Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Biz iyi biliriz onları da başka kimse var mı onu merak ettim ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 demekki varmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Haftaya Diyarbakır ve Mardin izlenimlerimden yemekle alakalı olanları burada, diğer faaliyetleri başka başlık altında beğeninize sunacağım... Bayinizden ısrara isteyiniz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Haftaya Diyarbakır ve Mardin izlenimlerimden yemekle alakalı olanları burada, diğer faaliyetleri başka başlık altında beğeninize sunacağım... Bayinizden ısrara isteyiniz.. way way way Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 way way way Cercis Murat Konağı için sabırsızlanıyorum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Cercis Murat Konağı için sabırsızlanıyorum..orasi cok lezzetli ama insan doymuyor yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 orasi cok lezzetli ama insan doymuyor yahu neden ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 (düzenlendi) neden ki?esimle evlilik yıl donunu için gitmiştik walla ac kalktık adamların porsiyonu çay bardağı altı dolusu kadar kuş yer o kadar dedik dahada gitmedik Haziran 22, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 esimle evlilik yıl donunu için gitmiştik walla ac kalktık adamların porsiyonu çay bardağı altı dolusu kadar kuş yer o kadar dedik dahada gitmedik hmmm... anladım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Bu Cercis'in Istanbul'da da yeri var Porsiyonlari iyiydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2012 Bu Cercis'in Istanbul'da da yeri var Porsiyonlari iyiydi. buradakiler biraz cimri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Sicagi sicagina yaziyorum, foto yok maalesef... Ankara'da, Istanbul yolu uzerinde. Ciftlik kavsaginda Honda bayiinin yanindaki PO'nun icinde Big Bang Burger var. Onceleri buraya kim gelir ki diyordum ama gordum ki epey musterisi var. Ekmekleri kendilerinin yapimi, kofteler el yapimi, ev usulu ve sulu sulu cok guzel.. ve elbette kalin.. Ben Smoke burger denedim, barbeku soslu, karamelize sogan ve dana bacon dedikleri cemensiz pastirma olan bir burger. Gercekten cok lezizdi. Yaninda patets kizartmasi ve icecek var. Patates kizartmasina sadece cheddar veya cheddar+kiymali soganli sos da koyabiliyorlar. Icecekler doldurma degil, kutulu. Bir dahaki sefere cift kofte ve cift cheddarli Big Boss Burger'i deneyecegim. Guzel, fabrikasyon olmayan burger yemek isteyenlere tavsiyemdir bu mekan... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Sicagi sicagina yaziyorum, foto yok maalesef... Ankara'da, Istanbul yolu uzerinde. Ciftlik kavsaginda Honda bayiinin yanindaki PO'nun icinde Big Bang Burger var. Onceleri buraya kim gelir ki diyordum ama gordum ki epey musterisi var. Ekmekleri kendilerinin yapimi, kofteler el yapimi, ev usulu ve sulu sulu cok guzel.. ve elbette kalin.. Ben Smoke burger denedim, barbeku soslu, karamelize sogan ve dana bacon dedikleri cemensiz pastirma olan bir burger. Gercekten cok lezizdi. Yaninda patets kizartmasi ve icecek var. Patates kizartmasina sadece cheddar veya cheddar+kiymali soganli sos da koyabiliyorlar. Icecekler doldurma degil, kutulu. Bir dahaki sefere cift kofte ve cift cheddarli Big Boss Burger'i deneyecegim. Guzel, fabrikasyon olmayan burger yemek isteyenlere tavsiyemdir bu mekan... Hazir buradayken 'bulabiliesem' deneyeyeyim bari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Hazir buradayken 'bulabiliesem' deneyeyeyim bari. Dene bari.... Tuuuu, ilgilenmiyor diyenler icin not: havaalanindayim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Dene bari.... Tuuuu, ilgilenmiyor diyenler icin not: havaalanindayim... Bir yeremi gidiyorsun, gelen mi var?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap