Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elektrikli Araçlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Güle güle kullanın hayırlı olsun.. Konuyu yine sabote ettik adminler kızmasın :))

Tugay Kuruöz tarafından düzenlendi

• Yanıt 370
  • Görüntüleme 44,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar Tanhan
    Serdar Tanhan

Ailenin Yeni yakışıklısı olmaya aday. Birkaç güne belli olur. 56kw batarya, bu segmentteki tüm seçeneklere baktım. Olabilecek pume gen e ve alfa junior electrica. Puma'yı hanım sevmedi. Asi olsun alfa

• Ozan Kar
    Ozan Kar

var 😄 ben 😄 

• İş yerinde maske takın aracın hava girişine. Mikrop bulaştırıyorlardır öyle nalet arabalar bunlar. Nazlanıyor ya da kıskanıyor da olabilir.   Sizin aracı ya da aküsünü etkileyecek düzeyde bi

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
20.06.2025 - 10:40 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Tesla envanterleri için fiks bir tarih var mı? 3 günde bir, ya da haftanın belirli günleri gibi. Bilen var mı? Sanırım akşam 18:00 civarı açıyorlar, ama her gün değil.

Fiks tarihleri yok. Önceden Twitter / X üzerinden bildirimde bulunuyorlar. En yakın olarak 2 ve 3 Temmuz'da olacak envanter satışı. Berk Tezveren ve / veya Emir Tunçyürek takip edilebilir. Bu arada envanter satışı 18:30 da başlayacak diyorlar ama bazen 18:25 bazen de 18:35 te başlatabiliyorlar. 10 dakika önceden hazır olmak ve sayfada çok F5 e basmamak iyi olacaktır. 

Günal Y. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Birgün herkes elektrikli alacak 🙂 Mazot olmus 56 küsur, hürmüzü kapatırlarsa seyreyle cümbüşü. Hadi alma da görelim. 

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Mertol Kip yazdı:

Birgün herkes elektrikli alacak 🙂 Mazot olmus 56 küsur, hürmüzü kapatırlarsa seyreyle cümbüşü. Hadi alma da görelim. 

Petrol sert düştü,

Sarı reis dünyayı tebrik etti ve şimdi barış zamanı dedi 😎

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, H. Cenk yazdı:

1900de ama eski jantlı. trafiğe çıkalı en az 10 ay olmuş demek ki. sanırım ağustosta değişti kapaklar. 

tekrardan güle güle kullan 

Temmuz çıkışlı. Siyah kapak bana çok boğucu geldi. Bunları beğeniyorum. Yeni kasada kapaksız olan yeni jant da çok güzel. 20inç olan 😀

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
15 hours ago, Gürkan Çakıroğlu said:

Petrol sert düştü,

Sarı reis dünyayı tebrik etti ve şimdi barış zamanı dedi 😎

Nedense o sert düşüşler bize hiç uğramıyor, sadece çıkarken. 

13 hours ago, Engin Uzunoğlu said:

Temmuz çıkışlı. Siyah kapak bana çok boğucu geldi. Bunları beğeniyorum. Yeni kasada kapaksız olan yeni jant da çok güzel. 20inç olan 😀

Nasil yani? Alasim jant yok mu bunlarda? Doğan SLX te bile vardı yaw. 

Yanıtlama zamanı:
20.06.2025 - 10:40 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Tesla envanterleri için fiks bir tarih var mı? 3 günde bir, ya da haftanın belirli günleri gibi. Bilen var mı? Sanırım akşam 18:00 civarı açıyorlar, ama her gün değil.

Yine kandırıldık.

Tesla, ilk envanter 2 temmuzda demesine rağmen bugün  haber vermeden 17:15 gibi yaklaşık 150 araçlık bir envanter açmış. Millet anında bitirmiş. Tüh haberimiz olsa bir denerdik. Her renk de var dediler. 

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Mertol Kip yazdı:

Nasil yani? Alasim jant yok mu bunlarda? Doğan SLX te bile vardı yaw. 

Yok yav alaşımın üzerinde siyah çikin bi plastik kapak var. 😀

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Semih O. yazdı:

Yok yav alaşımın üzerinde siyah çikin bi plastik kapak var. 😀

Ben bir ara kapağı çıkardım , daha yakışıklı olacağını düşünerek altındaki alaşım jantla kullandım (yalnız alttaki jantta göbek yok , göbek Alman lazım o da acaip para.. temudan çakma sipariş edip epey bekledim) 1-2 hafta öyle kullandım. Sonra beğenmedim kapağa geri döndüm. 

IMG_20250305_173506.jpg

Yanıtlama zamanı:
19 dakika önce, Mertol Kip yazdı:

Kapagin amaci ne? Ses? Surtunme? 

Rüzgarı direcini düşürüp, daha az tüketimi sağlamak.

13 saat önce, H. Cenk yazdı:

Yine kandırıldık.

Tesla, ilk envanter 2 temmuzda demesine rağmen bugün  haber vermeden 17:15 gibi yaklaşık 150 araçlık bir envanter açmış. Millet anında bitirmiş. Tüh haberimiz olsa bir denerdik. Her renk de var dediler. 

Vay feressizler. Gerçi bu yeni yasa yüzünden hep. Ön sipariş mümkün olmaktan çıkınca bu şekil aldı. Oysa ben kaporamı yatırır 3 ay beklerdim, kime ne ki.

Yanıtlama zamanı:
39 dakika önce, Mertol Kip yazdı:

Rüzgar direncini azaltması nedeniyle %5-7 arası kazanç sağlıyormuş diyolla... 🙂 Kapaksız bana 2016 C-Max jantı gibi görünüyor.

13 saat önce, H. Cenk yazdı:

Yine kandırıldık.

Biz de biradere alacaktık. Sonradan gördüm ben de. Yazık oldu.

Günal Y. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Mertol Kip yazdı:

Sürtünmeyi azaltıp menzili biraz artırmak. 
Fakat herşeyi test eden fanlar var. kapaksız, kapaklıya göre daha fazla menzil verdiğini buldular. 

Bir saat önce, Murat Kav. yazdı:

Rüzgarı direcini düşürüp, daha az tüketimi sağlamak.

Vay feressizler. Gerçi bu yeni yasa yüzünden hep. Ön sipariş mümkün olmaktan çıkınca bu şekil aldı. Oysa ben kaporamı yatırır 3 ay beklerdim, kime ne ki.

Tüm arabaları Haziranda teslim etmek istiyorlar. 2 teori var. 1) 1. çeyrek tedarik sorunları yüzünden yeterince araç satılamadı. 2. çeyrek satışlarını fazla göstermek istiyorlar. 2) ! temmuzda ÖTV değişecek haberi aldılar. Temmuza kadar verebildikleri kadar arabayı vermek istiyorlar. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sürtünme %5 falan düşmez kapakla ki janta ağırlık da ekleniyor. Menzile.ciddi katkısı olacağından emin değilim açıkcası.

Civic hibritler ilk ciktiginda onunda boyle komple kapali bi janti vardi. Sonra disklerin sogumasini geciktirdigini kesfetmislerdi. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.