Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 Focus (ABD) Motor Week Testi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bilmiyorum paylaşıldı mı bu video ancak göze hoş görünen detaylar var. Bir daha da seyredilse fena olmaz...

2.0L Ti-VCT motorlu Titanium donanımlı araçta PowerShift otomatik şanzıman görev yapıyor.

0-100'ü 7.6sn olarak gerçekleşmiş. Dikkatinizi çekmek istediğim bir nokta da genelde bu tür kalkış testlerinde vites değişimleri sırasında aracın ne kadar zıpladığını biliyoruz. Oysa PowerShift'te öyle birşey yok... Herşey pürüzsüz gerçekleşiyor...

ABD için olmazsa olmaz MyFord Touch sistemli Sony ünite de yerini almış tabiki...

Laf kalabalığından sıkılanlar için yol ya da pist testinin 4:18'de başladığını da belirteyim.

onderpeker tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ne güzel slalom yapıyor ya. Bu güzelliğe sadece 17bin dolara sahip olmak :) kazalısını o paraya alamıyoruz :)

Yanıtlama zamanı:

Bana yeşil kart verirlermi :) Ben ameriakay gidiyorum :) Gerçi focus almam gidersem. :) Şöle bigblock V8 gümbür gümbür :D

Yanıtlama zamanı:

2,0 Benzinli Focus ile 1,6 Ecoboost'un performans karşılaştırmasını merak ettim doğrusu.

EB yaklaşık 25 HP daha güçlü ve 50 Nm daha fazla torku var, ayrıca maksimum değerlere daha düşük devirlerde ulaşıyor, muhtemelen birkaç kg daha hafiftir, ayrıca manüel şanzıman var. Performans farkını tahmin etmek size kalsın... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

EB yaklaşık 25 HP daha güçlü ve 50 Nm daha fazla torku var, ayrıca maksimum değerlere daha dÜşÜk devirlerde ulaşıyor, muhtemelen birkaç kg daha hafiftir, ayrıca manÜel şanzıman var. Performans farkını tahmin etmek size kalsın... :kıhkıh:

Ben manuel şanzımanlı modeller için düşündüm ve ayrıca Ecoboostun 0-100 değerini bundan daha yüksek gibi hatırlıyorum, tabi bunda yanılıyor olabilirim ancak yinede oldukça performanslı görünüyor.

Yanıtlama zamanı:

Bilmiyorum paylaşıldı mı bu video ancak göze hoş görünen detaylar var. Bir daha da seyredilse fena olmaz...

2.0L Ti-VCT motorlu Titanium donanımlı araçta PowerShift otomatik şanzıman görev yapıyor.

0-100'ü 7.6sn olarak gerçekleşmiş. Dikkatinizi çekmek istediğim bir nokta da genelde bu tür kalkış testlerinde vites değişimleri sırasında aracın ne kadar zıpladığını biliyoruz. Oysa PowerShift'te öyle birşey yok... Herşey pürüzsüz gerçekleşiyor...

ABD için olmazsa olmaz MyFord Touch sistemli Sony ünite de yerini almış tabiki...

Laf kalabalığından sıkılanlar için yol ya da pist testinin 4:18'de başladığını da belirteyim.

Evet farkettim dikiz aynaları bizimkilerden farklı :kıhkıh::):zha:

Yanıtlama zamanı:

Ha birde arka koltuk başlıkları dandik olmuş :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.