Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Yıllık Bakımı Için Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhablr,arkadaşlar focus 3 titanium TDCİ aracımın bu ay sonunda yıllık bakımı var ilk 1 yılda veya 15000 km de getirilmesini istemişlerdi, benim aracım 7500 ' de bakıma götürdüğüm zaman nelere dikkat etmem gerek? tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilr mi?, rica etsem, ve biraz geç götürsem biraz daha km yapsam sorun teşkil eder mi teşekkürler.

Kadircan Yılmaz tarafından düzenlendi

• Yanıt 45
  • Görüntüleme 9,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

24.000 km'de ikinci bakıma gittim. İlkini 9.800 km'de yaptırmıştım, zaten fabrika çıkışı Şubat 2011 olduğundan iki yılı da geçtim sayılır.   Yağ, yağ filtresi, hava ve polen filtresi değişti. Moto

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Türk Silahlı Kuvvetleri ?

• Aydın Baran
    Aydın Baran

1 yılda 7500km. ve dizel uzun vadede de kullansan bu tempoyla büyük zarar etmişsin. Yağ ve filtreler değişir bu bakımda başka bir şey olmaz.

Yanıtlama zamanı:

Yıllık bakım süresi dolmuş geç getirirseniz garanti dışında bi promlem yaşamassınız abartmassanız tabi.Aracınız garanti kapsamında olduğu için zamanında getirmeniz faydanıza olacaktır,Normal bakım işlemi görür aracınız fitreler ve yağ değişir kontroller yapılır farklı bişey olmaz ,varsa araçla ilgili sıkıntıntılarınızı dile getirirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

otokoçu aradım 1 ay geç getirme töleransımız varmış:) bnde bunu yeni öğrendim ,ama zamanında götürecğim gereken neyse zamınında yapılsın die düşünyrm şimdi teşekkrler:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aydınlattğn için tşkr yakup düzeltyrm profilmi şimdi:)

Yanıtlama zamanı:

Dizel araç almandaki sebep neydi arkadasım? Doğru dürüst arabayı kullanmıyorsunuz bile ... ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

uzun vadede kullancğm için dizel ve full paket seçimini yaptm, :D memnunum teşkrler

Yanıtlama zamanı:

uzun vadede kullancğm için dizel ve full paket seçimini yaptm, :P memnunum teşkrler

Daha çoook gezmen lazım.. :)

Yanıtlama zamanı:

Bende yılda 8-10 bin km anca yapıyorum ama bu sefer hem tork ve turbo için hemde psikolojik rahatlık için dizel aldım. :P

Ama bundan sonraki aracım tekrar benzinli olacaktır muhtemelen :) Hatta EB yada TSi türü :D

Yanıtlama zamanı:

Ben gayet memnum dizelden. Bir depo benzinle en az 850 km gitmenin dayanılmaz hazzını yasıyorum :P

Yanıtlama zamanı:

Dizelin ekenomisi iyide kullanmak gerekli...yoksa zarar yazar....Gelelim bakıma...bu ilk bakım olduğu için hava,yag,polen filitresi ve yağ değişimi ile genel bir kontrol olacak..(balata,diyer sıvı seviyeleri kontrolü)

Yanıtlama zamanı:

2012 focus 3 aracım var triger kayışının kenarında yıpranma açılma var ne yapmam gerekiyor , araç daha 1450 kmde

Yanıtlama zamanı:

randevu almak gerekiyormu . ücretsiz değişim var mı

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.