Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 http://www.gsa.com.tr/Haberler#haber5 saatlerimin ithalatcısı işte bu firma... Duymuştum, saatler sahte değildir. Gerçek ederleri odur. Otomatik olmadıkça öyle binler falan etmezler. Elde kalan, stok fazlası, eski seri gibi sebeplerle uyguna satıyorlardır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 http://www.gsa.com.tr/Haberler#haber5 saatlerimin ithalatcısı işte bu firma... Patron naaptın AR1447 bu firmada Saat&Saatten daha pahalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 fiyat listeleri yüksek evet...haklısın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 (düzenlendi) Fossil CH 2691 Pek efendi sayılmasa da iş görür bir saat... Geçen gün bir internet mağazasında gördüm, 138 TL olunca fiyatı görüntüsünü beğenip aldım, ve çok da güzel çıktı. Ağır ve güzel duruyor kolda, 100 m su geçirmezlik var, denize havuza girdim, silikon kayış, krono ve dakik makina ile kullanışlı. İki olumsuz yanı var: Ayar düğmesi biraz iri, bir de merkez saniye sürekli çalışıyor, kronometrede kontrol edilemiyor, böyle olunca çerçevedeki takimetreyi kullanmak da zorlaşıyor (ayar kolunu açıp saati durdurarak olabiliyor ancak). Tavsiye edebilirim. Ekim 11, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Güle güle kullanın çok güzel ve uygun fiyatlı. Tissot'un modelinide hatirlatiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 ya o takimetreyi kullanıyor musunuz cidden? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Az kalsin Jacques Lemans marka bir saat aliyordum, kiyisindan dondum.. Saate ihtiyacim yok, halihazirda 2 saatim var ama saate karsi koyamiyorum.. Tedaviye ihtiyacim var 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki Demirci Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 bende de bunlar var. soldaki fenerbahçenin özel 100. yıl özel serisi ve kullanmıyorum. nadide bir saat, ileride oğluma hediye ederim herhalde hemen yanında swatch YRS 403 (günlük kullanım) onun yanında diesel DZ-4162 (grand tuvalet yani 2 dirhem 1 çekirdek stayla olduğumda ) onun hemen yanındaysa rahmetli dedemden kalma seiko (kullanmıyorum, dedem bana vermişti bende torunuma vereceğim kısmetse) en sonda da benim emektar masa saati ( 15 liraya almıştım ama çok işe yarıyor namıssız 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Seiko'yu çok beğendim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Benim de bu grubun içinde dikkatimi ilk çeken Seiko 5. Şimdilerde pek rağbet görmese de kimin kolunda görürsem göreyim dikkatimi çekmiştir hep. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 İlginç bi tasarım.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 saatturk sitesi güvenilir midir? Bir saat alacağım en ucuz orada. Ebayden bile ucuz .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Saat ayarına son. Seiko Astron https://itunes.apple...d569416749?mt=8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Biraz önce teslim aldım şu an kolumda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap