Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hala Ford Alınır Mı?

Bülent Y.

Önerilen Mesajlar

On 5/27/2026 at 11:34 PM, A.Coşar said:

Belirteyim de unutulmasın; Skoda Kamiq tescilde SUV olarak değil de "Heçbek" olarak geçiyor. Ruhsatta da aynen böyle yazıyor. Biz onu C SUV olarak tanısak da...

Yakıtı çok ideal. Arka diz mesafesi umulmadık derecede iyi. İvmelenmesi çok iyi. Vites geçişleri Vag grubuna göre sorunsuza yaklaşıyor. Puma da ise hem yakıt,hem mesafe hayal kırıklığı yaratabilir. 

Kia Sportage,çok istediğim bir araç. Ancak yakıt tüketimi 7.0 lt civarı. 5.5 lt den vaz geçilirse (Kamiq 1.0 için söyledim bunu) tadından yenmez bir araç. 

Herkes bir gün benzinliye dönecek.:)

Bu reklamcıların kafası güzel zaten ya. miniye de SUV diyorlar ruhsatta steyşın yazıyor. Ki stationwagon zaten. Premium konusuna hiç gitmiyorum. 🙂

Şkoda enyaq coupe lerin 4x4 lerinde 85 kw batarya var. Çok kaşındırıcı alet.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ford beni de soğutmaya başladı.. 2024 Kuga Ecoboost motorlarda hararet uyarısı sorunu vardı, 2025 modellerde bu sorun çözüldü diye söylendi aracı alırken. Kendi aracım değil ama ikame araç olarak bana verilen 2025 Kuga bugün az sıkıştırınca motor aşırı ısındı uyarısı verdi. Can sıkıcı bir durum. Tamam keyifli, güvenli hissediyorum ama neden tedirgin şekilde araba süreyim. Bir ton para verip aldığımız araba neden böyle hayati uyarılar versin. Sanırım hayalim olan BMW 3.20i planlarını öne çekeceğim. Artık sıfır, gücümüz yetmezse ikinci el bir 3.20 peşine düşeceğiz. Allah utandırmaz inşallah 🙏 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.