylediler (sadece ön balatalar 200 TL + KDV'ymiş) Yakıt filtresi, yağ filtresi, hava filtresi, 4 LT Opet 5 x 30 yağ, conta monta = koç ailem indirimi ile 375 TL. Yağı bende satıyorum 30-70 TL markaya göre, hava filtresinin aynısı sanayide 15 TL, yağ filtreside hava filtresinden çok farklı olmaz, yakıt filtresi maximum 100 TL lik bile bir icad değil bence. Çalışan personelin maaşı, şirketin genel giderleri felan derken Ford bakım işini çok abartmıyor aslında. Renoda mesela aynı işlemler 2 katı rakamlara yapılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl comment_160934 Bu koc ailem indirimi nedir?Fordun bakim giderleri gercekten fena degil. Bende araci aldigim corum evluce den 30 bin bakimi icin 350 tl fiyat aldim. Yakit filtresi dahil dedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl comment_160936 Bu koc ailem indirimi nedir?Fordun bakim giderleri gercekten fena degil. Bende araci aldigim corum evluce den 30 bin bakimi icin 350 tl fiyat aldim. Yakit filtresi dahil dedi. Koç'un firmalarında çalışan kişilere uygulanan indirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl comment_160944 24.000 km'de ikinci bakıma gittim. İlkini 9.800 km'de yaptırmıştım, zaten fabrika çıkışı Şubat 2011 olduğundan iki yılı da geçtim sayılır. Yağ, yağ filtresi, hava ve polen filtresi değişti. Motor ünitesi için güncelleme yokmuş, gövde modülü için varmış, o yüklendi. Aks keçesinde yağ kaçağı yok. Vites kolundan gıcırtı sesi geliyordu, o yağlanarak giderildi. Başka da bir sorunum yoktu, toplam maliyeti 250 TL. Bu arada Otosan bakım kılavuzunda iki yılda bir fren hidrolik yağı değişimi yazılı olsa da yapılan ölçümde viskozite değerinde değişme olmadığı için yapmamayı önerdiler kabul ettim. Yetkili servis Bilaller Antalya. Üstüne bir de cilalı yıkama çektim Sonax'ta tam 23 Nisan çocuğu oldu Bilaller servisinde gerek ustalar olsun, gerek servis danışmanları olsun oldukça ilgililer. Bakım fiyatlarıda oldukça uygun diğer servise göre. Gereksiz uygulamaları yapmıyorlar. Otokoç gibi kurumsallaşmamışlar. Müşteriye saygı var. Araçtan bozuk para yürütmüyorlar Aracın başında bulunmak istiyorum yapılanları görmek istiyorum dediğimde hiç direnmeden kabul ettiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201313 yıl comment_161096 En hoşuma giden şey gereksiz balata vs değiştirmeye çalışmamaları. Bu tür üç kağıda girdiler mi bir daha servise güvenim kalmıyor. Her söylediklerinde yalan arıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201313 yıl comment_162607 İlk bakımımızı balıkesirde yaptık... 260tl 8 ay taksit... güncelleme yaptık dediler ama etşs te daha gözükmedi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201313 yıl comment_162615 İlk bakımımızı balıkesirde yaptık... 260tl 8 ay taksit... güncelleme yaptık dediler ama etşs te daha gözükmedi.. Bayii etis yüklü laptopunu ne zaman internete bağlarda güncelleme yaparsa o zaman görebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201313 yıl comment_162622 Bayii etis yüklü laptopunu ne zaman internete bağlarda güncelleme yaparsa o zaman görebilirsiniz Guncellemeyi yapmak için zaten arabayı internete bilgisayar aracılığıyla bağlamaları lazım. Her araca aynı yazılımı bilgisayardan otomatik atamazlar. Şasi numarasına göre uygun yazılımı download etmeleri gerekir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201313 yıl comment_162651 Guncellemeyi yapmak için zaten arabayı internete bilgisayar aracılığıyla bağlamaları lazım. Her araca aynı yazılımı bilgisayardan otomatik atamazlar. Şasi numarasına göre uygun yazılımı download etmeleri gerekir güncellememişler mi yani şimdi...? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201313 yıl comment_162652 güncellememişler mi yani şimdi...? Yaptık dedilerse yapmışlardır. Niye gözükmüyor bilmem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201313 yıl comment_162653 Bana Otosan'ın gönderdiği cd'ler üzerinden güncelleme yaptıklarını söylemişlerdi. Güncelleme yapılmasının mutluluğu ile o detayı sorgulamamışım Tabi internet destekli olarak cd'den güncelleme yapabilirler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın