Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

En Güzel Focus 3 Rengi ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aylardır sinirlerimiz harab oldu, yok büyük ekran, yok kör nokta, renk, touch vs vs .. diye diye .... adamlar aylar önce bunların hepsini mıncıkladı aldı bindi eskitti bile..:kıhkıh:

• 6 ay sonra...
  • Yanıt 289
  • Görüntüleme 61,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bu da benimki ; Sarı Çizmeli Mehmet  Ağa    

• Mert Erçetin
    Mert Erçetin

Beyaz diyorum beyaz diyenlerin hepsine katılıyorum. Beyaz inci

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

benim arabanın rengi diye söylemiyorum çok değişik , ışıkta morlar maviler griler renk değiştiriyor ... Yada bana öyle geliyor .... İsteksiz olarak aldığım renk sonradan hoşuma gitmeye başladı , ama

Yanıtlama zamanı:

buz beyazi iyidir tamam gosterisli degil ama ufak tefek rotuslari kolay olur bide 2. elde cabuk satilir ama bu tip maddi konulari dusunmeyin derseniz mars turuncu ve seker kirmizi favorimdir

Yanıtlama zamanı:

şeker kırmızı gerçekten çok yakıcı duruyor ama beyazın gösterişli olmadığı konusuna kesinlikle katılmıyorum. inanın her gören iyi ki gri veya koyu renk almamışsın diyor. beyazın aracı çok sportif gösterdiğini, gece karanlığında dahi beyaz olmasından dolayı dikkat çektiğini söylüyorlar. hatta kayınpederim ve çoğu arkadaşım aynı aracın grisini gördüklerinde, grinin çok sönük kaldığını söylediler. tamam şeker kırmızı gibi albenisi yüksek değil ama birçok renge göre çok gösterişli ve atak göründüğü kesin beyazın.

Yanıtlama zamanı:

ben beyazı tek geçerim. ancak neden gri aldın derseniz, metalik renk indirimi yaptılar ;)

Yanıtlama zamanı:

Bütün renkler yakışıyor.

Özdemir Asaf demiş "Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu, ama birinciliği beyaza verdiler"

Yanlış demiş, doğrusu siyah olacaktı ;)

Yanıtlama zamanı:

Koyu renk sevdiğimden lacivert hoşuma gitmekte benim.

Siyah tavan + sedefli beyaz kaplama uzun vadeli bir diğer planım. Sedefli beyaz kaplama resimlerde normal beyaz gibi durmakta ama güneşte hatların yeşil ve morumsu bir renge çekmesi çok güzel duruyor. En azından E92'de. (E92: Son kada BMW Coupe).

Bir alt kasaya karbon mavi çok iyi duruyordu da buna karbon siyah daha güzel olur gibi.

İnşallah yaptıran olur da görürüz.

Yanıtlama zamanı:

Arabamı dün akşam teslim aldım Titannium 5K Aytozu gri ;)

Yanıtlama zamanı:

güle güle kullanın kazasız belasız velhasıl kelam..bütün renkler güzeldir hayatın için de yer alan..............

Yanıtlama zamanı:

Arabamı dün akşam teslim aldım Titannium 5K Aytozu gri :)

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Resim ve tanıtımını bekleriz.

Yanıtlama zamanı:

Herkesin zevkine göre güzel ve kötü gelen renkler vardır. Birde çoğunluğun ortak zevki olan renkler. Ama çoğunluğun zevki doğrudur diyemeyiz. Zevk işinde doğruyu mantığı aramak yanlış olduğu gibi zevkler ve renkler tartışılmaz.

(Biraz saçmaladım galiba :) )

Yanıtlama zamanı:

En güzel renk kül kahverengi yani benim ki.....:kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.