Semih O. Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 22:30 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 22:30 2 saat önce, Mertol Kip yazdı: Birde fransiz arabalarini secmiyorim. Evlat olsa seçilmez 😅 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 23:10 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 23:10 32 minutes ago, Semih O. said: Evlat olsa seçilmez 😅 O benim şahsi manyaklığım. Koreli arabaları ve vw de aynı aslında. Alternatif varsa almam. Kronolojimi yazmıştım, bir VW var o da takastan gelmişti. https://mertolkip.blogspot.com/2025/04/bir-gecmiste-aldgm-arabalar-gozden.html?m=1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: dün saat 06:31 Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 06:31 10 saat önce, Mertol Kip yazdı: .. Birde fransiz arabalarini secmiyorim. Opel Fransız değil mi yahu.... der kaçarım😜 Grandland dediğin 3008 in birebir aynısı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: dün saat 09:06 Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 09:06 Hepsi PSA. Gittikçe birbirlerine benziyorlar. Virüs salgını gibi, yayılmaya da devam ediyor. Bana bile bulaştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: dün saat 09:51 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 09:51 3 hours ago, H. Cenk said: Opel Fransız değil mi yahu.... der kaçarım😜 Grandland dediğin 3008 in birebir aynısı Volvo V40 ne kadar fordsa bu da o kadar fransiz. Ayni platformu kullaniyorlar ancak hem tasarim tumuyle almanlarca yapiliyor, uretimde almanyada. Platform kardesliginden yola cikarsak 3008 5008 grandland, citroen c5, jeep compass za zu bir suru ayni platformu kullanan model var. Hepsi stellantis markasi zaten. Ama grandland 3008 den 15 cm uzun, 5008 den 15 cm kisa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap