Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 20 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 20 saat önce Fordta araba satisi kaldi mi? Focus bitti, firesta bitti, kuga uctu, geriye bir tek puma kaldi. Elektrikli gelecek deyip lansman yaptilar ne bayiide var ne yollarda. 39 minutes ago, Günal Y. said: Öyle bir şey olmaz inşallah. Bence olmali. Rekabeti bozucu davranisla hareket etmelerine izin verilmemeli de toplumun histerisini nasil cozeriz onu bilemiyorum. PHEV lerdeki OTV avantaji da kaldirilmali bence, benzinli araba sonucta onlar. MHEV de yoksa PHEV de neden olsun ki? Herifleri sevmesem de devlet yerli sanayiyi desteklemeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: 20 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 20 saat önce PHEV'i hiç anlayamadım. Tam bir para tuzağı bence. Şarjı da yavaş ve yaygınlaşırlarsa şarj istasyonlarında gereksiz kalabalık oluşturacaklar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 19 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 19 saat önce Aslinda evden sarj edenler icin gecis doneminde insanlarin onyargilarini yikmak icin kullanilabilir ama gereksiz teferruatli ve bataryalari kucuk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: 10 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 10 saat önce 10 saat önce, Mertol Kip yazdı: Fordta araba satisi kaldi mi? Focus bitti, firesta bitti, kuga uctu, geriye bir tek puma kaldi. Elektrikli gelecek deyip lansman yaptilar ne bayiide var ne yollarda. Bence olmali. Rekabeti bozucu davranisla hareket etmelerine izin verilmemeli de toplumun histerisini nasil cozeriz onu bilemiyorum. PHEV lerdeki OTV avantaji da kaldirilmali bence, benzinli araba sonucta onlar. MHEV de yoksa PHEV de neden olsun ki? Herifleri sevmesem de devlet yerli sanayiyi desteklemeli. forda ticari yetiyor. peynir ekmek gibi ticari satıyorlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 6 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 6 saat önce 3 hours ago, Ali Gök said: forda ticari yetiyor. peynir ekmek gibi ticari satıyorlar O Turkiye'de öyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: 53 dakika önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 53 dakika önce 1.000 km yi devirdim ve durumdan gayet memnunum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap