Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Saat işinde fahiş kar vardır. Bunlar sonuçta pilli saatler. Ederleri budur yani. Gerisi kazıktır zaten. Bu arada ortadaki kahve Cerrutti hoşuma gitti. Biraz Audemar Piguet çakması ama güzel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 vala kayışını alamayız bu fiyata...çok iyi işcilikleri saatin heryanından yararlanmışlar...teşekkür ederim beğeninize...ya bence kampanyayı şöyle ayarlamışlardır..2-3 saat 600-700 tl dir gerisi 200-300 ortalamasından yine kar etmişlerdir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 (düzenlendi) sahte birşey alsam buraya koyarmıyım....yurtdışından direkt ithal getiriyor bir şirket ondan böyle ucuz...yoksa sertifikası ve 2 yıl garantisi mevcut... Koca saatin sahtesini yapan sertifikanın ve garanti belgesinin sahtesini yapamaz mı sanıyorsun. Ebay vs kaynaklı ürünlerin büyük çoğunluğu sahte. Çinlilerin sahte konusundaki başarısını takdir etmelisin.Eğer saatin websitesi varsa oraya register edebiliyorsan elindeki belgelerle anca o zaman orjinal diyebilirsin. Yine de saat orjinal olabilir. Eğer eski yıllara aitse araba gibi saat de eski yıllara aitse fiyatı düşebilir. Bizde vergi ve kar marjları yüksek ama yine de bu kadar fark olamaz gibi geliyor bana. Bir örnek Armani 1447 bizde nakit 1478 TL https://www.saatvesa...o-Armani-AR1447 Armani 1447 amerikada 545 dolar yaklaşık 1000 TL http://store.emporio...magePath=AR1447 Şimdi bu saat 2 sene satılmazsa orada da 300lere düşüyor yani 600 -700 TL olabiliyor. Ama saat bu yılın veya en fazla geçen yılı modeli ise o kadar inmesi imkansız. Eylül 12, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Arkadaşlar pilli bir saatin ederi 50-100 dolardan fazla değildir.(değerli metal kullanılmadıysa) Gerisi marka imajı vs. İçlerindeki makinaları kilo ile satıyorlar. Kasasının kalitesi ve camı biraz fiyatı arttırır işte. Kaliteli bir çakma ile burada adı geçen saatlerin orjinali arasında çok aman aman fark yok zaten. Hepsi Çin'de fason yaptırılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 neyse kimseyi ikna etmem gerekmiyor...ben orijinal aldım hertürlü kutusunda sertifikası ve garanti belgesi mevcut...önemli olan pahalı bir malı ucuza almaktır..mantığım bu...kim neyi ne kadar almış olursa olsun farketmiyor.. Ama bende görüyorum internette tüm ünlü markalar uyduruk fiyatlara satlıyor..size katılıyorum tissot gelmiş engin..titanyum ve deri kayışlı inanılmaz güzel dokunmatik ekranlı ve birsürü fonskiyonu var jamesbond saati gibi akşam anlattı magaza müdürü inanılmaz özellikler hele sporla uğraşanlar için...inanılmaz hava durumundan tut birsürü şeyi gösterdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 neyse kimseyi ikna etmem gerekmiyor...ben orijinal aldım hertürlü kutusunda sertifikası ve garanti belgesi mevcut...önemli olan pahalı bir malı ucuza almaktır..mantığım bu...kim neyi ne kadar almış olursa olsun farketmiyor.. Ama bende görüyorum internette tüm ünlü markalar uyduruk fiyatlara satlıyor..size katılıyorum tissot gelmiş engin..titanyum ve deri kayışlı inanılmaz güzel dokunmatik ekranlı ve birsürü fonskiyonu var jamesbond saati gibi akşam anlattı magaza müdürü inanılmaz özellikler hele sporla uğraşanlar için...inanılmaz hava durumundan tut birsürü şeyi gösterdi... T Touch sanırım onun adı.Bir site falan var mı bakabileceğim.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Koca saatin sahtesini yapan sertifikanın ve garanti belgesinin sahtesini yapamaz mı sanıyorsun. Ebay vs kaynaklı ürünlerin büyük çoğunluğu sahte. Çinlilerin sahte konusundaki başarısını takdir etmelisin.Eğer saatin websitesi varsa oraya register edebiliyorsan elindeki belgelerle anca o zaman orjinal diyebilirsin. Yine de saat orjinal olabilir. Eğer eski yıllara aitse araba gibi saat de eski yıllara aitse fiyatı düşebilir. Bizde vergi ve kar marjları yüksek ama yine de bu kadar fark olamaz gibi geliyor bana. Bir örnek Armani 1447 bizde nakit 1478 TL https://www.saatvesa...o-Armani-AR1447 Armani 1447 amerikada 545 dolar yaklaşık 1000 TL http://store.emporio...magePath=AR1447 Şimdi bu saat 2 sene satılmazsa orada da 300lere düşüyor yani 600 -700 TL olabiliyor. Ama saat bu yılın veya en fazla geçen yılı modeli ise o kadar inmesi imkansız. o model armaninin en şık modellerinden seramik...ve çok şıkk ama şuan bile nette 1000 tl alırsınız...ha noluyor biri saatsaat firmasının güvencesinde diğeri ithalatcı firmanın garantisinde...cep telefonlarındada aynı örnek var...birinde 1900 tl ithalatcının ki 1.500 konu bu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 T Touch sanırım onun adı.Bir site falan var mı bakabileceğim.? akşam koyayım...inanılmaz güzeldi..dokunmatik ekranı biraz küçük geldi bana onuda müdür gövdenin komple yapıldığını ekranla olan elektronik bölümün ayrı ayrı montajı nedeniyle gövdenin ekranı kaplar şekilde tasarlanmış olabileceğini söyledi...o yüzden küçük kalmış galiba dedi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 T Touch sanırım onun adı.Bir site falan var mı bakabileceğim.? işte bu deri kayışlısı engin... https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Tissot/311/UrunDetay/Tissot-T0134204720100 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 işte bu deri kayışlısı engin... https://www.saatvesa...-T0134204720100 Bunu görmüştüm. 4-5 yıllık modeldir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Saat&Saat'e atlayacam bende 1.5 ay oldu saat daha gelmedi. haftalar önce işi bitmesine rağmen..Bayiden aldık oraya yollaacaz diyorlar kargo gelme süresi 10 gün minimum ee gitmeside öyle sürdü birde kordon beklenmiş oohoo sizde kalsın diyecem bu gidişle Yer: Maslak Bayi: Bağdat Cad Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 hımmm ilgisiz iletiler silinsimn lütfen saat konuşalım dalıcaz 80 lere...yoksam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Dur 80'ler diye bir başlık açayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 ya var..birzamanlar türkiyede diyede millet ilgi göstermedi....tutmadı model neymiş göstergeleri digitalmiş cabuk bozulurmuş... :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 http://www.gsa.com.tr/Haberler#haber5 saatlerimin ithalatcısı işte bu firma... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap