Yanıtlama zamanı: Ağustos 17Ağs 17 comment_524819 Ben de Cumartesi Edirne'den %97 ile yola çıktım. İstanbul'a %20 küsür ile varırsın diyordu navigasyon. Yolda annemlere uğrayayım diye navigasyona Çerkezköy'ü durak olarak ekledim. Altı üstü 40 km oynuyor normal rotamdan ama bu sefer eve -%8 ile varırsın demeye başladı. Arada bir yerde biraz şarj ederim diye düşünürken yol boyunca - değer + ya dönüşmeye başladı. Tasarruf adına da herhangi bir şey yapmadım. Hız 120-130 arası idi ve klima 21 dereceye ayarlıydı. Garanti olsun diye arada bir yerde %12 şarj ekledim ve sonuç itibariyle eve %37 ile ulaştım. Saçmaladı mı ne yaptı anlayamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18Ağs 18 Yazar comment_524821 11.08.2026 - 09:53 tarihinde, H. Cenk yazdı: özel sekreterin vs olacakNapayım yapay sekreteri? 23 saat önce, Mete Turfan yazdı:🤣Çok severim kendilerini Raporla
Yanıtlama zamanı: 11 saat önce11 sa comment_524847 Ağalar, artık 6 yaşı tamamlamış XC40 ı verdik, iX1 X line aldık . Yani X(i1-C40) oldu 😜Hayatımızda hiç BMW mız olmamıştı. İlk kez olsun diye (ve muhtemelen son olur) aldık valla. Evet gerçek bir EV değil , evet batarya nmc ve küçük, evet donanım düşük ama aldık artık. Gece mavisi, içi kehribar deri. Daha iyisi sizlerin olsun.BMW candır derler, musahade edelim bakalım. 11 saat önce11 sa H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: 11 saat önce11 sa comment_524848 10 dakika önce, H. Cenk yazdı:Ağalar, artık 6 yaşı tamamlamış XC40 ı verdik, iX1 X line aldık . Yani X(i1-C40) oldu 😜Hayatımızda hiç BMW mız olmamıştı. İlk kez olsun diye (ve muhtemelen son olur) aldık valla. Evet gerçek bir EV değil , evet batarya nmc ve küçük, evet donanım düşük ama aldık artık. Gece mavisi, içi kehribar deri. Daha iyisi sizlerin olsun.BMW candır derler, musahade edelim bakalım.hayirli olsun abi, neden hemen son oldu onu anlamadim :) Raporla
Yanıtlama zamanı: 10 saat önce10 sa comment_524849 Hayırlı olsun abi, Ozan gibi ben de merak ettim :) Raporla
Yanıtlama zamanı: 6 saat önce6 sa comment_524850 Yani fiyatlar yükseliyor gelirler düşüyor.. ix3 6.5 milyon, bunu yenisi en az 5.5 olur. Ondan diyorum. Üst segment araç almak gittikçe zorlasiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: 23 dakika önce23 dk comment_524853 Hayırlı olsun abi iyi günlerde kullanın.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın