Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Explorer - ya da Ford kılığında VW mi desem?

Cem Boneval

Önerilen Mesajlar

Fiyatı fena değil gibi bence de batarya ufak ama şarj hızı ona göre iyi motor hyundai ile falan aynı performansta zaten medeni ülkeler için güçlü ve uzun menzillisi var keşke bize özel daha büyük bataryayı da sunabilseler diyeceğim ama bu elektrik dünyasının çok uzun süreceğini sanmıyorum ben onlardayım hala. 

Başından beri birçok deneyimleyen insanların söylediği konu aynı, tesla otonom'a fazla yakın, araba kullandığını hissetmek isteyen yani diğer unsurları devreye sokunca arabacı firmalar hala daha başarılı. Mach-e fena değildi mesala sürüş ve direksiyon olarak.  

Ford'un da tanıtımda bu yönde konuşması bence doğru olmuş yani kendi kulvarında elektrikli araç yaptım diyor.  Eski sürüş dinamiklerini elektriklendirme. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı:

... medeni ülkeler için güçlü ve uzun menzillisi var ...

Lansmanda 77 kW batarya kapasiteli uzun menzillinin  3. çeyrekte getirileceği söylenmiş.  Ama motor 125 KW mi 150 kw mi 210 KW mi olacak söylenmemiş (150 olsa keşke) Ama şimdiden %10 sınırında bu araba .. Uzun menzillisi TOGG/tesla fiyatında olur mu bakmak lazım ki bu arabada daha uzaktan erişim ve ısı pompası da yok... her halükarda hakettiğinden çok pahalı.. Bana sorarsan hiç bir şansı yok. Bir kaç tane Ford fanı ve koç ailem indirimi devam ediyorsa birkaç çalışan alır sadece. Elektrikli , içten yanmalıya benzemez. İnsanlar ikna olmadan para vermez. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.